Update Over Lee Carroll’s Herstel Na De Operatie ✨

Update Over Lee Carroll’s Herstel Na De Operatie

Door: Lee en Monika – 26 april 2023 – Ontvangen via e-mail

 

Lee’s operatie ging geweldig!

Hartelijk dank voor alle liefde en genezende energie die jullie hebben gestuurd in deze periode van Lee’s operatie. We hebben al veel wonderen ervaren, dankzij jullie allemaal.

En nu zijn we zo blij te kunnen aankondigen dat zijn open hart operatie briljant is verlopen!

Er werd ontdekt dat er een gat in Lee’s hart zat dat gerepareerd moest worden. We zijn zo dankbaar voor de goddelijke leiding die ons de weg wees naar medische hulp. Voor meer informatie over zijn operatie en om Lee zelf weer in actie te zien, bekijk de volledige video [door naar ~ kryonmasters.com/lee-post-op-general/] te gaan.

Lee is nu ongeveer 10 dagen thuis. Hij voelt zich geweldig en herstelt prachtig. Zijn medisch team, dat opgetogen is over zijn vooruitgang, heeft hem opgedragen nog twee maanden niet te werken om een goede genezing te garanderen. Toch hebben we deze korte video gemaakt zodat Lee jullie allemaal gedag kan zeggen en zijn ervaring kan delen.

We zijn ook blij om aan te kondigen dat Lee volledig hersteld zal zijn en in juni weer kan doen waar hij van houdt (Kryon). Hij kan absoluut niet wachten om zich weer bij deze prachtige gemeenschap aan te sluiten.

Nogmaals, we danken jullie allemaal voor jullie prachtige energie tijdens dit proces en zijn zo dankbaar dat Lee binnenkort weer fulltime bij ons is.

In dankbaarheid van altijd overvloedige liefde,

~ Lee en Monika

 

 

 

Vertaling: wakkeremensen.org