Stamford, Connecticut. / De verslavende Oude Energie. 3

Live Kryon Channeling 184:
Stamford, Connecticut.

De verslavende Oude Energie. 3

12 augustus 2017 /Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Laten wij dit nu even uitbreiden. Als het duister zo attractief is, beïnvloedt het dan ook andere dingen? Het antwoord? Het beïnvloedt absoluut al het andere. Er is een hele industrie en wij hebben jullie verteld dat die uiteindelijk ten onder zal gaan omdat die is ontwikkeld in een oudere energie, werkte in een oudere energie, en geen integriteit heeft. Die industrie is Big Pharma. Wij hebben jullie verteld dat zijn val overduidelijk is en dat de attributen daarvoor van mensen binnenuit komen die alles duidelijk zullen maken.

Wanneer dit uiteindelijk gebeurt hangt van jullie af omdat dit vrije keuze is van het ontwikkelen van het bewustzijn van jullie land. Maar laten wij even kijken….. niet naar de gebeurtenis maar naar de mogelijke gevolgen daarvan.

Big Pharma is opgericht in een oud idee dat ontworpen chemie het antwoord is op genezing. Dit idee heeft tientallen jaren de voorkeur gekregen en velen voelen dat dit de hoogst beschikbare technologie is. Toch, in plaats daarvan, en in het licht, begint er een geheel ander idee te komen: Het Menselijk lichaam heeft een ongerealiseerd bewustzijn en dit is feitelijk de meester-heler! Het menselijk lichaam is ontworpen om zichzelf te corrigeren.

Stop daarom geen vreemde chemie in je lichaam maar zoek in plaats daarvan uit hoe je dit elegantie kan geven, specifieke instructies om zichzelf te helen.

Maak hiervan een high-technologie-instructie om het lichaam te instrueren hoe het zichzelf kan genezen. Dit is uitgebreide homeopathie, zou je kunnen zeggen. Er komen processen aan die begrijpen dat dit menselijk lichaam van jullie heel veel beter is dan welke chemicus ook ooit heeft gerealiseerd en de nieuwe energie begint dit feit duidelijk te maken.

Chemie is niet het antwoord op genezing. Het antwoord op gezondheid en genezing is om het “slimme deel” van het menselijk lichaam te benaderen en het instructies te geven om voorheen onbekende systemen te gebruiken die er klaar voor zijn om spontane vergeving, en verder, te scheppen.

Herinner je mijn channeling die werd gegeven over het “jeugd-sjabloon” of het feit dat jullie allemaal slapende “genesis-cellen” in je lichaam hebben (cellen die de volledige blauwdruk hebben en een bron voor zeer jonge stamcellen) Beide waren uitdrukkingen van systemen die slim zijn en er klaar voor zijn om nieuwe cellen en genezing te brengen op manieren die wonderbaarlijk lijken te zijn! Maar zij moeten daarvoor de instructies krijgen!

Financiering zal nog een tijdje blijven

Hoeveel geld denken jullie dat er is geïnvesteerd in de oude manieren? Juist op dit moment is er een industrie van investeringen die zullen gaan falen. Denken jullie dus dat al dit geld geïnvesteerd gaat worden in de nieuwe manieren en methoden? Het antwoord is NEE, niet direct. “Laat alles hetzelfde” zullen zij het uitschreeuwen. “De terugval is maar tijdelijk” zullen zij zeggen, “Het heeft steeds gewerkt en dat zal het altijd doen.” Vele investeerders zullen fortuinen verliezen. Het disfunctioneren is al heel duidelijk te zien. Als jullie ‘s nachts je media aanzetten gaat veel van wat jullie in de reclame horen over de manier waarop de chemie niet werkte! Nu hebben jullie een mogelijkheid om samen met anderen de grote chemische bedrijven aan te pakken! Denken jullie dat er iets begint te breken? Dit is zo! Zie je, zij wentelen zich al in iets dat ervoor zal zorgen dat zij gaan falen. Zij adverteren erover hoe gebroken het jarenlang gebruikte systeem is.

