Channeling 167: San Antonio, Texas. / Veronderstellingen. 2

Live Kryon Channeling 167:
San Antonio, Texas.

Veronderstellingen. 2

24 januari 2016 /Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Het Nieuwe Paradigma is er

Het is interessant dat er in deze nieuwe energie meer mensen zijn die om zich heen gaan kijken. Er zijn er steeds meer die het bovennatuurlijke of channeling niet begrijpen, en toch komen zij naar een plaats zoals deze om Kryon met deze boodschap te horen.

Dit schept een energie, niet noodzakelijk een begrip, maar een energie die zegt: “Uiteindelijk weet ik dat ik de deur zonder angst kan openen.” Dat is eigenlijk alles en het is alles dat zij nodig hebben – de zekerheid dat Spirit een liefhebbende energie van overvloed en zorgzaamheid is. Maar ik wil verder gaan dan het openen van de deur naar vertrouwen.  Jullie zien dat er in deze energie meer is, veel meer. Ik ga een metafoor gebruiken, een verhaal.

Het verhaal van de Blinde Man

Een blinde man opent de deur naar zijn nieuwe leven en gaat naar binnen. Hij kan niets zien maar hij weet dat hij op een speciale plaats is en hij doet wat een blinde zou doen: Hij onderzoekt alles, voorzichtig. Hij neemt mentaal notie van dingen: Hier is de deur, hier is een raam, hier is een vluchtroute als ik die nodig heb; ik zal de traptreden tellen; ik zal luisteren hoe het klinkt; ik zal de keuken vinden voor voeding; ik zal alle dingen lokaliseren die ik nodig heb om te overleven en prettig te kunnen leven.

Ik zal hen op een bepaald moment vinden en weten waar alles is. Ik zal dingen verplaatsen als dit nodig is, om mijn reikwijdte te vergroten. Als de blinde man dit doet denkt hij: “Nu kan ik hier leven. Ik open de deur en ik ben in mijn kamer. Het voelt goed; ik heb de keuken gevonden; ik vond de slaapkamer en nu heb ik alles wat ik voor mijn bestaan nodig heb.” Daar zit hij dan en hij woont daar een maand, een jaar, een leven. Hij voelt zich prettig in zijn omgeving omdat hij weet dat hij alles om zich heen heeft.

Hij zal naar veel “bovennatuurlijke” bijeenkomsten gaan en hij zal spreken over zijn ervaringen met Spirit. Hij zal verklaren dat hij weet dat God binnenin hem is en hij zal zeggen: “Ik ben een oude ziel. Het voelt goed en ik zie kleine veranderingen in mijn leven.” Maar er komt nog meer.

Hij gaat horen over nieuwe gereedschappen die ontdekt kunnen worden en hij denkt bij zichzelf: “Ik heb elk hoekje van mijn omgeving onderzocht – alle kamers van mijn huis. Ik heb niets nieuws gevonden.” Er is een beetje frustratie bij de blinde man. Hij wil meer. Hij weet intuïtief dat het er is. Hij gaat naar een andere bijeenkomst waar veel wordt gediscussieerd. Er wordt hem verteld: “Ga het zoeken” Hij kijkt nogmaals en hij vindt niets meer dan hij daarvoor vond.

Dan wordt hij door een ander bezocht die niet blind is, een persoon die beter kan zien dan hij kan. Deze persoon was zich bewust van dingen waar hij zich niet van bewust was.

Zij praten samen en de blinde zegt tegen de man die kan zien: “Ik heb overal gekeken. Kan jij mij helpen vinden wat ik nog mis?” Degene die kan zien luistert naar zijn vraag en kijkt rond in de zaal. Hij zegt: “Heb jij de lift niet gevonden? Die is precies tegenover de kamer?”

“Ik dacht dat het een raam was. Waarom zou er een lift zijn?”

“Wist jij dit niet? Jij woont in een gebouw van 80 verdiepingen!”

De blinde man realiseerde zich dat hij zijn leven had doorgebracht in een klein deel van een enorm gebouw. Later, toen hij alleen was, drukte hij op de knop van de lift en de deur opende zich. Het was het begin van een ascenderende persoonlijkheid. (gelach) Er is zoveel te ontdekken! Wat hield hem tegen om de lift te ontdekken?

Onze beperkingen zijn onze vermoedens

Allereerst, hoewel hij alles onderzocht, deed hij dit met het vermoeden van wat er beschikbaar was en wat hij zou gaan vinden. Hij wist niet dat er een lift beschikbaar was en dus was alles dat hij aanraakte gebaseerd op een concept van wat het zou moeten zijn. De lift voelde voor hem, in het brein dat niet kon zien, als een raam. Het was een raam dat hij niet kon openen. Maar omdat zijn brein een raam verwachtte was dit het wat hij kreeg.

Kom ik er doorheen? Wat is het dat jullie niet verwachten? Wat weten jullie niet of misschien verwachten jullie iets dat er wel of niet is? Ik wil ieder van jullie iets vertellen: De Liefde van God is niet beperkt tot de ene kamer waar jullie in leven. Dit is een metafoor. Hoe ziet jullie kamer er uit, oh, blinden? Ik zeg dit omdat de mens niet direct helderziend is. Jullie zijn niet geboren met wat jullie intuïtieve kracht noemen.

In plaats daarvan neigen jullie ernaar om je hersenen te gebruiken met wat jullie als echt zien. Wat is echt en wat niet? De werkelijkheid is voor blinden anders dan voor degenen die kunnen zien. Bovennatuurlijk gezien is dit hetzelfde. Hoe groot is het gebouw waar jullie in denken te leven?

Er zijn antwoorden en oplossingen voor elk probleem dat jullie naar hier meebrachten. Jullie naam staat erop en sommige van hen zijn op de tweede verdieping, de derde verdieping, de vierde. Ik wil dat jullie hier vandaan gaan en weten dat er een lift is! Natuurlijk, dit is een metafoor. Jullie weten precies waar ik het over heb. Waar hebben jullie niet aan gedacht, wat hebben jullie niet gedaan omdat jullie denken dat jullie het niet kunnen?

Wordt vervolgd