Santa Fe, New Mexico Deel 2 / Instructies voor helers.

Live Kryon Channeling 196:
Santa Fe, New Mexico Deel 2

Instructies voor helers.

 24 februari 2019 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Het gebrek aan begrip van vandaag is ervoor verantwoordelijk dat het wordt geaccepteerd en verwelkomd. Jullie kunnen helen en dat is zeer wenselijk. Mensen willen jullie magie! Er is geen angst. Maar wat als het WETEN is gestopt? Bij sommige helers was de kennis op de een of andere manier gewoon verdwenen. Er is geen samenwerking meer met het Universum. Velen noemden dit: “verbinding met de universele kernwaarheid” die ervoor zorgde dat jullie WETEN werkte en dat jullie mogelijkheid om te helen er altijd was. Toen stopte dit!

Voor sommige helers was dit beangstigend en deprimerend omdat dit alles was wat zij deden. Wat nu? Voor enkelen van jullie die nog jong waren leek dit een tijd om zich terug te trekken. Maar dit gebeurde met teveel mensen tegelijk in de laatste paar jaren. Het leek erop dat er licht naar de planeet kwam en dat jullie gaven verdwenen. Als dit bij jullie is gebeurd ben ik hier om jullie iets te vertellen en direct tegen jullie te spreken. Ik heb het dus tegen degenen waarbij dit is gebeurd en die nu naar mijn stem luisteren of dit nu lezen.

Ik zal jullie een eenvoudig basisverhaal vertellen: Lieve mensen, het Weten veranderde van frequenties! Zoals de metafoor van het radiostation waar jullie naar luisteren, veranderden de communicaties van frequenties. Jullie zijn afgestemd op het verkeerde station of op helemaal geen station afgestemd. Velen van jullie voelden dat jullie iets verkeerds hadden gedaan of dat de heling van de planeet ging verdwijnen. Luister, want de waarheid is zeer onthullend!

Metaforisch gezien bevindt de frequentie die nu wordt uitgezonden naar de helers op deze planeet zich in een veel groter spectrum dan de oude. Het is enorm! Maar als je er niet klaar voor bent om je af te stemmen op de enormiteit hiervan denk je dat het is gestopt.

Begrijpen jullie dit? Het is helemaal niet gestopt. Het is gewoon verschoven en het is groter geworden. Voor degenen die dit nu lezen en horen heb ik de volgende instructies: Als jullie hiermee willen doorgaan wil ik dat jullie naar een staat van meditatie gaan – een begrepen wijsheid die alleen jullie kunnen hebben – en tegen het Universum of Spirit of de voorouders, wie dan ook, te zeggen: “Ik ben klaar voor de nieuwe frequentie die alles binnenin mij zal verhogen. Ik wil doorgaan met mijn werk als oude ziel op deze planeet. Geef mij de richting en de wijsheid om deze verandering in mij te laten plaatsvinden!” Verwacht dit dan!!!

Dit gaat helemaal volgens vrije keuze, nietwaar? Dit gaat helemaal terug naar het feit dat angst jullie kan tegenhouden. Angst voor het verleden, angst voor het heden en angst voor de toekomst kunnen jullie allemaal tegenhouden.

Jullie zijn mensen als ieder ander en angst is een onderdeel van de dualiteit. Toch zijn jullie mensen met speciale mogelijkheden die dimensies kunnen voelen. Jullie kunnen voelen en werken met het spectrum buiten de vier dimensies waarbinnen de mensheid leeft. Jullie kijken naar, en werken met de menselijke cellulaire structuur. Dit is wie jullie zijn, en het is prachtig.

Goed, dit was het tweede waarover ik het wilde hebben. Het eerste was het temperen van het verleden met de wijsheid en het begrip van een nieuw heden. Het is de mogelijkheid om te begrijpen waarom iets gebeurt in een oude energie, zodat jullie verder kunnen gaan. Het vereist het laten vallen van de angst om ernaar te kijken en/of te geloven dat niet meer zal gebeuren. Jullie zijn op een nieuw pad.

Nummer twee was begrijpen dat de energie van jullie kennis nooit stopte. In plaats daarvan veranderde het gewoon van kanaal. Wij vragen jullie nu om naar het juiste kanaal te gaan en dit is niet moeilijk omdat jullie hulp hebben. Jullie hebben een innerlijk aangeborene in je dat jullie beter kent dan wie dan ook en wat daar was en tegen jullie schreeuwde om je kanalen te wijzigen terwijl jullie depressief waren en wilden stoppen. (als heler) Het is jullie keuze.

En nu de derde – een terugblik.

