Syracuse, New York. 3 / Een lijst maken van Wie Jullie Zijn!

Live Kryon Channeling:
Syracuse, New York. 3

Een lijst maken van Wie Jullie Zijn!

29 juli 2018 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, IK BEN Kryon van de magnetische dienst.

Mijn partner heeft geleerd om echt opzij te stappen. Het komt door veilig te zijn. In de energie van het verleden, vooral bij helers en anderen, was de tijd van voorbereiding nodig om de filters te verwijderen die zeggen dat jullie niet veilig zijn, jullie zijn niet veilig om je gelaatsuitdrukking te veranderen en je wijd open te stellen om te ontvangen om een moment in de tijd hiermee te werken, een moment dat sommigen heftig hebben genoemd, deze filters. Dus kunnen jullie zien door de training die ik jullie tot dusverre heb gegeven, een training die zegt dat jullie zelfs in deze nieuwe energie bewegen en veranderen. En deze evolutie betekent dit: jullie zijn veilig! In heel vroeger tijden waarin jullie niet veilig waren liepen jullie een zaal in en was die niet gereinigd – niet gapen – omdat dit ook niet nodig was omdat de reiniging werd volbracht door degenen die naar binnen liepen. Dat is nieuw. Dit betekent voor nu ook dat de evolutie van het menselijk bewustzijn al is begonnen. Jullie hoefden niet te wachten totdat jullie konden incarneren op een planeet om te pakken te krijgen, te weten waarin jullie incarneerden. Maar de oude zielen, de Lemuriers, degenen die vol waren van doelen gaan zich nu ontwikkelen naar een graad waarop jullie jullie alles kunnen reinigen als jullie dit willen. Sommigen van jullie voelen dit en anderen stellen het ter discussie omdat het nieuw is.

Wat zijn de dingen die jullie niet kunnen doen? Er zijn hier mensen die een hele lijst zullen geven. Pak maar een groot vel papier en ga beginnen met schrijven. Dit komt eraan, lieve mensen, en er is niets mis mee omdat de oude energie van de mensheid is geweest. De lijst van dingen die jullie niet kunnen en waar jullie last van hebben is een lange lijst….veel langer dan die van wat jullie wel kunnen. En dit is een evolutiestap voor jullie om van het ene naar het andere paradigma te gaan en je te realiseren wat jullie niet kunnen, maar deze lijst is niet voor eeuwig omdat het gewoon een lijst uit de oude energie is. Jullie hebben dit zo lang met je mee gedragen dat jullie er moeite mee hebben om de “nieuwe jij” te zien. Toch zijn zovelen van jullie al de “nieuwe jij!” Dit wordt letterlijk bepaald door de dingen die jullie hebben laten vallen, losgelaten, en de dingen die jullie niet langer meer hinderen of waar jullie doorheen zijn gegaan. Dit stelt jullie in staat om dingen te doen waartoe jullie nooit eerder in staat waren en nu simpele dingen zijn. Evolutie van de menselijke geest en de ziel en het bewustzijn komt met enkele andere zaken, en wij hebben daar eerder met jullie over gesproken, met name over het Hoger Zelf.

Dit is geen lange boodschap, maar wel een potente boodschap. Als jullie denken aan dingen die zich ontwikkelen denken jullie aan iets dat langzaam gaat en aan een protocol. Sla die bladzijde om, gum het uit, want dit is niet de manier waarop bewustzijn werkt. Bewustzijn gaat meestal in een laag tempo, om het met een wetenschappelijk woord te zeggen: het accellereert langzaam.

Het ene leidt tot het ander en verhoogt weer iets anders en dat soms een explosie geeft….en jullie gaan weer verder. Het vormt een basis voor de dingen die gaan komen. Evolutie zoals jullie die in het verleden in biologie hebben gezien, wat jullie denken dat het is, gaat dus langzaam en het gaat in stappen: het blijft hetzelfde totdat er iets anders gebeurt. Bewustzijn doet dit niet. Als jullie gaan ontwaken naar een hoger bewustzijn versnelt het dan andere dingen in je leven omdat jullie voor een ding ontwaken en die ene weer een andere aanzet, waarna weer twee, vier, acht. Een logaritmische schaal verdubbelt niet alleen. Waar heb ik het nu over? “Waar wil je heen, Kryon?”

