Stamford, Connecticut. / De verslavende Oude Energie. 5

Live Kryon Channeling 184:
Stamford, Connecticut.

De verslavende Oude Energie. 5

12 augustus 2017 /Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Luister, ik zeg jullie dat de handen van de overgang van de Creatieve Bron naar jullie toe uitgestrekt zijn. Zij zeggen: “Dit is de reden waarom jullie hier zijn! Ga in het licht zonder angstig te zijn wat dit jullie zal brengen. Het zal niet omver gooien wat jullie reeds hebben geleerd en het zal dit groots uitbreiden. In dit proces zullen jullie, jullie zelf, gaan veranderen. Er zal meer vreugde in jullie harten zijn, meer compassie en meer kennis. Denk hier eens over na.”

Stel je een balans voor die jullie nooit hebben gehad. Stel je een volwassenheid voor waarbij nieuwe, intuïtieve informatie naar je toestroomt vanuit bronnen die jullie nu zelfs niet eens kennen. Dit zijn de dingen waarom jullie hebben gevraagd. Wat hebben jullie in de laatste twintig jaar geprobeerd en dat niet werkte? Gaan jullie dit nog een keer proberen? Het antwoord is NEE.

En “waarom” vragen wij? Jullie zeggen: “Omdat het niet werkte.” Hebben jullie ooit overwogen dat het misschien het verkeerde moment was? Jullie probeerden het gewoon te vroeg. Probeer het nog eens. Baseer je toekomst niet op hetgeen er in het verleden is gebeurd. Het had de nieuwe energie nodig!

Bijeenkomsten zoals deze worden gehouden met goede redenen, zodat jullie elkaar kunnen ontmoeten en het Licht kunnen vinden. Jullie komen dan bij andere mensen die gelijkgezind zijn en die jullie misschien kunnen helpen om balans te vinden omdat zij misschien iets weten dat jullie niet weten. Twee of meer mensen samen kunnen meer scheppen. Dit is de reden waarom jullie hier zijn. Dit is de reden waarom jullie ervoor hebben gekozen om hier te zijn en waarvoor jullie hebben gekozen om deze boodschappen steeds te lezen.

Ik laat het hierbij. Het is een tijd van grootse liefde, van grote veranderingen en het begin van grote compassie. Hier zijn jullie dan in een wereld waarin de meerderheid van de burgers en landen verder wil gaan – en dat is nieuw. In het verleden  was één uit balans zijnde leider voldoende om de hele wereld jarenlang in oorlog te storten.

Nu, opeens, is dit onaanvaardbaar. In plaats daarvan hebben jullie een hele planeet die echt vrede wil. Zij willen iets voor hun kinderen dat andere generaties nooit hadden.

Cultuur na cultuur, hoe verschillend zij ook zijn, begrijpen de uitgangspunten dat oorlog niet werkt en dat dit ook nooit zo is geweest.

Een Aarde die collectief voelt dat deze manier uiteindelijk degenen zal uitdoven die het anders willen.

Wij hebben jullie verteld wat eraan zit te komen. Wij hebben jullie verteld over de wild card (de Joker) die jullie Trump noemen en waar nog veel meer wilde dingen vandaan zullen komen. Dit schept een grote opwaardering in een oud systeem. Wij vertelden jullie dat het duistere leger verslagen zal worden en wij vertelden jullie dat jullie een grote opwaardering kunnen verwachten.

Dus, lieve mensen, is dit het kruispunt tussen donker en licht in een tijd waarin jullie dit misschien niet hadden verwacht om het te horen.

Wij zeggen jullie dat de dingen snel veranderen en als jullie de realiteit van je leven onder controle willen hebben, hebben jullie alle opties om de barrières te laten vallen en te bezien wat nieuw is.

Jullie hebben de mogelijkheid om te beginnen om beter te begrijpen waarom jullie hier zijn en om de hand aan te pakken die naar jullie uitgestrekt is…. de hand die jullie de Creatieve Bron noemen.

De Nieuwe Kinderen

Deze duisternis waarin jullie zijn opgegroeid….. realiseren jullie je dat jullie kinderen die niet zullen hebben? Er komen nu kinderen in deze nieuwe energie die de duisternis nooit zullen ervaren. Zij zullen alleen het magnetisch raster kennen; zij zullen alleen het innerlijk aangeboren, slimme lichaam kennen dat zichzelf heelt.

Zij zullen intuïtief weten dat oorlog niets oplost. Zij zullen het duister nog veel beter aanpakken dan alles wat jullie doen. Er zal helemaal geen begrip zijn voor enkele van jullie houdingen omdat de kinderen alleen de logica van het Licht zullen zien.

Hun geduld zal beperkt zijn met betrekking tot degenen die nog steeds verslaafd zijn aan iets dat zij nooit hebben ervaren en waarvan zij intuïtief voelen dat het niet werkt.

Zij hebben misschien niets te maken met het bovennatuurlijke en hebben alles te maken met de Nieuwe Mens.

Zij zijn misschien niet spiritueel en toch zullen zij alles van doen hebben met de God binnenin.

Dit is de Nieuwe Mens waarbij spiritualiteit niet direct een keuze is, maar eerder iets dat is geërfd als waarheid. Het is iets waarmee zij zijn geboren – een innerlijk aangeboren begrip dat zij een deeltje van de Schepper zijn, deze balans en deze vrede zijn het primaire ding van alle mensen.

Zij zullen jullie aankijken en zeggen: “Weet niet iedereen dit?”

Klinkt dit als de oude energie waarin jullie zijn opgegroeid? Lieve mensen, wacht niet op de kinderen. Wij hebben jullie nu nodig om volwassen genoeg te zijn om het licht te zien, het oude te laten vallen en de nieuwe energie die voor ons ligt te ontmoeten.

En zo is het.

KRYON