Channeling 177: San Jose, Californië. / Verandering. 1

Live Kryon Channeling 177:
San Jose, Californië.

Verandering. 1

14 januari 2017 /Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in San Jose, Californië.

Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst

Vaak bespeuren wij tijdens deze channelings dat het de gepaste tijd is om jullie diepgaande informatie te brengen. Dit gebeurt om jullie dingen te brengen die voor mensen belangrijk zijn. Vandaag is het een beetje anders. De menselijke conditie is het onderwerp en ook de manier waarop het dit nu, op deze manier, op deze zich ontwikkelende planeet doet. Lieve mensen, ik wil iets in deze zaal scheppen. Ik wil harmonie en samenhang van gedachten scheppen over wat jullie nu tegemoet zien.

Voor sommigen van jullie gaat wat er gebeurt langzaam en voor anderen gaat het snel. Ieder van jullie is totaal uniek op je pad.

Toch zien jullie allemaal verandering tegemoet. Soms is er al verandering geweest in je leven en voor anderen moet die nog steeds komen. Deze opwaardering van de planeet is er een die voorspeld is geworden door de Ouden, en die opwaardering is er nu! Dit is ook de hele reden waarom Kryon hier nu is.

Ik heb jullie verteld dat vele channelaars rond 1989 daarmee begonnen, en jullie voorbereidden op wat er zou komen met de opwaardering waar jullie nu in zitten. Wij hebben jullie verteld dat het makkelijk is om erdoor gevangen te worden en het toch niet te begrijpen. De reden hiervan is dat jullie in een box van het Zelf zitten. Het is de box van het Zelf waarin jullie zelf alles is wat jullie zien.

Nu willen wij jullie vertellen dat er iets meer is dan dat.

Oude zielen, jullie hebben het nodig dat jullie in balans komen zodat degenen om jullie heen de mogelijkheid hebben om door jullie balans te veranderen. Zij kunnen met meer gratie veranderen omdat jullie wijsheid een patroon schept dat zij in zich op kunnen nemen. Er is geen reden om angst te hebben voor de veranderingen die er aan komen. Wij hebben jullie eerder verteld dat er niets aan deze veranderingen zal ontsnappen.

De dingen die jullie het liefst vasthouden kunnen veranderd moeten worden. Zij kunnen zichzelf mogelijk veranderen! Er kunnen veranderingen komen in jullie biologie, aanpassingen en herijkingen in jullie relaties, in zaken, in jullie roepingen, jullie missies en in letterlijk alles wat jullie leuk vinden en niet leuk vinden.

Wij hebben jullie eerder verteld dat jullie emoties in deze nieuwe energie  grotere hoogten en diepten kan bereiken dan normaal het geval is. Er zou dus voor sommigen van jullie een tendens kunnen zijn om hulp te zoeken omdat het zo “anders” kan voelen. Niet alleen dat, jullie zouden direct kunnen zeggen: “Wat is er met mij aan de hand?” Dit is de diepgang van een opwaardering die alles beïnvloedt. Heb hier geduld mee omdat jullie jezelf inderdaad meer dan ooit in balans brengen.

Opwaarderingen zijn niet altijd slecht. Vele opwaarderingen gaan naar een welwillendheid die er voorheen niet was.  En dus vraag ik jullie, lieve mensen, waarom het zo is dat wanneer verandering en opwaardering zich voordoen, jullie door de meeste slechte raadgever gaan, en dat is angst?

Jullie hebben allemaal goede, onverwachte dingen meegemaakt. Dit hoort bij het leven. Waarom verwachten jullie het slechtste tijdens deze opwaardering? Het antwoord is omdat dit de grote opwaardering is. Deze begint jullie bewustzijn te veranderen en zorgt ervoor dat jullie je dingen gaan afvragen die jullie je nooit hebben afgevraagd. Deze opwaardering zorgt ervoor dat jullie ontwaken voor nieuwe waarheden. Velen van jullie beginnen meer compassie te tonen. Ik ben met familie. Als ik jullie je iets zou kunnen laten voorstellen zou dit een glimlach op je gezicht zijn, vreugde in je hart en een begrip dat verder gaat dan de realiteit waar jullie mee vergroeid en vertrouwd zijn.

Wordt vervolgd