Ik wil jullie dit vertellen: Het ongrijpbare Hoger Zelf is heel makkelijk te bereiken voor degenen van jullie die gaan beginnen om naar een hogere vibratie te gaan en denken. Deze hogere vibratie van denken begint hiermee: “Ik Ben geweldig. Ik schuif die lijst van dingen die ik niet kan doen, opzij. Ik denk dat ik hem ga verbranden! Ik denk dat ik een lijst ga maken met dingen die ik wel kan doen en de dingen die ik niet kan doen, vergeet.” Dit start een proces van verbetering; verbetering van gedachten, verbetering van persoonlijkheid, omdat jullie vrij zijn! De dingen op de lijst die jullie niet kunnen doen zijn als kettingen met een last voor mensen.

Jullie zeggen: “Wacht even. Dit is niet mijn keuze. Ik doe deze dingen alleen maar omdat zij een deel van mijn biologie zijn!” Echt? En jullie hebben helemaal geen keuze met betrekking tot jullie biologie? Is dat zo? Ik heb jullie verteld dat jullie dit zelf regelen…of is dit teveel voor jullie om vrij te zijn in wat jullie geloven? Wat ik jullie vertel is dat er hier niets is dat onveranderlijk is. Zelfs hoe oud jullie worden is controleerbaar. Dit gaat verhoogd worden. Wat jullie op een dag zullen hebben is een anomalie en die is dat jullie groepen gaan beginnen die veel langer zullen leven dan andere mensen, en die groep van groepen zal een naam krijgen, en als ik jullie die naam nog niet heb gegeven zal ik dit nu doen: Lemuriers! Zij gaan het uitzoeken en zij vinden de kernleringen en verhogen die naar hun levens en spreken tegen hun cellulaire structuur, zij gooien hun lijst van dingen die zij niet kunnen doen, weg, zij begrijpen dat zij in het Hoger Zelf een helper hebben tot wat sommigen van jullie  niet correct het lager zelf hebben genoemd. Het gaat samenwerken met jullie lichaam en lichaamsbewustzijn. Het Hoger Zelf wordt Een met jullie op een manier die jullie niet hadden verwacht, sneller dan jullie hadden verwacht, en de resultaten hiervan: een langer leven! Een betere manier van denken. Meer glimlachen. In de studie van vandaag, voor degenen die luisteren, hebben anderen geen idee waar ik het over heb. Wij hebben het over een studie en aan degenen in de zaal vertel ik dat de onthulling die snel komt te maken heeft met het innerlijk kind.

Alle dingen waar ik nu over spreek zijn niet alleen maar goed te doen, zij zitten al voor jullie in het Veld. Dat wil zeggen dat het potentieel voor alles wat ik zojuist heb gezegd, jullie naam erop heeft. En toch zegt een mens in de oude energie: “Het klinkt te moeilijk. Ik heb het al eerder geprobeerd! Het is moeilijk om gewoonten te doorbreken!” Je hebt gelijk; er is iets voor nodig. Iets dat een beetje meer is dan alleen maar wensen. Een beetje meer dan alleen maar naar een seminar komen. Er is jullie voor nodig die met jullie zitten, statements maken en tot een realiseren komen dat jullie alles kunnen veranderen. Dan zijn er mensen die zeggen: “Het klinkt goed, maar ik ben te oud!” en dit is een filter! Dit is een filter die jullie elke dag toepassen op jullie radio en media die zeggen dat als jullie een bepaalde leeftijd bereiken problemen hebben en dit of dat niet meer kunnen doen. Dit zit overal in jullie cultuur, lieve mensen, het is geplande veroudering die jullie vertelt hoe oud jullie zijn en daarom ook hoe jullie functioneren.

Niet voor een Lemurier! Niet voor oude zielen die niet alleen ontwaken voor een proces dat spiritueel is, maar dat logisch en zinvol is. Zij zullen in staat zijn om hun eigen cellulaire structuur te controleren, hun biologie, en dingen los te laten en langer te leven omdat bewustzijn dit kan doen. Dit betekent niet dat jullie spiritueel moeten zijn, maar het werkt samen met spiritualiteit omdat dit het licht is. Dit is de reden, dit is de liefde en die versnelt de dingen voorwaarts en er zijn vele mensen die hun leven verlengen door deze processen. Mensen die nooit in een zaal zoals deze zijn geweest, mensen die nooit naar een boodschap als deze luisteren, en toch werkt het. Maar dan combineren jullie het met het versnelde Hoger Zelf en opeens gaan alle cellen in je lichaam anders vibreren, zij beginnen te luisteren naar jullie en jullie informatie gaat beter werken dan ooit tevoren en het wordt steeds beter…..het is niet lineair.

