Channeling 166: San Antonio, Colorado. /Kwantum Patroonvorming. 2

Live Kryon Channeling 166:
San Antonio, Colorado.

Kwantum Patroonvorming. 2

23 januari 2016 /Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

De uitgestrekte onzichtbare wereld die jullie voor je hebben liggen

Wat weten jullie over onzichtbare dingen? Laten wij het eerst eens hebben over onzichtbare dingen die niet esoterisch zijn. Laten wij het hebben over dingen die voor jullie echt zijn en toch onzichtbaar zijn. Laten wij gaan naar wat jullie spijkers met koppen van onzichtbaarheid slaan noemen. Er is een veelvoud aan fysieke, diepgaande en krachtige energieën om jullie heen die elke dag met jullie wisselwerken maar die compleet en totaal onzichtbaar voor jullie mensen zijn. Toch accepteren jullie hen en werken ermee en zeggen: “Wel, zij zijn onzichtbaar, maar dat is gewoon de manier waarop de dingen zijn. Ik heb er geen last van.”

Zwaartekracht. Iedereen op Aarde wordt beïnvloed door zwaartekracht! Wij hebben jullie vele channelings gegeven over de natuurkunde van zwaartekracht en wij hebben jullie verteld dat die variabel en controleerbaar is en uiteindelijk zullen jullie weten waarom. Wij vertelden jullie dat dit niet noodzakelijk is gelinkt aan massa op de empirische manier waarop jullie denken. In feite kunnen jullie het afstemmen op de hoeveelheid die jullie willen als jullie iets meer zouden weten over het veranderen van de massa van objecten. Het is gewoon een zaak van tijd en ontdekken en wat er dan zal volgen zal heel redelijk en wetenschappelijk zeer logisch zijn. Het ene ding leidt tot het andere en leidt naar weer een andere en uiteindelijk zullen er ontdekkingen zijn die jullie in staat stellen om dingen te doen die in het verleden wetenschappelijk bespottelijk leken te zijn. Op een dag zal zwaartekracht worden gezien en gemeten met instrumenten die jullie nog moeten ontdekken.

Als jullie meer weten over de natuurkunde van zwaartekracht zullen jullie weten hoe jullie het in al zijn glorie moeten zien. Het komt eraan! De wetenschap over alles wordt steeds echter voor jullie als jullie de fysieke patronen ervan kunnen zien. Tussen twee haakjes – als jullie uiteindelijk de patronen van zwaartekracht zien zullen jullie een beetje meer begrijpen hoe jullie die kunnen veranderen. Er zullen geheimen worden onthuld binnen de patronen die jullie momenteel niet kunnen zien. Kwantum dingen bestaan niet op een manier die jullie kunnen zien zoals jullie dit in 3D gewend zijn.

Dit zal ontdekkingen vereisen die komen en wetenschappelijk zijn en die ontwikkeld zijn met nieuw begrip en bewustzijn.

Dit is er pas een.*

De komende patronen

Mijn partner spreekt constant over het magnetisch veld. Jullie weten dat het er is omdat jullie kompassen wijzen naar de top ervan. Er is fysiek gezien iets en het is onzichtbaar.

Deze zitbank van bewustzijn waar jullie op zitten en die letterlijk vastgebonden is aan de levenskracht van de planeet is compleet onzichtbaar voor jullie. Toch zal er een tijd komen waarin dit niet zo is. Jullie ogen zullen het niet zien, lieve mensen, maar jullie toekomstige instrumenten zullen dit wel kunnen doen.

Kunnen jullie je voorstellen dat jullie zwaartekracht zien? Kunnen jullie je voorstellen dat jullie het magnetisch veld zien? Hoe zal dit eruit zien? Wat zullen de instrumenten jullie vertellen over de kleuren en de vibraties? Zullen er patronen zijn of zal het gewoon een draaiende massa energie zijn?

Laat mij jullie een geheim vertellen dat geen geheim is voor elke natuurkundige of bioloog. Alles heeft patronen – alles! De geometrische figuren zijn er altijd. Van groot tot klein en van klein tot groot en de vorm en de patronen en ontwerpen van alles dat jullie zien zijn letterlijk weggevertjes aan wat hen schept. Dit zal jullie naar de volgende stap leiden. Jullie zullen begrijpen waarom het magnetisch raster doet wat het doet en jullie zullen begrijpen hoe dit samenwerkt met biologie en menselijk denken. Jullie kunnen zelfs in staat zijn om je er makkelijk op af te stemmen voor gezondheid! Deze dingen komen er allemaal aan. Het zal wetenschap zijn en het zal niet esoterisch zijn maar het zal wel leiden naar prachtige esoterische ontdekkingen.

Wij hebben jullie steeds weer gezegd dat er een tijd zou komen waarop juist deze instrumenten voor de mensen ter beschikking komen en er een openbaring zal zijn voor de wetenschap. Het zal duidelijk worden onthuld dat mensen een soort van ”kwantum-heid” om zich heen hebben. Als de instrumenten fijner afgesteld zullen worden zullen er manieren zijn om feitelijk de patronen rondom de mens te zien en te meten. Lieve mensen, dit is de geheiligde natuurkunde van de mens – het Merkabah.

Jullie kunnen deze dingen beter snel samenvoegen omdat jullie als jullie blijven zitten in jullie dozen en doosjes het antwoord niet zullen krijgen. Jullie zullen de correlaties en de vereniging ervan en hoe zij met elkaar werken, niet begrijpen. Wetenschappers, het is tijd om buiten de doos (box) van specialisme te gaan denken. Dit is een lineaire benadering voor het oplossen van problemen die circulair zijn.

Wordt vervolgd