Nummer Drie

Begrijpen jullie dat de relatie met de energie waarop jullie altijd konden rekenen, veranderd is? De relatie met de energie waar jullie altijd op rekenden….is veranderd!!! (Kryon herhaalt dit)

Dit betekent dat de processen, procedures en gewoonten die jullie op de planeet eerder hadden voordat er een Opwaardering was, veranderd kunnen zijn. Jullie kunnen hen niet meenemen naar de nieuwe energie en verwachten dat alle dingen hetzelfde zijn gebleven.

Dit is controversieel en dat is het altijd geweest. Dit komt omdat er altijd mensen zijn die zeggen: “Spirit, God, hoe je die ook wilt noemen, is altijd dezelfde….. gisteren, vandaag en morgen. Ik ga niets veranderen omdat God ook nooit verandert. De processen zijn heilig en veranderen ook nooit!”

Ik ben het met jullie eens, lieve mensen, de liefde van de creatieve Bron is puur en is nooit veranderd en zal ook nooit veranderen. Maar jullie RELATIE met deze Bron verandert altijd en de relatie met de Schepper is de gereedschap-set van de heler. Jullie moeten je ideeën, manieren en gewoonten over de manier waarop de dingen met energie werken, veranderen. Begrijpen jullie dit? Alles wat jullie in je helingscarrière hebben gedaan was gebaseerd op een oude balans tussen licht en donker.

Het eerste wat ik jullie vertel zou dus het beste nieuws moeten zijn, maar het is ook het moeilijkst uit te voeren: Stop met te geloven wat nodig was in een oude relatie tussen licht en donker. Luister: jullie hoeven de kamer niet te reinigen, jullie hoeven de instrumenten niet te reinigen. Jullie hoeven geen tijd hier of daar door te brengen of naar bepaalde richtingen te kijken om in verbinding te komen. Dit was inderdaad allemaal nodig omdat in een oude energie het duister overal aanwezig was. Nu reinigt het Merkabah van jullie ziel dit automatisch. Wat vinden jullie hiervan tot nu toe?

Ik daag jullie uit om dit uit te testen. Degenen die deze energie kunnen voelen: test dit uit! Het zal echter niet werken als jullie angst met je meedragen. Als jullie op het punt staan om de deur te openen en dit te testen en zeggen: “Ik hoop dat dit werkt” zal het niet werken. In plaats daarvan openen jullie de deur en verwachten het. Open de deur en eis het op. Het is bijna als: DUISTER…. VERDWIJN! JIJ HOORT HIER NIET!!! WEET dan dat het gereinigd is en ga verder met je werk.

Vandaag is er een nieuwe energie die zich voor jullie ontwikkelt, oude zielen. Jullie hebben voor het eerst in al jullie levens de wind in de rug. Jullie zijn aangekomen op een planeet die omhoog gaat en jullie naam staat daarop! Dit is omdat jullie de last voor een tijdje zullen dragen. Wat daarna gebeurt is dat de mensen zullen zien wat jullie doen – en dat zullen zij ook. Er zal een waar begrip komen dat jullie proces echt is en geen “alternatieve heling,” maar een andere hoofdtak van heling. Velen zullen jullie manier van werken en methoden bestuderen. Jullie zullen de leraren en de mentoren zijn. Uiteindelijk zullen vele mensen in staat zijn om hun eigen intuïtieve medicus te zijn.

De ziekten van vandaag zullen niet de ziekten van morgen zijn. Wij gaven jullie dit potentieel al eerder en de redenen zijn heel anders dan jullie verwachtten. Realiseren jullie je wat er gebeurt als de cellulaire structuren hoger gaan vibreren vanwege het bewustzijn van een individu? Het antwoord is dat een ziekte van de oude energie zich niet kan hechten aan een hoger vibrerende lichamelijke structuur. Daarom zullen enkele ziekten die jullie vandaag ombrengen morgen gewoon niet meer bestaan. Dit komt omdat zij gewoon niet binnen kunnen komen. Dat is goed nieuws!

Natuurlijk zullen er mensen zijn die hierom lachen en zeggen: “Het jij het laatste gehoord dat Kryon heeft gezegd? Laten wij hier allemaal om lachen!” Tegen hen zeg ik: “Ik spreek jullie nog wel over tien jaar!” Dit is altijd mijn antwoord, lieve mensen.

