Twee verschillende zienswijzen – Een beslissing versus een relatie.

Twee verschillende zienswijzen – Een beslissing versus een relatie.

Lee Carrol / 4 april 2021
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Hallo Henk,

Er kwamen twee gelijksoortige en belangrijke vragen binnen naar aanleiding van Heling Woensdag en ik wil die samen behandelen.

De eerste vraag kwam van Helena en zij woont in Djakarta, Indonesië. Zij zegt: “Ik heb aan mijn cellen instructies gegeven om het verouderingsproces te vertragen. Moet ik dit na een bepaalde periode herhalen, laten wij zeggen over een jaar, of is eenmaal genoeg?”

En dan hebben wij Patricia uit Georgia in de VS die vroeg: “Kryon vertelt ons om tegen de celen te spreken en hen instructies te geven. Waarom zegt hij dat wij dit elke dag moeten doen. Waarom is een of twee keer niet voldoende om de boodschap over te brengen?”

In beide gestelde vragen gaat het in de basis om herhaling. Wat is nu het verschil tussen de dingen die Kryon in het verleden heeft gezegd waarin je dingen maar een keer hoefde te doen, of nu, waarin Kryon dit vertelt elke dag te doen?

Kryon heeft het altijd gehad over spreken tegen je cellen, maar laten wij eens kijken naar twee echt verschillende zienswijzen. De ene is een beslissing die je neemt en de andere is een relatie die je hebt. Laat mij duidelijk zijn.

Toen wij in het begin startten met al deze metafysische dingen waren alle channelings waarin wij keken naar beslissingen die mensen namen, en deze beslissingen waren ”Ah, ha ervaringen.”  Bijvoorbeeld: Je neemt een beslissing die persoonlijk is tussen jou en Spirit.

Je kunt zeggen: “Lieve Spirit, ik heb besloten dat ik geen slachtoffer ben van deze planeet. Ik heb besloten dat ik mijn pracht ga oppakken en dat dit mijn hele leven gaat veranderen. Lieve Spirit, ik ga gebruik maken van bepaalde dingen!”

Dit is een beslissing die je neemt en Kryon heeft vanaf het begin gezegd: “Je hoeft dit niet steeds te doen. Jullie hoeven niet elke ochtend te zeggen: “Lieve Spirit, ik heb een beslissing genomen. Ik ga dit doen.” Zie je, dit is een beslissing. Een metafysische beslissing.

Verwar dit niet met een relatie. Ik heb een relatie met mijn cellen. Ik doe affirmaties die ik elke dag ga doen. Er zijn delen van je lichaam die dit moeten horen. Degenen die alles van het bewustzijn bestuderen, waarover wij het feitelijk hebben, deze relatie, zeggen dat dit herhaald dient te worden.

Nu zijn wij hier geen kralen aan het tellen. Een relatie bestaat niet uit knopen tellen. Ik spreek persoonlijk tegen mijn cellulaire structuur.

Ik moet feitelijk ook iets anders doen. Ik heb daar zelfs niet over gesproken. Ik feliciteer en bedank mijn cellulaire structuur voor de soort dingen waarover ik ertegen spreek als ik resultaten zie. Ik heb een relatie en ik doe dit elke dag.

Ik HOEF dit niet te doen…..ik WIL dit doen omdat het een relatie is.

Hoeveel van jullie hebben werkelijk begrepen dat dit niet iets is waar jullie tegen spreken, een groep chemie? Jullie spreken tegen JEZELF, tegen delen van jezelf, met je bewustzijn. Er is dus een bondgenootschap. Er is meer dan een bondgenootschap, er is een relatie.

Er is een prachtig voorbeeld en dat is dit: een vrouw zegt tegen een man: “Hou je van mij?” en hij zegt: “Natuurlijk hou ik van je.” En zij zegt: “Jij vertelt mij dit niet.” En hij zegt: “Wat bedoel je? Ik heb het jou in 2003 verteld!”

Zegt dit jullie wat? In een relatie moet dit haast elke dag blijken als je wilt dat die relatie werkt. Wees kort en bondig en krijg resultaten. Dit is het verschil. En dit verklaart ook waarom affirmaties herhaald dienen te worden.

Als je voor Spirit beslissingen neemt, ontvangt Spirit die. Als het op een relatie aankomt die je met je cellulaire structuur hebt, dient dit steeds weer herhaald te worden.

Zegeningen,