Als jullie je besluit nemen dat jullie niet gaan proberen maar zijn en het voor jullie gaat werken, als jullie dit doen gaat het proces beginnen…..en zijn jullie niet te oud! De dingen die jullie storen gaan wegvallen, dingen die jullie je hele leven al hadden. De dingen die in jullie vastgeroest zitten, waar jullie niet blij van worden….gaan weg. Een deel van jullie kijkt naar de lijst en zegt: “Daarvoor ben ik te oud!” of: “Dit is nog niet eerder gebeurd, is mij verteld” of wat dan ook. Misschien is dit de reden waarom jullie hier zijn….om het potentieel te horen. Dit is niet de rest van je leven. Hoe jullie in deze zaal zijn, is niet de rest van jullie leven. Daarom zijn jullie hier….om te begrijpen dat het Wiel van Lering in de essentie van het bestaan ervan kernlering brengt die zegt dat jullie geweldig zijn. Prachtig! En dat jullie iets kunnen zijn waarvan anderen zeggen dat dit onmogelijk is.

Hoe willen jullie zijn waarvoor jullie bestemd zijn in een cultuur die lage energie heeft? Hebben jullie daar ooit over nagedacht, hebben jullie dit uitgevogeld? Nooit echt aan gedacht? Wat heeft liefde hiermee te maken? Waar is compassie hierbij? Het Wiel van Lering beslaat kerninformatie die zegt dat jullie geweldig zijn geboren en het zegt dat het vanaf nu beter zal zijn. Het Wiel van Lering levert veldslagen met wat jullie dualiteit noemen, de Eenheid van keuze, van plus en min, van licht en donker, wat jullie allemaal hebben. Het begint jullie training van het zoeken naar licht te versterken. Jullie zullen je leven verlengen en je chemie veranderen.

Er zijn mensen die denken dat spirituele dingen behoorlijk zwaar zijn. Eredienst, de Liefde van God, al dit soort dingen en jullie maken je daar klaar voor, kleden je netjes, en gaan naar een gebouw dat daarvoor is bestemd en jullie gaan weer naar huis en kleden je weer om. Jullie gingen het gebouw uit en ontmoetten iemand anders en begrijpen niet dat het aanvaarden van spiritualiteit betekent: de God binnenin. Vierentwintig uur per dag, niet alleen maar tijdens een seminar maar de hele dag door als jullie het echt geloven en echt geloven dat jullie een ander iemand kunnen zijn. Het is typisch dat de oude zielen die nu ontwaken qua leeftijd gezien in het midden van hun leven staan of ouder zijn. En midden in het leven is bepaald door jullie cultuur. Maar jullie kunnen het zelf bepalen hoe lang jullie vreugdevol kunnen leven, zonder ziekten, zonder afwijkingen, misschien zelfs anders dan de manier waarop jullie zijn geboren. Al deze dingen! Het kan veranderd worden. De wetenschap gaat komen met toegepaste genetica en met het ongelooflijke idee dat jullie genetica niet controleert wie jullie zijn maar dat jullie controleren wie jullie zijn en dat de controlerende factoren voedsel zijn, en dan de grote: het bewustzijn!

Jullie kunnen veranderen wat jullie van jezelf zien, door je manier van denken! Dit is wetenschap en vermenigvuldig dit nu met honderd omdat het Hoger Zelf nu betrokken raakt bij richting geven en intuïtie, liefde en compassie. Het houdt je hand de hele weg vast en zegt: ”Luister. Dit is echt waar en het is anders dan je dacht….en jullie zijn niet te oud!

De mensen die hier komen voor antwoorden – er zijn diverse zaken: klachten, ziekten, pijn, hele basale dingen…..ik zal jullie vertellen, lieve mensen, dat jullie bij al deze dingen nooit alleen zijn en dat elk van deze dingen oplosbaar is. Tot vele graden zijn zij oplosbaar, in tijd zijn zij oplosbaar, en zelfs de zwarte blik waarmee jullie kijken – ik weet wie hier zijn – zelfs degenen die weten dat zij dood gaan, ik weet wie hier zijn, en die hier luisteren, dat gebeurt niet, tenzij jullie jezelf steeds vertellen of luisteren naar wat de samenleving jullie steeds vertelt of wat het duister om jullie heen jullie wil laten geloven. Maar het Hoger Zelf zal naar voren komen als jullie dit toestaan, en gaat beginnen met her-lijnen en her-kalibreren en het scheppen van licht in je leven.

En zo is het om de God binnenin te vinden, lieve mensen. Dit is wat jullie vandaag bestuderen.

Dit is het voor nu.

En zo is het.

Kryon