Santa Fe, New Mexico Deel 1 / Instructies voor helers.

Live Kryon Channeling 196:
Santa Fe, New Mexico Deel 1

Instructies voor helers.

 24 februari 2019 /Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in Santa Fe, New Mexico.

Gegroetgeliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Als jullie kijken naar de verschillende plaatsen op de planeet, hebben sommige daarvan heel andere soorten energieën. Dit is moeilijk uit te leggen omdat jullie deze energieën die daar zijn niet kunnen zien, maar jullie kunnen hen zeker voelen.

Vaak kan de samenwerking tussen de mensheid en Gaia op een bepaalde manier plaatsen scheppen waar mensen bijeen komen en leven omdat de aldaar aanwezige energie zal verhogen wat zij doen. In het geval van het bovennatuurlijke bevinden jullie je nu op een van deze speciale plaatsen.

Deze stad, Santa Fe, staat al honderden Jaren – zelfs nog voordat jullie cultuur er was – bekend als een plaats voor heling. Het is een interessant fenomeen waar Gaia de mens steunt bij het helingswerk en met diepgaande energieën is verbonden met het land. Over de hele planeet zijn er plaatsen zoals deze en het interessante voor jullie is dat zij niet altijd op ongerepte plaatsen zijn.

Sommige zijn op doodgewone plaatsen die heel aparte energie hebben. Wat ik nu wil zeggen draag ik op aan de aanwezige metafysische werkers, degenen die zich bevinden op deze plaatsen met unieke zaken.

In deze gebieden hebben genezers de neiging om samen te klompen. Niet alleen in jullie land, maar over de hele planeet. Ik wil het dus speciaal hebben tegen degenen die dit werk doen. Multidimensionale energieën op deze planeet zijn aan het veranderen.

Een deel van de relatie met licht/donker is aan het veranderen en dit betreft iedereen hier en daar hebben wij het vanmorgen al over gehad.

De energie gaat omhoog en de ratio van licht ten opzichte van het donker gaat veranderen en beïnvloedt alles hier. Wij hebben alleen “op het oppervlak gekrast” zoals jullie zeggen, in onze pogingen om de hoeveelheid veranderingen te beschrijven die zich hierdoor voordoen. Wij begonnen te spreken over een opwaardering van bewustzijn en de manier waarop mensen anders gaan denken, maar er is zoveel meer.

Gisteren beschreven wij hoe de verschillende weerspiegelingen die jullie uit jullie verleden kunnen hebben, nu ontworpen en veranderd kunnen worden. Jullie hoeven niet langer meer te leven met de zorgen en het lijden onder moeilijke herinneringen…. alleen maar omdat die zich hebben vastgezet in jullie geest. In plaats daarvan hebben jullie een nieuw soort controle over deze dingen door de nieuwe balans tussen licht en donker. Het menselijk verleden, lieve mensen, was vaak heel zwaar. Het was zwaar door het duister dat altijd leek te winnen en dit was “de manier waarop het was” voor bijna alle lichtwerkers, helers, paragnosten en mediteerders. Het is door de eeuwen heen zwaar geweest.

Bijna elke heler die hier is, later leest of mijn stem hoort, is zich waarschijnlijk bewust van wat ik bedoel met een “expressie!” Laat mij dit even uitleggen. Een expressie is een volgende reis naar de Aarde door dezelfde ziel (reïncarnatie). Wat ik probeer te zeggen is dat hetgeen jullie nu ervaren niet de enige keer is dat jullie dit hebben gedaan. Jullie zijn in deze wereld vele malen ontwaakt als lichtwerkers.

Het lijkt intrinsiek aan de Akasha dat sjamanisme of het begrijpen van multidimensionale energieën door de sluier heen lijken te zeilen en steeds weer in het volgende leven van een mens over gaan. Helers blijven dus helers en zij worden elk leven weer wijzer. Maar het slechte nieuws is dat de Akasha herinneringen in zich draagt van “tijden waarin dit niet werkte” vanwege oude energie in tijden waarin jullie werden vervolgd voor wie jullie waren. Velen van jullie moesten het land ontvluchten….of erger!

Er waren expressies waarbij zij jullie op staken verbrandden omdat zij bang waren voor de energie die jullie dragen en waarvan jullie nu weten dat die alleen bestaat uit licht en liefde. Zij waren bang omdat jullie licht gewoonweg te sterk was op een donkere plaats en zij vatten dit ten onrechte op als een gevaar voor hen.

Velen van jullie helers die dit lezen of nu naar mij luisteren op deze speciale plaatsen op de planeet weten waarover ik spreek. De licht/donker-balans op de planeet begint te veranderen en dit veroorzaakt vele soorten van reacties. Ik wil daar even over spreken.

