Stargate Christmas Special

Stargate Christmas Special

25 DECEMBER 2020 / Via Lee Carrol
Vertaald vanaf de audio door Henk Steur

Deze kerstspecial van Kryon is pas sinds eergisteren beschikbaar. Wel wat laat, maar ja…

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst

Jullie zouden je dingen kunnen afvragen over de channelings die jullie van diverse mensen horen, vrouwen en mannen, individuen. Komt het van dezelfde plaats. Vertegenwoordigt dit andere ideeën van andere plaatsen van de andere kant van de sluier? Er bestaan geen andere plaatsen aan de andere kant van de sluier. Er is een onbeschrijflijke eenheid en alle liefde en compassie komt van Dezelfde. Wij zijn zeker verliefd op de mensheid. Alle dingen die tot dusver zijn gezegd wil ik tegen jullie zeggen. Wij zijn hier om jullie dat te laten ontdekken wat ontdekbaar is. Maar in al deze dingen horen jullie de weerklank van opmerkzaamheid en verantwoordelijkheid. Dit alles om jullie duidelijk te maken dat jullie de beheersing kunnen hebben over jullie eigen realiteit in plaats van de dingen jullie te laten overkomen. Maar er is meer. Wat zou nu het verschil kunnen maken? In dit jaar 2021 dat eraan komt? Als ik jullie zou mogen adviseren zou ik zeggen dat jullie dienen te oefenen met iets waarvan jullie je waarschijnlijk niet eens bewust zijn….om iets te vieren dat wij “het Plan” zullen noemen. Begrijpen jullie dat alle helpers, alle gidsen aan de andere kant van de sluier, alle engelwezens, hun hulp beperken, afhankelijk van jullie bereidheid om die te zien? Dit wordt vrije keuze genoemd en dit betekent dat er mensen zijn die zeggen dat zij spiritueel zijn, maar nog steeds niet begrijpen dat er een plan is.

Je zou kunnen zeggen: “Hoe kan er een Plan zijn als er vrije keuze is? Wil jij mij in feite vertellen dat Spirit een Plan voor ons leven heeft?”

Lieve mensen, JA. Dat doen wij! Jullie moeten het eerst zien! Jullie moeten kennis hebben, intentie hebben en dit is in deze dagen een beetje complexer dan jullie denken en deze complexiteit is er zodat jullie die kunnen zien, begrijpen, en daar is wat werk voor nodig. Maar en of er een Plan is! Er zijn hier attributen die kwantum zijn en waarvan jullie je niet bewust zijn en die hebben te maken met de manier waarop jullie reageren op de dingen in je leven….als er dingen gebeuren en jullie kijken naar de liefde en de compassie….hoe reageren jullie dan op deze dingen?

Als er iets gebeurt dat negatief is. Als er iets gebeurt dat dichtbij jullie is, als er dingen en attributen zijn en er iets gebeurt dat jullie in een staat van depressie of zoiets brengt? Als iemand overlijdt? De vraag is deze: Na verloop van een tijdje waarin jullie normaal gesproken rouwen….wat doen jullie daarna? Als het antwoord is dat jullie de deur openen en doorgaan met rouwen of doorgaan met denken aan negatieve dingen en daar steeds weer naar teruggaan….IS DAT EEN PATROON dat jullie zelf hebben opgezet.

Jullie zijn verantwoordelijk voor jezelf. Jullie zijn verantwoordelijk voor je eigen leven. Wees niet verrast als er iets anders gebeurt dat ook negatief is. Jullie maken patronen in je eigen realiteit met betrekking tot de manier waarop jullie op dingen reageren.

Zijn jullie van die mensen die zeggen: “Ik ben een slachtoffer van de Aarde, Kryon, ik kan het bewijzen. Kijk maar eens naar het grote aantal negatieve dingen die mij zijn gebeurd!” Ik zeg dan: lieve mensen, kijk eens naar de manier waarop jullie die dingen hebben behandeld. Jullie zien er weer een en zeggen: “Zie je, ik wist het wel! Ik wist het, want dit is wij mij overkomt….een grote serie van negatieve dingen!” Ik spreek nu tegen iemand die hier aanwezig is. Ik weet wie jij bent. Dit overkomt jou niet, lieverd! Dit is jouw verantwoordelijkheid om gezien te worden en dienovereenkomstig behandeld te worden. Het is een deel van het Plan voor een zelfscheppende realiteit waar wij nu in zitten.