De mensheid gaat zichzelf omhoog werken, langzaamaan. Verschillende plaatsen zullen dit eerder merken dan andere. Er zijn plaatsen op deze planeet die tot het laatste moment donker zullen blijven. Jullie zullen donkere plaatsen blijven zien omdat laag bewustzijn ook ergens moet zijn…. tot het laatste moment waarop het zich ook zal ophelderen. Ik heb mijn partner verteld dat zijn volgende leven ook op een van deze donkere plaatsen zal zijn en dat het zijn taak zal zijn om bij de opheldering aldaar behulpzaam te zijn. (uit een eerdere channeling bleek dat dit in Afrika zal zijn. Henk)

Nummer Vier

Hier is het laatste ding voor de helers: Als jullie in een sessie gaan hebben jullie de neiging om de resultaten te verwachten die jullie altijd hadden. Toch, hoe goed het mag zijn, beperken jullie verwachtingen de resultaten. Ik wil dat jullie ernaar kijken en het dubbele verwachten. Ik wil dat jullie dit verdubbelen omdat dit dan ook zo zal zijn. Wat ik bedoel met verdubbelen is dat de efficiency of de resultaten van de uitkomst veel, veel hoger zullen zijn. Ik wil dat jullie alles dubbel zien omdat dit het potentieel is van dit moment op deze planeet.

De oude zielen die multidimensionale energie kunnen zien en die de helers en de medische intuïtieven zijn gaan exploderen in hun mogelijkheden om dingen te zien. Het verdubbelen is voor vandaag, tien keer beter is voor later, en dit zal de aandacht van de ziekenhuizen trekken. Dit is waar het in de toekomst uiteindelijk naartoe zal gaan.

Op een dag zullen ziekenhuizen het reguliere en het metafysische samen aanbieden en vertrouwen op degenen die dit werk doen. Het zal allemaal aanvaardbaar zijn omdat het begrip er zal zijn dat deze dingen werken. Er zullen niet veel mensen zijn die er van alles aan doen om het in diskrediet te brengen omdat de resultaten niet marginaal zullen zijn.

Dit zal de toekomst zijn. De reguliere geneeskunst zal niet verdwijnen omdat ook daar plaats voor is. Er is plaats voor goede geneeskunst en dokters met integriteit en er is ook plaats voor een balans tussen de twee.

Dit komt allemaal op een uitgebalanceerde manier samen en dit zal een nieuw paradigma vormen in plaats van de manier waarop het nu gaat met kleine afdelingen die elkaar allemaal de vliegen af willen vangen en wedijveren over wie er gelijk heeft en wie niet.

Al deze dingen, lieve mensen, komen met het realiseren dat jullie niet hetzelfde kunnen blijven. Tegen degenen die geworteld zitten in de oude manieren: ik vertel jullie dat degenen om jullie heen jullie eenvoudig voorbij zullen racen en dat de engelen om jullie heen jullie zullen smeken om de nieuwe manieren toe te passen. Jullie dienen je te realiseren dat jullie niet op een plaats kunnen blijven met alle oude ideeën terwijl alles om jullie heen is veranderd. Omdat jullie dit je hele leven hebben gehad is dit nog geen reden om te geloven dat het nooit zal veranderen.

Sta open voor dingen die jullie niet verwachten. Kijk naar elke deur van de toekomst als een welwillende deur.

Als jullie er doorheen wandelen kan er een niet-welwillend ding zijn dat er gebeurt…. ga ermee om in liefde. Jullie dragen het licht. Donkere dingen zullen wegebben als jullie hen je licht tonen. Wat ik jullie vertel is dat er vandaag oplossingen zijn voor dingen die er in het verleden niet waren. Dit komt omdat jullie meer licht dragen dan ooit tevoren, en licht is jullie wijsheid om dingen anders te zien. Het is het licht van een ziel die recht heeft op bepaalde dingen.

Jullie zijn geen slachtoffers van deze planeet. Jullie zijn geen slachtoffers van een systeem. Jullie bewustzijn schept realiteit. Als jullie door een deur gaan verwacht dan de dingen die jullie willen zien. Ik heb jullie dit eerder verteld. Als een lichtwerker met een hoog bewustzijn naar een plaats gaat en een welwillend resultaat verwacht, is dit als het bestellen van eten van het menu van een universeel restaurant van energie. Jullie eisen het omdat dit hetgeen is waarvan de engelgebieden om jullie heen altijd hebben verteld dat het mogelijk is.

Velen kunnen zeggen: “Wel, ik geloof het bewustzijnsdeel van de boodschap van Kryon, maar waarom altijd het spirituele deel daarbij?” Er zit een vooroordeel in deze vraag. Zien jullie dit? Mensen hebben de neiging om de pracht, de welwillendheid en de compassie te verwarren met de religie van vandaag.

Jullie stoppen deze ideeën in de dozen van jullie eigen vooroordelen. De waarheid is deze: Hoe hoger het bewustzijn van de mens, hoe dichter men bij het begrip is over de Creatieve Bron. Hoe wijzer de mens, hoe dunner de sluier tussen mens en Spirit zal worden.

De spirituele component van dit alles is de versneller van de bewustzijnsopwaardering op de planeet want als mensen zien wat zij kunnen doen, zullen zij het begrijpen.

Jullie kunnen de Creatieve Bron nooit scheiden van zijn eigen schepping.

En zo is het.

KRYON