Channeling 167: San Antonio, Texas. / Veronderstellingen. 1

Live Kryon Channeling 167:
San Antonio, Texas.

Veronderstellingen. 1

24 januari 2016 /Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in San Antonio, Texas.

Gegroetgeliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Alweer moet er geschikte tijd zijn voor degenen die voor mij zitten. De geschiktheid is in jullie realiteit, onderscheidingsvermogen en voor jullie bestaand paradigma. Zelfs voor degenen van jullie die ontwaakt en bewust zijn is er alleen maar een man die voor jullie in een stoel zit. De stem is dezelfde als een paar momenten geleden, maar degenen van jullie die kunnen onderscheiden weten dat de energie niet dezelfde is.

Mijn partner weet dat er een compassievolle, welwillende energie is die over hem heen komt en die hem toont dat het tijd is om zijn lichaam te verlaten – en dat doet hij ook. Hij gaat weg op een manier die moeilijk is te beschrijven. Hij zit hier niet, niet echt. Zijn proces maakt het pad vrij, niet voor een overname, maar voor een partnerschap. Wij werkte er hard aan – werkte er veel te hard aan – en toen leerde hij om het los te laten en vanaf dat moment gingen de boodschappen stromen.

Zo gaat het met de hele mensheid. Mijn partner sprak vandaag en gisteren over de manier waarop hij synchroniciteit gebruikt en niet zijn logica om zijn leven te leiden. Hij is de technicus die jullie vertelt om niet je logica te gebruiken! Het is echt een combinatie van processen, nietwaar?

Het is de logica van overleven gebaseerd op spiritueel gezond verstand, en een logica die zegt dat Spirit een overzicht heeft dat jullie niet hebben. Daardoor krijgen jullie, als jullie leren om Spirit te vertrouwen, een overzicht dat jullie van jezelf nooit zouden kunnen hebben.

In plaats van te gaan voor hetgeen jullie weten, gaan jullie voor hetgeen jullie niet weten maar waarvan jullie voelen dat het beschikbaar is. Dat is synchroniciteit. Het is een proces van een beroep doen op een gebied dat jullie allemaal hebben maar dat moeilijk te realiseren is – echt moeilijk. Jullie dienen opzij te stappen uit je comfortzone en uit wat voor jullie je hele leven heeft gewerkt.

De tijd van veronderstellingen is voorbij en sommigen van jullie voelen dit. Ik wil dat jullie even rustig zitten en ademhalen. Hier is de vraag: “Kan dit echt waar zijn?” Op dit moment zijn het niet alleen boodschappen van een man maar in plaats daarvan is er een welwillende schepper waar jullie een deel van zijn, en die schepper spreekt tegen jullie in jullie eigen taal en op een manier die een grotere energie in de zaal schept en ook voor de luisteraar is dit veel meer dan alleen woorden.

Deze boodschappen gaan niet alleen over informatie. Het zijn meditatieve boodschappen waarin ik gewoon ga zitten en van jullie houd en er zijn luisteraars die ook dit kunnen voelen. Er zijn mensen die op een heel ander plan zitten dan jullie op dit moment, een houding hebben die anders is dan die van jullie in een andere tijdgeest in een latere tijd, die luisteren naar wat jullie een bandopname noemen. Zij zullen het ook ontvangen omdat Spirit gewoon zo is – tijdloos.

Maar er is meer. Als ik jullie vertel dat Spirit de potentiëlen kent van wie dit zullen horen, zou dit dan te gek voor jullie klinken? Spirit kent de potentiëlen van wie op dit moment in moeilijkheden verkeert. Dagen na nu zullen anderen zitten en hiernaar luisteren en de liefde voelen van God. Klinkt dit te ongeloofwaardig? En als ik jullie vertel dat dit echt het geval is, zouden jullie begrijpen hoe dicht jullie momenteel bij Spirit zijn en hoe er voor jullie wordt gezorgd?

Er is een proces waar jullie je van bewust dienen te zijn. Wij hebben jullie steeds weer verteld dat de mens die hier gaat zitten en op God gaat wachten hier een zeer lange tijd zal zitten. Jullie kunnen je bewust zijn van Spirit, van de Grote Centrale Bron, en jullie kunnen geloven. Jullie kunnen een oude ziel zijn die zegt: “Ja, ik voel het; ik weet het!” En toch kunnen jullie gefrustreerd zijn omdat er niets gebeurt en ik zal jullie zoals zo vaak vertellen: Jullie moeten de knop in de hand nemen en de deur openen voordat er iets gaat gebeuren.

“Kryon, heb jij ons niet gezegd “laat gaan en probeer het niet zo hard”? Nu praten jullie over in actie komen. Lieve mensen, verwar dit niet! Wat wij jullie vertellen is dat jullie je eigen dingen moeten laten gaan en gaan vertrouwen op het Goddelijk deel van jullie dat geen gebruik maakt van een logisch paradigma. Jullie zijn dus actief betrokken bij het loslaten!

Jullie moeten dit geloven. Het is de sleutel. Jullie moeten op een plaats zijn, misschien zelfs op je knieën, waar jullie vragen: “Lieve Spirit, vertel mij wat ik moet weten. Ik ben gefrustreerd!” Dan begint het, dan gaan de oplossingen komen. Sommigen van jullie hebben gezegd: “Wel, dat heb ik gedaan. Maar het is voor mij nog steeds een mysterie wat er aan de hand is.” Oh, zeker, het is een mysterie omdat jullie de deur hebben geopend naar een plaats die jullie niet kennen. Het paradigma is anders dan waar jullie verwachten naartoe te gaan als jullie de deur openen. Jullie dienen weg te gooien wat jullie verwachten. Jullie dienen logica weg te gooien. Dat is een moeilijke actie…..laten gaan waar jullie aan gewend zijn.

Jullie moeten je prettig voelen om de deur te openen, naar binnen te gaan en te zeggen: “Dit is waar ik thuishoor. Ik begrijp er niets van, maar tjonge-jonge, wat voel ik mij goed!” Jullie zijn meer dan alleen maar opgemerkt, lieve mensen. Wij lopen altijd naast jullie, maar op het punt waarop jullie zeggen: “Hier ben ik. Ik ben er klaar voor. Ik ga door de deur,” dan gaat zich een partnerschap ontwikkelen dat er voordien niet was. Het wordt vrije keuze genoemd.

Wordt vervolgd