De goede plaats waar ik jullie over wil vertellen en waar Alcazar en twee anderen vandaag ook al over hebben gesproken: Er is een energie van patroonvorming die afhankelijk is van de manier waarop jullie iets behandelen. Als er iets is dat negatief en uitdagend is en jullie er doorheen gaan, zal ik jullie dit vertellen. De manier waarop jullie het zien en wat jullie doen is het patroon dat jullie vastzetten voor de volgende gebeurtenis….als er tenminste een volgende is! Er wordt door jullie een opmerkelijke energie geschapen over de manier waarop jullie met dingen omgaan. Als jullie door een moeilijk ding heen gaan en zeggen: “Ik accepteer deze dingen, moeilijk als zij zijn. Ik begrijp hen niet allemaal, maar ik begrijp wel dat er een plan is. Ik kijk uit naar positieve dingen in mijn leven en niet naar nog een negatief ding!” Dit activeert een team waarvan jullie niet eens wisten dat jullie dit hadden. Een deel van dit team is wat jullie zelf zijn. Dit is het Plan….dit is het nieuwe waarover ik jullie wil vertellen en waar Alcazar en de anderen over hebben verteld.

In deze nieuwe energie zijn er feitelijk dingen die in toenemende mate zullen gebeuren om dingen voor jullie makkelijker te maken.

Wat verwachten jullie? Dat is de eerste vraag om je eigen realiteit te scheppen en je eigen verantwoordelijkheid over wat jullie verwachten. Als jullie hier op deze planeet ’s morgens wakker worden, wat verwachten jullie dan van de dag? Verwachten jullie slachtoffer te zijn? Verwachten jullie dat de planeet tegen jullie is? Of zien jullie jezelf hier boven staan in licht? Als jullie deze bepaalde intentie hebben, lieve mensen, is het bijna alsof jullie een nieuw stuk gereedschap hebben in je ziel, in je leven….en dan komen de helpers!

Ik overdrijf dit niet….er zijn er velen die dit willen zien. Dingen gaan op hun plaats vallen. Verwacht betere dingen….dat er goede dingen gebeuren.

Dit is wat wij altijd hebben gezegd: de prachtige kracht van de mens om een realiteit voor zichzelf te scheppen die gebaseerd is op de eigen reacties, het eigen bewustzijn, de eigen verwachtingen. Jullie zijn heilig!

Er zijn mensen die dit horen en het niet geloven of zeggen: “Ik begrijp het niet helemaal.”

Hier is de vraag die jullie je kunnen stellen over wat jullie kunnen verwachten in 2021, op 1 januari: “Lieve Spirit. Ik wil dat u mij uit mijn eigen patroon leidt…laat mij de weg zen. Ik herken dat het geen prachtig patroon is en het voelt niet eens geheiligd. Maar toon mij de weg en wat ik moet weten!”

Dat is voldoende om het licht te ontsteken en om de helpers voor jullie in de rij te laten staan, lieve mensen. Als jullie de deur openen voor iets dat jullie niet hebben verwacht is dit: Hulp!

Het is een andere soort boodschap die wij vandaag brengen…..misschien hebben jullie Kryon eerder gehoord of gelezen. Dit is de nieuwe mens! Wij hebben gezegd dat dit zou komen en nu is het er. De nieuwe energieën die dagelijks arriveren bevatten in zich: Hulp!

Er zijn velen die staan te wachten voor dit Plan. Het Plan is er voor jullie ontwaken en om vrede te scheppen, compassie en een gezond leven….de dingen die jullie nodig hebben om degenen om je heen te tonen dat zij de dingen om zich heen en in zich hebben om controle te hebben over wie zij zijn.

Wat is jullie reactie? Dat is de vraag! Sommigen lezen van het Plan….en laten dit dan gebeuren.

Nogmaals: Wij zijn verliefd op de mensheid!

En zo is het.

Kryon