Stamford, Connecticut. / De verslavende Oude Energie. 4

Live Kryon Channeling 184:
Stamford, Connecticut.

De verslavende Oude Energie. 4

12 augustus 2017 /Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Persoonlijke Metafysica (bovennatuurlijk)

Lieve mensen, als jullie zijn opgegroeid in metafysica noemen jullie jezelf geleerd, ontwikkeld, een sjamaan. Als jullie dit al jaren hebben gedaan kennen jullie het proces en weten jullie dat het werkt. Misschien zijn jullie al heel lang genezers en zijn jullie trots op jullie kennis? Dat zouden jullie wel moeten zijn. Jullie hebben de planeet geholpen, jullie hebben allen om je heen geholpen.

Dan, opeens, begint de energie zelf zich te verhogen. De frequenties van energie waarmee jullie hebben gewerkt, die jullie met “de Bron” verbond, beginnen te bewegen. Dingen gaan langzamer of werken helemaal niet. En toch, als iemand jullie dit laat zien zeggen jullie: “Ik doe de deur dicht omdat ik daar niet naartoe wil” in plaats van te zeggen: “Laat mij daar meer van zien!” Energie is altijd hetzelfde. Die is goed genoeg voor mij. Ik zal wachten!”

Ik vraag jullie: werkt dit voor jullie? Is het leven vreugdevol? Helers beginnen de verbinding te verliezen die zij hadden. Zelfs mediators beginnen te vragen waar Spirit naartoe is gegaan: “Ik zit gewoon en ik voel het niet meer,”

Wij hebben tegen velen van jullie al jarenlang verteld dat jullie nu de “frequentie van God zelf” dienen te verwachten, binnenin jullie, om te gaan vibreren op een hoger niveau. Het begint hoger te worden dan jullie ooit hebben kunnen verwachten maar jullie gaan door met je af te stemmen op een oudere, lagere frequentie en verwachten dat dit gaat werken. Dit zal niet werken!

Denk hier echt eens over na! Wat is jullie vreugdefactor? Als jullie zijn afgestemd op de hogere frequentie zullen jullie het gaan voelen! Als God echt voor jullie is en de frequentie omhoog is gegaan en de sluier lichter is geworden zullen de oude manieren lang niet zo effectief meer zijn.

Het magnetische raster van de planeet is opgewaardeerd en staat nieuw bewustzijn toe en alles wordt afgestemd voor de lichtwerker en de oude ziel. Hebben jullie hier je voordeel mee gedaan? Hebben jullie naar jezelf gekeken en gezegd: “Goed, okay, alle dingen die ik wist zijn misschien wel een beetje veranderd.” Of zeggen jullie: “Ik weet wat ik doe. Ik heb jarenlange ervaring en dit is de manier waarop de dingen werken. Is dit te persoonlijk om het te onderzoeken?

Oude zielen zijn degenen die hiernaar luisteren en die dit lezen. Jullie zijn degenen die uiteindelijk naar het licht zullen bewegen maar de oude energie is zo verslavend, zo verslavend!!!

Bijna alle dingen die jullie doen beginnen te veranderen.

Kunnen jullie het verhaal geloven van de Noord Koreaanse leider die het heeft afgewezen om zijn hele leven lang aanbeden te worden door de hele planeet – en alles kon hebben waar hij ooit over had kunnen dromen? Hij zag het nooit komen omdat hij alleen maar kende wat in het duister werkte. Hij kende alleen maar de manier van denken en werken van oud bewustzijn.

Wat ik jullie vertel is dit: Als jullie lichtwerkers zijn is het tijd om in het licht te stappen. De dingen waarvan jullie dachten dat jullie hen goed kenden zijn een beetje omhoog gegaan. Dit omvat ook wat jullie geloven als: “de Waarheid!”

Als jullie het licht aandoen in een donkere ruimte zien jullie nieuwe dingen. Misschien was jullie waarheid gebaseerd op het zien van schemerige dingen in het duister en een aanname waren over wat zij waren? Maar als deze zelfde dingen ook worden verlicht en jullie hen duidelijk kunnen zien wordt de gehele waarheid voor jullie onthuld!

De waarheid kan veranderen, gebaseerd op de onthullingen door de tijd heen. Het verandert als het licht wordt aangestoken.

Degene die in het licht stapt zal veel langer leven, lieve mensen, omdat het frustrerend gaat zijn om op een plaats te zijn die jullie niet begrijpen en dit gaat nog slechter worden omdat jullie denken dat jullie weten wat jullie doen en dat dit desondanks niet gaat veranderen. Dit veroudert jullie allemaal.

Het pleit is dus dit: Er is een groep om jullie heen, die vanuit de creatieve Bron komt. Die is hier omdat jullie ziel een deeltje van God in zich heeft en die wil uitbreken uit de box waar jullie hem in bewaren.

De box wordt een oude, verslavende energie genoemd. Breek uit die box! Luister, jullie zullen nooit hoeven af te leren wat jullie weten maar in het proces van kijken naar het licht kunnen jullie gebruik maken van wat jullie weten en gaan naar het volgende niveau in schoonheid en vreugde in een gemakkelijke overgang, geen moeilijke!

Dit is een nieuwe energie en er staan nieuwe paradigma’s op jullie te wachten. Zij staan gewoon te wachten!!

Ik spreek tegen de helers die nog steeds alle methoden gebruiken waaraan zij gewend zijn, gewoon omdat deze methoden werkten en al jarenlang werkten. Nu zeggen wij: “Hoe zouden jullie het vinden om de effecten van wat jullie doen te verdubbelen?” Sommige mensen zeggen: “Dat zou ik graag willen maar ik ken de oude manieren beter dan wat dan ook en dit is de reden waarom ik het daarbij houd. Het is goed genoeg voor mij.”

Laat mij jullie iets vertellen, oude zielen. Jullie zijn geboren om hier tijdens de opwaardering te zijn en om te helpen bij de overgang naar de nieuwe paradigma’s en om het licht aan anderen te laten zien. Dit is waarom jullie hier zijn en dit is waarom jullie zijn geboren. Het dient de mensheid en/of de planeet niet om in het duister te blijven alleen maar omdat jullie “daaraan gewend” zijn.

Wordt vervolgd