Channeling 178: Salt Lake City, Utah. /Vijf Tegenvallers van de Oude Energie. 4

Live Kryon Channeling 178:
Salt Lake City, Utah.

Vijf Tegenvallers van de Oude Energie. 4

21 januari 2017 /Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Nummer vijf: Het duister heeft de controle

Dit heeft een relatie met nummer twee, maar op een hoger niveau. Jullie hebben het gezien in de oorlogen en de dictators die schijnbaar de volledige steun van het kwaad hadden. Jullie zien het door de hele mensheid heen als een mens koos voor het duister in plaats van het licht. Lagere energie heeft altijd de controle gehad en het menselijk ras is gemanipuleerd voor geld. Dit is jullie je hele leven lang verteld.

De teleurstelling is dat het nog steeds gebeurt, dat het menselijk ras doorgaat met gemanipuleerd te worden zoals dit al tijdens het hele bestaan is gebeurd door degenen die machtig, hebzuchtig en rijk waren. Lieve mensen, de restanten hiervan zijn nog steeds hier terwijl jullie langzaamaan ontwaken naar een hogere waarheid. Maar jullie zouden moeten weten dat het licht aan de winnende hand is. Het duister heeft niet langer de controle over deze planeet.

Het bewijs hiervoor is niet onduidelijk, en als jullie denken dat dit wel zo is, wat gebeurde er in de 80er jaren toen jullie niet de voorspelde oorlog kregen? Wat gebeurde er toen jullie de hoek omgingen en er geen Armageddon kwam in het jaar 2000? Wat gebeurde er in het jaar 2012 met de viering van het passeren van het merkteken? Jullie was verteld dat dit het einde der tijden zou zijn! Nauwelijks! In plaats daarvan was dit “het begin van een nieuwe tijd.” Er is niet langer een Aarde die gecontroleerd wordt door het duister. Het is een manier van ontwaken die veel verder gaat dan de oude profetieën maar toch is de teleurstelling van de controle van het duister nog steeds in jullie ingebakken, nietwaar?

Er zijn overal samenzweringen om jullie heen, zelfs als de kern van hun bron nu ontbreekt.

Lieve mensen, jullie zouden een moment kunnen nemen om deze nieuwe energie in een affirmatie uit te spreken. Net als bij alle teleurstellingen uit het verleden kunnen jullie een moment nemen en zeggen: “Lieve Spirit, ik heb de controle over mijn leven. Licht heeft de controle over deze planeet en langzaamaan zal het de schaduwen verlichten, het duister verjagen zoals dit nog nooit is gebeurd. Het licht wint in deze nieuwe energie. Jullie zullen nooit meer denken dat het duister de controle heeft want jullie gaan een planeet zien die naar een nieuwe manier van denken gaat, waar compassie is waarin men een veel grotere interesse heeft dan in drama.

Er zijn mensen die deze channeling zullen horen en lezen en zeggen: “Kryon is als een Pollyanna kanaal” (overdreven optimistisch. Henk) Alles is gewoon goed. De planeet zal zonnig worden en er zullen genoeg licht en oplossingen zijn voor alles.” Lieve mensen, dit komt niet van mij! Het is de profetie van de Ouden!

Jullie beginnen aan een reis naar het licht die een boodschap van profetie was naar een veelheid van stenen muren en piramides. Het is de profetie van de precessie van de Equinox en de profetie van de Adelaar en de Condor. Dit is de reden van het feit dat ik hier ben.

Als jullie gebruik gaan maken van de nieuwe gereedschappen die jullie zijn gegeven zullen die angstaanjagend zijn voor de duisternis die in controle is geweest. Er zullen instituten zijn die jullie zullen bevechten en die door zullen gaan met investeren in hebzucht en duisternis. Deze veldslag is begonnen en wat er langzaamaan gebeurt is dat zij de grond onder hun voeten gaan verliezen en dat jullie zullen gaan begrijpen wat ik zeg als jullie het gaan zien.

Tot besluit ga ik jullie twee dingen vertellen. (1) De oude ziel heeft de wijsheid om dit klaar te spelen, (2) maar de oude ziel zal ook de uitdaging hebben van het loslaten van de vooroordelen van de oude teleurstellingen. De jongeren die net arriveren zullen deze vooroordelen niet hebben en dit zal ook blijken. Zij zullen naar sommigen van jullie kijken en feitelijk tegen zichzelf zeggen: “Wat is er met jullie aan de hand?” Zij hebben nooit ervaren wat het is om zich onwaardig te voelen. Zij hebben een Akasha dat zich de goede dingen herinnert. Hun doelen voor de toekomst zijn helder en zij zien alleen dat zij alles kunnen scheppen.

Intussen kijken zij naar jullie die je in de hoek wentelen en je overal zorgen over maken en steeds het slechte verwachten.

De jeugd heeft de zienswijze zonder de ervaring van de oude energie, dus, oude zielen, wordt het tijd dat jullie gaan leren hoe jullie het oude kunnen laten vallen zodat jullie de weg in eigen handen kunnen nemen. Dit is wat er momenteel aan de hand is. Wij hebben jullie verteld dat dit zou gaan komen, dat er niet langer meer op de bank gezeten kan worden en dat het licht gaat winnen.

Het is heel makkelijk gezegd – ga het nu ontdekken want het is er om gezien te worden!

Het is een viering, nietwaar? Alle teleurstellingen waarover ik het had, zijn verleden tijd. Niets van wat ik heb gezegd is accuraat voor het paradigma na de opwaardering van 2012. Zoek het uit, lieve mensen, in liefde, en als jullie dit doen zullen jullie de prachtige hand van Spirit zien die jullie eigen hand pakt en jullie zullen je realiseren dat ik gelijk heb. Ik heb gelijk. Het centrum van het Universum heeft een bewustzijn van Liefde en dat is de Creatieve Bron en die leeft elke dag binnenin jullie.

Kunnen jullie hierover glimlachen?

En zo is het.

KRYON