Channeling 178: Salt Lake City, Utah. / Vijf Tegenvallers van de Oude Energie. 1

Live Kryon Channeling 178:
Salt Lake City, Utah.

Vijf Tegenvallers van de Oude Energie. 1

21 januari 2017 /Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in Salt Lake City, Utah.

Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Liefde heeft vele gezichten en compassie is het nieuwe-energie-woord dat wij zien bij een zich ontwikkelende Aarde.

Ik heb veel tijd besteed aan jullie allemaal, heb jullie boodschappen gebracht over wat er mogelijk is en wat jullie in deze nieuwe energie kunnen doen. Het onderwerp van vanavond gaat over wat WAS in de oude energie en de waarheden die jullie toen bezaten.

Wij gaan deze boodschap “De vijf Grote Teleurstellingen van de Oude Energie” noemen.

Hierbij beschrijven wij iets dat was en dat er niet meer is.

Lieve mensen, het is moeilijk om jullie een basisuitgangspunt te geven zonder dat dit beledigend klinkt, maar mensen beginnen op te groeien.

Zelfs als ik voor groepen zoals deze zit en jullie intuïtie voel, kan ik de vragen voelen die jullie hebben. Ik kan voelen dat de waarde van compassie zich begint te laten zien en juist de personen in deze zaal beginnen hoger te gaan dan zij vier jaar geleden waren.

Er worden nieuwe vragen gesteld die wijs zijn en die niet persé de oude energie weerspiegelen en toch is het grootste ding, de horde voor alle mensen die naar deze boodschap luisteren, te weten hoe men uit het nadeel van het oude moet komen. Het heeft jullie bedorven, beïnvloed, en het heeft jullie minder gemaakt dan jullie in werkelijkheid zijn. Ik ben hier dus om hen te identificeren zodat jullie hen achter je kunnen laten. Sommige ervan zullen bekend in de oren klinken.

Ik heb deze onderwerpen nooit in een pakket als dit gebracht. Dit is een tijd van viering omdat elk ding dat ik jullie ga vertellen van de oude energie van het verleden is. Toch moeten jullie het horen om een afvinklijst te hebben om te kunnen zeggen: “Niet meer, niet nu!” Dit geldt ook voor degenen van jullie die zich beginnen te realiseren: “Wel, ik weet dat wij al deze dingen achter ons hebben gelaten, maar toch voel ik er binnenin nog een beetje van.”

Lieve mensen, jullie kunnen geen leven besteden in een paradigma om het alleen maar weg te gooien en jezelf compleet binnen een paar jaar opnieuw op te starten. Jullie hebben overblijfselen van de teleurstellingen die jullie met je meedragen en misschien moeten sommigen van jullie dit horen.

Als kinderen opgroeien is er veel onschuld en schoonheid in hun levens. Er zijn fabels en metaforen en verhalen en prachtige mythologie die jullie je kinderen vaak geven om hen zich beter over zichzelf te laten voelen.

Jullie geven hen prachtige dingen om in te geloven en bepaalde feestdagen met opwindende verwachtingen zodat zij klaar zullen zijn voor een leven op een positievere en betere manier. Dan groeien zij op en hebben langzamerhand de wijsheid om een beetje van de mythologie en de verhalen te laten vallen. Zij zien een diepgaander waarheid. Zij beginnen zich te focussen op wat het leven is en de kinderlijke dingen vallen langzaamaan weg.

Ik wil het eigenlijk niet zeggen maar ik moet wel: De oude energie is gevuld met kinderlijke dingen. Het zijn dingen waar de mensheid niet bij heeft stilgestaan in een paradigma dat een deceptie was omdat de oude energie een plaatje schildert, een mythologie, en ik wil jullie die onderwerp voor onderwerp geven. Elk ervan is een viering omdat zij er niet langer zijn.

Wordt vervolgd