Zowel Big Pharma en hun investeerders zien het aankomende licht niet, zelfs als het systeem vlak voor hun ogen steeds minder functioneert.

De grootse deel der Geneeskunde heeft dezelfde Verslaving

Denk eens aan degenen die medicijnen hebben gestudeerd. Zij studeren jaren en jaren en doen hun best om de mensheid te helpen en dan zweren zij een eed die zegt: ”Breng geen schade toe.” Dan worden zij goede dokters die hun best doen om mensen te helpen. Dan komt er opeens een verbazingwekkende genezingsmethode die hen niet goed uitkomt omdat die anders is dan hen in al die jaren is geleerd. In feite werd de meesten van hen geleerd dat die helemaal niet werkt!! In een oude paradigma was hun medische ontwikkeling, die hen door leraren werd verteld die zij respecteerden, dat homeopathie en alles dat dit vertegenwoordigde helemaal geen wetenschap is.

Velen zullen dit nog steeds geloven, zelfs met overweldigend bewijs dat er dingen zijn waarvan zij toen eenvoudigweg niets afwisten. Verwacht dus dat vele doctoren deze nieuwe, bewezen wetenschap zullen afwijzen! De reden hiervan is dat zij zich rondwentelen in hun verslaving aan wat zij dachten dat accuraat was en waarvan zij dachten dat het werkte.

Het is voor hen bijna verraad om het zelfs maar te onderzoeken! Het is verraad ten opzichte van hun goede leraren die hen iets heel anders vertelden.

Er zullen jongere doctoren en onderzoekers komen die zeggen: “Kijk, ik kan jullie deze nieuwe benadering bewijzen, kijk naar de bewijzen die wij hebben. Loop een dag met mij mee en kijk naar dit verbazingwekkende bewijs!”

Vele medici zullen zeggen: “Nee, dank je wel!” Jongere onderzoekers zullen zeggen: “Waarom niet? Het schaadt niet totdat je het ziet!” En zij zullen zeggen: “Omdat ik het niet geloof!” Dit scenario slaat helemaal nergens op, maar het vertegenwoordigt hoe verslavend de oude energie is.

Let maar op, zelfs bij jullie eigen medici. De menselijke natuur zegt dat als het eerder heeft gewerkt, het nogmaals zal werken. “Dit is wat ik ervan begrijp. Dit is wat ik doe. Laat mij niets nieuws zien omdat mij is geleerd dat wat jullie hebben niet kan werken.”

Lieve mensen, ontdekkingen van natuurkunde en biologie zullen alles veranderen en plotseling komt de zon op (een metafoor). Opeens zijn er nieuwe ideeën. Kunnen jullie je voorstellen dat jullie enkele van de grootste wetenschappers vertellen dat zij moesten stoppen? Zouden jullie tegen de Wright-broers kunnen vertellen dat zij moeten ophouden en dat zij gek waren?

Twee fietsenmakers zouden tegengehouden moeten worden om aangedreven vluchten te scheppen? Zou iemand Louis Pasteur tegenhouden om in ziektekiemen te geloven? Hoe stom kan je zijn – onzichtbare micro-organismen? Het is fantasie! Kunnen jullie naar Tesla kijken en zeggen: “Dit is gekkenwerk! Jullie zullen mensen elektrificeren met dit systeem!” Er zijn feitelijk mensen die al deze dingen tegen hen allemaal hebben gezegd! De twijfelaars hadden hun kennis vanuit de oude energie en oude paradigma’s die zo verslavend waren dat zij hen feitelijk geloofden. Het is dezelfde houding als hetgeen er binnenkort aankomt. Laten wij nu een ommezwaai maken en het een beetje persoonlijker maken.

Wordt vervolgd