Stamford, Connecticut. / De verslavende Oude Energie. 1

Live Kryon Channeling 184:
Stamford, Connecticut.

De verslavende Oude Energie. 1

12 augustus 2017 /Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur                                  

Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in Stamford, Connecticut.

Gegroetgeliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Mijn partner stapt opzij, zoals altijd, en nu breng ik jullie een boodschap waarvan hij zich niet bewust is. De manier waarop dit werkt, lieve mensen, is dat de informatie die wordt gegeven vanaf de andere kant van de sluier informatie is die jullie misschien niet hebben verwacht en die wordt gegeven op manieren waaraan jullie misschien nog nooit hebben gedacht.

Vanavond is er een onthulling die verder gaat dan ooit betreffende de verschillen tussen de oude en de nieuwe energie. Mijn partner probeerde jullie hier vandaag op voor te bereiden (tijdens het seminar) zodat jullie zouden begrijpen dat er voor 2012 een energie was die jullie nu niet meer hebben. Het is een energie die jullie niet weer gaan bezoeken en hij komt ook niet meer terug. Er is een nieuw soort energie die zich op deze planeet begint te settelen en die is vol van een compleet nieuw paradigma van realiteit.

Veranderen van Ideeën schept disfunctioneren bij velen en vele dingen

Wij hebben jullie in het verleden verteld dat deze nieuwe paradigma’s vaak verwarring zullen scheppen omdat de dingen niet meer zijn zoals zij waren. Er is vaak teleurstelling en sommigen hebben gezegd: “Wel, de dingen gebeuren niet op de manier waarop ik dacht dat zij zouden gebeuren in een vernieuwde energie. Het is niet zoals het was, nietwaar? Ik dacht dat het gewoon makkelijker zou gaan.” Nee, het is niet het oude paradigma dat gewoon beter zal gaan. Het is een gloednieuwe energie die ermee begint dat de oude energie en al het oude vertrekken.

De nieuwe energie is vervuld van gevoelens die compleet en totaal anders zijn, gevoelens die totaal anders zijn en verwachtingen die compleet anders zijn. Binnen deze dingen verschuilt zich een waarheid en die waarheid is dat er een ontwikkeling aan de gang is van de menselijke spirit zelf en over de manier waarop jullie je ideeën over bepaalde dingen veranderen.

Omdat deze dingen niet bij iedereen op dezelfde manier gebeuren is er vaak een periode van opwaardering, verandering en herijking.

De mensheid begint langzaamaan meer compassie te voelen en wordt minder kritisch op anderen en hun culturen. Er is een versmelting aan de gang, maar in dit proces moeten degenen die dit niet voelen geduld hebben. Sommigen van hen zijn zo boos op de nieuwe energie dat zij hun frustraties op teleurstellende en ongepaste manieren uiten.

Sommigen hebben legers gevormd en anderen doen het alleen, maar zij allen vertonen het diepgaand ontwaken van de veranderingen binnen donker en licht. Onbalans en onlogische acties zijn het resultaat en er zijn mensen die willen sterven om de veranderingen tegen te houden.

Toch, lieve mensen, is dit niet hetgeen waarover ik wil spreken omdat wij het hier eerder over hebben gehad. Deze dingen gaan langzaamaan gebeuren binnen de zienswijzen van wie jullie gaan worden en van de zaken die zich vertonen tijdens de opwaardering van bewustzijn die jullie doormaken – de veldslag tussen licht en donker.

Vanavond wil ik spreken over een verschil tussen donker en licht dat gezien begint te worden en zelfs groter is dan voorheen. Het is de manier waarop jullie dingen zien in een oudere energie vergeleken met de manier waarop jullie dingen in een nieuwe energie zien.

Ik wil jullie voornamelijk laten zien wat er gebeurt als je de oude energie naar een gloednieuw licht sleept – bezwaren!

Wij hebben jullie verteld dat dit een tijd is waarin jullie niet langer meer “op de bank” kunnen blijven zitten. Jullie kunnen niet claimen een lichtwerker te zijn, een compassievol persoon en niet compassievol te zijn ten opzichte van de mensheid. Jullie kunnen niet beslissen om de ene dag de een en de andere dag een ander te zijn.

Dit was de gang van zaken en de manier in een oude energie en er was veel misleiding en bedrog. Wij hebben jullie eerder verteld dat het drama dat mensen vaak, steeds maar weer scheppen, hen bevalt en in een oude energie voor hen werkt. Dit komt omdat mensen hen aandacht geven en zij krijgen wat zij willen. Maar dit is aan het veranderen en in de nieuwe energie voelen deze mensen zich vaak uitgesloten, er niet bij horen, zijn het er niet mee eens en voelen zich achtergelaten.

Zij ontdekken dat de oude energieën niet overeenkomen met de oude realiteit die zij hadden. Zij zijn gefrustreerd omdat de “oude manieren” niet meer werken.

Wordt vervolgd