Channeling 178: Salt Lake City, Utah. / Vijf Tegenvallers van de Oude Energie. 2

Live Kryon Channeling 178:
Salt Lake City, Utah.

Vijf Tegenvallers van de Oude Energie. 2

21 januari 2017 /Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

De vijf Grote Teleurstellingen van de Oude Energie

Nummer Een: Hier is een lering van de oude energie en die gaat als volgt: Alles herhaalt zich en daarom is er niets nieuws onder de zon. Daarom zal de toekomst meer van het verleden zijn, zonder hoop op verbetering. Het geeft een gevoel dat er geen hoop is als je je realiseert dat er niets nieuws is.

Dit geldt ook hoofdzakelijk aangaande het menselijk bewustzijn en de menselijke natuur. Als jullie vooruit kijken hebben jullie maar een model om je aan te refereren en dat zijn de verschrikkingen van wat er in het verleden is gebeurd.

Lieve mensen, dit is inderdaad de manier waarop het was. Alle dingen die jullie hadden om vooruit te kijken waren gebaseerd op dingen die er waren en weer zouden gebeuren. De teleurstelling van de oude energie vertelt jullie dat jullie nooit uit de menselijke natuur zullen klimmen die jullie oorlog na oorlog bracht. Velen zullen jullie vertellen dat jullie nu een heerlijke, rustige en verfrissende pauze hebben maar dat er natuurlijk weer een oorlog zal komen. Dit omdat het altijd al zo is gegaan.

Het argument voor de teleurstelling is dit: Waarom zouden jullie iets anders verwachten dan jullie al hadden? Waarom zouden jullie voelen dat de menselijke natuur zal veranderen? Het antwoord van de oude energie? Jullie kunnen geen dingen verwachten die buiten de cirkel van de menselijke geschiedenis gaan. Alles is altijd hetzelfde. De geschiedenis herhaalt zich.

De teleurstelling is er, zelfs vandaag de dag nog. Als jullie op deze planeet rondkijken en luisteren naar degenen die spreken, wat vertellen zij dan? Zij verwachten dat de dingen van het verleden zich herhalen! Zij wrijven zich in de handen omdat hetgeen er in het verleden gebeurde het patroon van de toekomst zal zijn en zij verwachten deze dingen al!

Lieve mensen, jullie hebben de bladzijde omgeslagen en zijn het merkteken gepasseerd; het merkteken dat de Ouden jullie al hebben voorspeld. Jullie beginnen je intuïtie en je wijsheid te versnellen en jullie beginnen je te ontwikkelen naar gebieden waar jullie nooit eerder waren.

De toekomst die voor jullie ligt is nooit eerder geschreven. Die zit helemaal niet op het spoor van het verleden. Bij elk van deze teleurstellingen ga ik jullie vragen om hen in je psyche te herschrijven. Jullie kunnen NU zeggen: “Lieve Spirit, ik begrijp dit. Ik weet dat de toekomst herschreven is en gevuld is met de puurheid, de pracht en de compassie van nieuwe verandering. Ik weet dat ik mijn leven kan sturen naar die prachtige, serene oceaan die nooit eerder bestond en die ik mijn toekomst noem.” Jullie kunnen ook zeggen: “Ik laat hierbij de teleurstelling vallen dat de toekomst iets moet zijn dat ik eerder al heb gezien! Wat er nu komt is totaal nieuw!”

Nummer twee: Jullie kunnen niet vooruit komen. Jullie hebben het geprobeerd en geprobeerd, maar er is altijd iets dat jullie zal tegenhouden om je doel te bereiken, inclusief jezelf.

Jullie voelen dat er een plateau is waar jullie naartoe willen, wat er bijna is. Dan gebeurt er altijd iets om jullie te beroven van wat jullie nodig hebben. De reden die hiervoor wordt gegeven is dat het donkere energie is en dat die jullie op deze planeet altijd in deze box heeft gehouden. Daarom is er een welbehagen dat zegt: “Dit is goed genoeg!”

Vrienden vertellen jullie iets anders. Zij zeggen: “Dit, of iets dat nog beter is. Wees positiever over jezelf.” Jullie zeggen: “Wel, dat is leuk voor jullie, maar ik ken de realiteit van het paradigma waarin ik leef. Ik zal niet in staat zijn om boven een bepaald niveau uit te stijgen. Ik kan nooit vooruit komen!”

Wat een teleurstelling is dit! Het is ingebouwd in een oudere energie om jullie op je plaats te houden, lieve mensen. De teleurstelling is gereedschap van een oudere energie dat jullie tegenhoudt om een grotere waarheid te zien. Als de mensheid voelt dat zij vastzit, dan zal dit ook zo zijn! Weten jullie hoe makkelijk jullie door anderen gecontroleerd kunnen worden als jullie denken dat jullie nooit hoger kunnen komen dan waar jullie nu zijn?

Het is geen geheim dat er velen zijn geweest die jullie jarenlang hebben gecontroleerd. Zij controleren de planeet en de hele economie en jullie hebben zelfs namen voor hen. Zij zijn eeuwenlang succesvol geweest vanwege een oude, donkere energie en omdat jullie zijn bedrogen om je te laten voelen dat jullie nooit verder zouden komen dan een bepaald punt. Dit is alles wat ervoor nodig is – berusting en angst van het publiek.

Het nieuwe paradigma dat zich sinds 2012 ontwikkelt, vlakt dat helemaal uit en zegt dat jullie beginnen te ontwaken – letterlijk – en je Akasha gaan herinneren. Jullie “herinneren” je dat jullie krachtig zijn en een andere realiteit kunnen scheppen. Het gaat jullie vertellen: “Er zijn hier talenten voor jullie die jullie in dit leven nog nooit hadden en die gaan zichzelf nu laten zien. Jullie zijn op een pad dat jullie nog nooit hebben gezien en dat jullie lichtjaren verder zal brengen dan waar jullie nu zijn.

Alles wat jullie willen bereiken in deze energie is mogelijk, en jullie hebben de wind daarbij in de rug!”

Hier is iets om uit te spreken: “Lieve Spirit, ik zal nooit meer zeggen dat ik iets niet kan. Lieve Spirit, ik weet dat er dingen voor mij zijn die verder gaan dan wat ik mij kan voorstellen. Hoe oud ik ook ben, ik weet dat ik verder dan ooit kan gaan. In feite, ben ik daar al omdat ik deel uitmaak van de opwaardering en geen deel uitmaak van de oude teleurstellingen!”

Wordt vervolgd