Nummer Een

Deze planeet heeft jullie nodig. Jullie hebben een stamlijn van heling, meditatie, van vergemakkelijking, en jullie kunnen zijn wat men een BIDDENDE STRIJDER noemt waarbij meditaties dingen om jullie heen veranderen. Jullie begrijpen wat het is om samen te werken met de planeet. Velen van jullie doen verschillende dingen die de planeet op plaatsen zoals deze helpen. Jullie zijn uniek, en daar spreek ik nu tegen: unieke energiewerkers van deze Aarde. Jullie zijn de unieke mensen die deze gaven nu hebben en jullie hebben die al eonen lang.

Soms wordt een heler wakker en wordt weer heler en zoekt dan zijn familie en vrienden uit. Toch zal een heler meestal ontwaken en een heremiet (Kluizenaar. Henk) worden. De reden hiervoor mag duidelijk zijn. Dit komt omdat het niet werkte en omdat hoe meer mensen om je heen een steeds kleinere kans op overleven geeft.

Zelfs in de tijd van de stammen woonde de heler buiten het dorp en de leden van de stam kwamen een voor een naar deze helers. Ongelukkigerwijs werden jullie ook gezien alsof jullie op de een of andere manier waren verbonden met het weer. Als het weer niet op de juiste tijd veranderde kwamen de leden van de stam naar jullie toe om te vertellen dat jullie daardoor in de problemen zaten.

Het liep dus allemaal door elkaar in de tijden van oude energieën en meer duisternis. Het beïnvloedde ook wie jullie toen waren en wat jullie deden en hoe goed jullie dit deden. Dit waren oude tijden maar jullie dragen deze energieën nog steeds met je mee. Dit is nu aardig rechtgetrokken, maar jullie Akasha draagt nog steeds angst, duisternis en herinneringen in zich van de dingen die met jullie gebeurden.

Het allereerste wat ik jullie wil vertellen is dat er vandaag de dag licht is dat er voorheen niet was. Zelfs de Akasha die jullie dragen en waar jullie bang voor zijn kan nu licht hebben waar er voorheen alleen maar duisternis was. Met andere woorden, de huidige donkere herinneringen hebben verschillende herinneringen en percepties (zienswijzen. Henk) omdat jullie vandaag de wijsheid hebben om op een wijzere manier naar terug te gaan.

Jullie kunnen nu tegen deze donkere energieën zeggen: “Dit was een oude energie en die is vandaag voor mij niet representatief. Hij vertegenwoordigt mijn kracht van vandaag niet. Vandaag heb ik de wijsheid om terug te gaan en deze donkere dingen in het licht te zien!” Dit is heel anders dan een paar jaar geleden want daarvoor waren jullie alleen in staat om terug te gaan en de dingen die jullie elke dag beïnvloedden als verschrikkelijk te zien.

Zo gaat dit met wijsheid! Je zou kunnen zeggen dat wijsheid een zacht licht is dat alles bedekt en jullie in staat stelt om situaties en gebeurtenissen anders te zien.

Vandaag kunnen jullie zachte beslissingen nemen die gebaseerd zijn op een wijzere gelaatsuitdrukking. Er zijn geen reflexmatige reacties. Vandaag zijn jullie in staat om de juiste dingen te zeggen en zelfs zo wijs om tegen je eigen Akasha en je eigen leven te spreken. Dit is een geschenk voor de helers van de nieuwe energie. Zij gaan zichzelf zien voor wie zij werkelijk zijn en zij zien zichzelf in een ander licht. Dit is het eerste wat ik jullie wil geven. Als heler, mediteerder, biddende strijder, vergemakkelijker of helper van menselijke wezens, hebben jullie dit altijd met je meegedragen. Deze talenten worden leven na leven door de sluier heen meegedragen. Het is nu echter tijd om het verleden te laten vallen dat jullie toekomst gekluisterd hield.

Dit is alleen maar het eerste. Jullie licht laat jullie anders naar het verleden kijken. Het verlicht de last.

Nummer Twee

Ik spreek nu voor een groep lichtwerkers en oude zielen die op het punt staan om hun mogelijkheden op deze planeet te laten exploderen. Exploderen betekent dat zij niet alleen opgemerkt gaan worden, maar ook dat zij opgezocht gaan worden vanwege het werk dat zij hebben gedaan. Dit zal een begin zijn van een waarlijk nieuwe paradigmaverhoging waarin zelfs de medische wereld zegt: “Er zijn dingen die wij nog niet begrijpen, maar wij zien dat zij werken en wij accepteren dit!”

In bepaalde landen worden de inheemse leiders al uitgenodigd om de beste helers van hun stammen te zoeken voor de belangrijkste medische instituten. Deze inheemsen komen naar ziekenhuizen en zij zijn daar welkom! De reden hiervan is: het werkt!!!

