Tel Aviv, Israël. / Nieuw Licht. 3

Live Kryon Channeling 180:
Tel Aviv, Israël.

Nieuw Licht. 3

14 mei 2017 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Ik zal jullie de laatste geven: nummer vijf

Licht zorgt ervoor dat anderen jullie zien! Jullie kunnen je niet meer verstoppen. Als jullie in balans zijnde mensen zijn met genoeg liefde in je hart, kunnen jullie dit niet verbergen. Allereerst gaan anderen jullie vragen: “Ik zie dat jij anders bent. Jij bent niet dezelfde meer. Je bent meer ontspannen dan je zou moeten zijn. Wat is er veranderd in jouw leven?” Mensen zullen je vragen wat jij hebt gedaan om een nieuwe balans in je leven te krijgen. Wat ga je dan zeggen? Dat is makkelijk: vertel de waarheid: “Ik voel mij anders; ik heb een nieuwe houding ten opzichte van de Schepper en wie ik ben. Het is geen religie; het is een persoonlijk bewustzijn van Wie Ik Ben. God is groter dan ik dacht. Ik voel mij heel vredig. Ik voel de liefde van de meesters die is neergedaald en in mij is gekomen. Ik maak mij geen zorgen meer en ik ben niet zo bang meer voor dingen. Ik heb geleerd om te gaan met bepaalde zaken waar ik voorheen niet mee om kon gaan.”

Als je dit tegen een vriend of buurman vertelt gaan zij in deze nieuwe energie niet de andere kant op rennen. Als je hen zou vertellen: “Wel, ik heb een nieuwe religie of een nieuwe profeet” zullen zij absoluut de andere kant op rennen. Dit komt omdat hetgeen jij hebt, persoonlijk is en geen systeem. Er hoeft nergens aan meegedaan te worden en er zijn geen regels – alleen maar een nieuw en prachtig intern kompas.

Het Licht is aan het winnen en dit is de reden waarom wij hier in Israël zeggen wat wij zeggen. In dit land, zo klein als het is met zoveel culturen en talen, gaan jullie een opwaardering van de situatie zien die jullie niet hadden verwacht. Er zullen mensen met ideeën op de proppen komen waar jullie nooit eerder van gehoord hebben. Er zullen houdingen aan beide zijden zijn die heel anders zijn dan daarvoor. Hoe dan ook zullen jullie gaan denken: “Waar komt dit vandaan? Waarom hadden wij dit niet eerder? Waarom was er in het verleden niet iemand slim genoeg om dit uit te zoeken? Waarom is de acceptatie voor dingen die wij voorheen afwezen, er nu wel?” Als dit gebeurt zullen jullie weten dat ik gelijk heb  omdat ik dit eerder in eerdere situaties heb gezien die net zo moeilijk waren.

Met hoger bewustzijn komt er grootser Licht en dit nieuwe licht dient jullie zelfs nu in zijn vroege jeugd.

Laat mij jullie nu vertellen wat de katalysator is – dat zijn JULLIE! Geloof het of niet! “Kryon, ik wil het geloven. Ik wil het geloven!” Goed! Waarom laat jij het dan niet zien? Velen van jullie gaan hier hetzelfde vertrekken als jullie zijn gekomen, maar anderen zullen een groter Licht hebben. Dit is de zaak waar het echt om gaat.

Hoezeer zijn jullie getrouwd met de status quo en het idee dat het nooit kan veranderen?

Dit is de boodschap van Kryon. Oh, er zal nog meer komen, maar voor nu, lieve mensen, wees niet bang voor de Liefde van God. Jullie hebben een oude cultuur die de ene God aan de planeet toonde. Laat nu zien wat de ene God kan doen in deze nieuwe energie!

Oude zielen op de hele planeet luisteren hiernaar en lezen dit. Voor hen brengt dit dezelfde boodschap. Ik zeg tegen hen: dit is de reden waarom jullie hier zijn. Daarom zijn jullie hier. Ik heb dit eerder gezien. Collectief controleren jullie de snelheid van deze opwaardering. Zeer weinigen van jullie kunnen nu grote veranderingen bij jezelf teweegbrengen.

Wat een prachtige boodschap is dit! Voelt dit niet alsof het van de ene God vandaan komt? Met alles wat jullie weten en met alles wat jullie afstamming jullie vertelt: Voel het! God beschijnt de mensheid nu met een Licht dat er nooit eerder was omdat jullie er klaar voor zijn en omdat jullie het waard zijn om verder te gaan richting vrede.

Denk eens na over deze dingen.

En zo is het.

KRYON