Tel Aviv, Israël. / Nieuw Licht. 2

Live Kryon Channeling 180:
Tel Aviv, Israël.

Nieuw Licht. 2

14 mei 2017 /Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Herinneren jullie je de tijd waarin de Caetaceanen (walvissen) zich steeds op de stranden van de planeet wierpen? Honderden van hen, met hun families, schenen doelloos op de stranden te eindigen en om geen enkele reden. Goedbedoelende mensen kwamen vaak samen en kregen hen vaak na grote inspanningen weer terug in het water om te zien dat de walvissen alleen maar in een cirkel gingen en meteen weer het strand op gingen! Dit komt omdat walvissen navigeren met behulp van iets dat magnetisme wordt genoemd, een ingebouwd kompas in hun hersenen.

Het raster was zoveel verplaatst dat enkele migratieroutes die de walvissen al eeuwenlang gebruikten zoveel waren veranderd dat zij steeds richting stranden gingen in plaats van veilig langs de kusten te gaan, bijna als een GPS-systeem dat de verkeerde richtingen aangaf.

Is het jullie opgevallen dat deze gebeurtenis met de walvissen een tijdje geleden is opgehouden? Het gebeurt nu bijna niet meer, omdat zij zich hun migratieroutes opnieuw in lijn hebben gebracht, aangepast aan het nieuwe magnetisme. De magnetische opwaardering is ook gestopt met het zich verplaatsen naar het eerdere punt, en een gehele generatie van walvissen leerde hun nieuwe pad naar hun nieuwe bestemmingen kennen. Ik vertel jullie dit alleen om jullie te laten zien dat hetgeen ik jullie vertel geloofwaardig is.

De opwaardering was er voor jullie, lieve mensen. De natuurkunde van de planeet moest om te beginnen ook omhoog gaan naar een nieuw bewustzijn. Wij hebben gesproken over het Veld, en mijn partner sprak hier vandaag ook over. Het gaat toenemen. Het Veld is natuurkunde die harmonieuze energieën samenbrengt en een daarvan zijn de attributen van hoog bewustzijn.

Jullie hebben misschien fysieke uitleg gezien en tekeningen over het Veld in het verleden, maar ik heb jullie zojuist verteld dat jullie allemaal verbonden zijn met al deze natuurkunde. Dit betekent dat deze natuurkunde jullie bondgenoot zal zijn op een veel sterkere manier dan ooit tevoren. Dit waren twee dingen, maar er is feitelijk nog meer.

Als het aankomt op dingen die heilig zijn, beginnen sommige mensen meer te zien. Mensen over de hele Aarde beginnen veel ontvankelijker te worden voor nieuwe ideeën over wie zij zijn en zij gaan weg uit de oude paradigma’s die hen werden geleerd. Het gebeurt op de hele planeet.

Lieve mensen, jullie zullen deze dingen niet op het nieuws zien omdat zij nergens worden opgemerkt. Deze langzame groei in zienswijzen en paradigma vertegenwoordigt non-events (onbelangrijk nieuws) en vormt niet de typische onderwerpen van drama en dood. Sociologen zullen dit uiteindelijk zien en erover rapporteren, en de geschiedenis zal het ook vastleggen. Dit zijn de dingen die langzaamaan voor de mensen persoonlijk zullen gaan veranderen.

Ik zit in een theater in Israël met oude zielen die zijn gekomen om deze informatie te horen, die weten wie zij zijn en die geloven in de esoterische leer die zegt: “God is binnenin elke mens.” Het is een spiritueel axioma (feit) dat stelt dat de doctrine van gedrag binnenin is, de profeten van het heden en het verleden zijn binnenin, en dat alle informatie over de terugkomst van de grote profeten al is gebeurd! Lieve mensen, zij zitten allemaal in het raster en maken deel uit van het nieuwe bewustzijn.

Hebben jullie dit allemaal! De terugkeer van je eigen profeet is in het Veld! Wat vinden jullie daarvan?

Hij komt niet in een lege stoel zitten, maar is aanwezig in de natuur van het “Veld.” Welke manier zou er beter zijn om de mensheid te helpen…. de HELE mensheid en niet alleen maar een deel hiervan? Dit is doordenken, nietwaar? Deze terugkomst maakt ook deel uit van de opwaardering. Er komt nog meer.

Nieuw Licht

De metafoor van Nieuw Licht. Deze term refereert aan licht dat hier nooit eerder is geweest. Laten wij dit uitleggen: Vandaag de dag is licht veel krachtiger dan het ooit is geweest. Als jullie vandaag een lucifer aansteken in een donkere kamer, oude zielen, weet de lucifer wie jullie zijn en wordt hij een enorm licht. Het vult de hele kamer. Eerder, in een oudere energie, zou dit alleen maar een kleine lucifer zijn geweest in een enorme, donkere kamer waar niemand hem opgemerkt zou hebben. Velen van jullie zijn door deze opwaardering heengegaan. In het verleden waren licht en donker helemaal niet gelijk. Werkelijk: Het duister regeerde op deze planeet.