Het is belangrijk om je te herinneren dat op het kernniveau de dokters en verpleegsters op plaatsen zijn waar dit nodig is. Dit is hun passie – mensen helpen die ziek en gewond zijn. Zij willen echt genezing scheppen. Soms heeft de medische industrie een slechte naam vanwege alle politiek en chemie en de andere disfunctionele dingen die daarmee gepaard gaan, maar op het kernniveau willen medische professionals mensen helpen.

Als de alternatieve helers zich gaan laten zien en mensen op niet uit te leggen manieren genezen, zullen deze dokters en verpleegsters dit opmerken.

Een ouder paradigma vertelt jullie dat zij zouden zeggen: “Wacht even. Jij mag hier niet komen! Jij bent niet gekwalificeerd en wij begrijpen niet wat jij doet.” Geloof mij…. als zij steeds weer resultaten zien zullen zij gaan zeggen: “Kom alsjeblieft binnen en werk met deze mensen! Wij zullen het later wel hebben over waarom jullie methoden werken!” Misschien bouwen zij er zelfs wel een aparte vleugel aan het ziekenhuis voor. Deze verandering in houding komt omdat de helingstechnieken waar jullie mee werken ook helpen. Dit komt eraan, lieve mensen, maar niet eerder dan als jullie exploderen met deze nieuwe, prachtige kwaliteiten die zich in jullie allen vestigen.

Ik heb heel veel suggesties, maar het eerste dat jullie van mij zullen horen is: LAAT DE ANGST VOOR HET VERLEDEN VALLEN. Zeg tegen jezelf: ”DAT WAS TOEN EN DIT IS NU!” Ik heb jullie zojuist verteld dat dit jullie tijd is. Ik heb jullie ook zojuist verteld dat jullie in je volgend leven terugkomen als helers, als jullie dit willen, en dan zal het een stuk anders zijn dan jullie tot nu toe hebben ervaren.

In het volgende leven zullen jullie ontwaken met een herinnering van de manier waarop jullie buitengewone dingen kunnen doen. Jullie zullen op een natuurlijke manier weten hoe jullie moeten werken met multidimensionale energie die anderen nog niet kunnen bevatten.

Maar jullie zullen het dagelijks gebruiken. Dit is het begin van een revolutie van oude zielen waarbij deze helingsattributen het eerst gezien zullen worden…. boven al het andere dat jullie misschien wel hebben.

Denk je eens in: Dit is wat het publiek wil! Als vele mensen dit gaan doen in een tijdperk van directe informatie, zullen duizenden dit weten en zullen de sluizen naar nieuwe en efficiënte heling open gaan.

Stel je eens voor dat je een patiënt bent die bij een heler in de toekomst komt. Zij brengen niet alleen je lichaam in balans maar de ziekte gaat zich uit je cellen verwijderen! De ziekte heeft geen keus omdat het lichaam zelf de “instructies” krijgt over de manier waarop het de ziekte kan elimineren.

Kunnen jullie je ook voorstellen dat jullie in de jaren daarna in de spiegel kijken en zien dat jullie niet zo snel meer ouder worden? Gezondheid en balans doen dit!!!

Dan gaan jullie je realiseren dat je lichaam niet alleen is genezen…. het ontving ook een INSTRUCTIESET van de baas. (jullie)! Multidimensionale heling is bijna als bewustzijnshomeopathie waarbij het lichaam de informatie ontvangt waardoor het de dingen zelf kan regelen.

Multidimensionale energieën spreken ook tegen de Akasha van de ziel en ook tegen het innerlijk aangeborene van een individu. Een volledige genezing van een lichaam betekent niet alleen alle organen en de mentale processen, het betekent ook omgaan met de zienswijzen van het verleden.

Stel je zoiets eens voor! Dit zijn de sterke krachten in degenen waartegen ik spreek en sommigen van jullie glimlachen nu omdat jullie dit hebben verwacht. Voor de anderen: luister!

Er is een kleinere groep met zeer diepgaande helers die gestopt zijn met genezen. Jullie zijn met helen gestopt omdat jullie “het signaal” niet meer ontvingen. Als ik “signaal” zeg zal alleen een heler dit begrijpen. Helers, luister: Er is een bepaalde multidimensionale zienswijze of gevoel als jullie een situatie op een patiënt benaderen. Het is een gevoel dat een speciale persoonlijke energie heeft, een samengaan van samenzijn met je eigen bewustzijn. Dan WETEN jullie gewoon wat jullie moeten doen. Het is een WETEN, een geschenk. Anderen begrijpen dit weten niet omdat zij niet dezelfde zienswijze als jullie hebben. Dit gebrek aan begrip was het grote probleem in de geschiedenis. Het publiek begreep jullie niet en jullie werden op een donkere, angstwekkende manier bekeken.

Wordt vervolgd