Dit hoef ik aan deze groep niet uit te leggen, nietwaar?

Jullie zijn hier doorheen geworsteld en nu is dit nieuwe licht er. Jullie geloven het nog niet, jullie hebben het nog niet geprobeerd, maar het begint te verschijnen. Licht is vandaag de dag veel sterker dan het ooit eerder was. Als jullie doorgaan op dit pad zal het licht winnen. Toch is het probleem met jullie dat velen het niet geloven omdat de situatie al generaties lang hetzelfde is geweest. Gaan jullie het verleden de toekomst laten bepalen!

Hier is nog een attribuut: Licht gaat de weg wijzen. Als jullie een lucifer aansteken scheppen jullie gewoon een klein licht waar jullie zijn, maar als jullie een spotlight aandoen, of een vuurtoren, verlicht die alles om jullie heen. Jullie kunnen zien waar jullie naartoe gaan omdat jullie Nieuw Licht hebben. Feitelijk is dit zeer nieuw. “Wat betekent dit in gewone taal, Kryon?”

Het betekent dat jullie intuïtie vandaag beter is dan ooit tevoren. Jullie intuïtie is hetgeen dat jullie vooruit laat lopen naar hetgeen jullie denken dat duister is. Jullie vragen altijd: “Is het goed of is het fout! Is het voor mij, of niet?” Stel je eens een intuïtie voor die zo helder verlicht dat er geen vragen meer zijn! Hoeveel van jullie hebben dit onlangs geprobeerd? Hebben jullie je intuïtie onlangs nog uitgeprobeerd?

Laten wij naar nog een ander attribuut kijken: Licht helpt de ontwikkeling van het menselijk bewustzijn. Metaforisch gezien laat dit licht dingen zien die jullie nog nooit hebben gezien. Als jullie alleen een lucifer hebben gaan jullie rondzwerven en over dingen vallen en strompelen. Maar als jullie een helder licht hebben, zullen jullie dingen zien die normaal gesproken in het duister waren en snel en met zelfvertrouwen vooruitgaan. Jullie zullen nieuwe ideeën hebben die nooit eerder zijn geprobeerd. Er zullen processen zijn waar nooit eerder aan is gedacht. Er zullen dingen verschijnen die gloednieuw zijn en jullie zullen ernaar kijken en zeggen: “Waarom heeft niemand hier eerder aan gedacht?”

Er zullen dingen zijn die vandaag zullen werken waar zij dit in het verleden niet deden omdat het licht hen toont. Er zal een nieuwe manier van denken komen, nieuwe ideeën, nieuwe soorten manieren om dingen te laten werken zoals dit nog nooit is gebeurd. Dit is het werkelijke verschil – ontvankelijk zijn, open staan, voor dingen die in de oude energie niet zichtbaar waren. Blootstaan aan waarheid en realiteit zorgt hiervoor.

Het magnetisch raster en het Veld zullen samen duwen om harmonie te scheppen tussen de mensen, maar jullie hebben de lucifer in handen, oude zielen. Gaan jullie van de lucifer een vuurtoren maken of zullen jullie terugvallen op de oude paradigma’s van de geschiedenis – een verbleekt licht dat jullie nooit konden gebruiken omdat het jullie niets nieuws liet zien?

Zijn jullie klaar voor nieuwe informatie? Hier is iets dat ik nooit eerder heb verteld: Als jullie dit horen zouden jullie kunnen zeggen: “Kryon, dit kan niet waar zijn!” Het nieuwe licht schept feitelijk meer van zichzelf. Denk daar eens aan. Denk eens aan jezelf, in het spotlight, en opeens zijn er twee lichten! Ik zei niet dat dit van een ander mens kwam, nietwaar? Het Licht schept Licht. Meer mensen kunnen het zien en opeens is de kamer waar jullie in zitten helderder dan alles wat jullie zelf zouden kunnen doen. Je zou kunnen zeggen dat het door een engel is aangedragen. Hoe kan licht zichzelf scheppen? Hoe kan hoog bewustzijn zichzelf vermenigvuldigen?

Dit komt door de nieuwe natuurkunde. Lieve mensen, ik wil dat jullie dit begrijpen. Wij wisten dat dit eraan zat te komen en waarom jullie zien wat jullie nu zien. Licht kan meer van zichzelf scheppen als de mens die het schept weet van de “God binnenin.”

Hebben jullie ooit iemand zo hard horen lachen dat iedereen om hem heem ook begon te lachen? Al heel snel lacht de hele zaal. Hoe werkt dit precies? Misschien komt het omdat lachen zichzelf vermenigvuldigt voor vreugdevolle energie? Denk daar eens over na. De persoon die het eerst lacht kan de zaal verlaten terwijl iedereen doorgaat met lachen. Was dit een energie die werd gedeeld of was het een energie die zichzelf kan vermenigvuldigen? Licht kan zichzelf nu vermenigvuldigen omdat het wordt gedragen door degenen die zich bewust zijn van deze grootse opwaardering en van wat dit voor de planeet brengt.

Wordt vervolgd