Vancouver, BC, Canada / Verandering 4

Live Kryon Channeling 179:
Vancouver, BC, Canada

Verandering 4

19 maart 2017 /Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Ik zat voor 900 Israeliërs, alleen met mijn partner, en ik vertelde hen: “De wereld van jullie was er een van zwart-wit. Israël is in zwart en wit geweest, maar er komt kleur aan.”

Het hele idee was vreemd voor hen omdat het er nooit eerder was geweest. Het was altijd zwart en wit geweest in Israël. Ik vertelde hen: “Dit hangt van jullie af.”

Nu vertel ik jullie waarom deze dingen de neiging hebben om te veranderen in een nieuwe energie.

Het potentieel is rijp voor deze verandering maar de timing ervan hangt van de mensen af die hier zijn. Hebben jullie dit gehoord? Spirit heeft geen controle over jullie vrije wil of over de snelheid waarmee jullie deze verandering in je opnemen.

Hoe lang zal dit voor de Israeliërs en voor jullie duren? Hoe ontvangen jullie deze boodschap over hen? Velen zullen hem eruit pikken en bespreken op You Tube en zeggen hoe dom en belachelijk dit is. Dit is vrije keuze, maar laat mij jullie iets vertellen: als jullie dit soort reacties zien gaat het om een mens die niet heeft kunnen ontsnappen aan het idee van de ondergang voor iedereen.

Dit is het bewustzijn dat eerst herschreven moet worden. Hoeveel tientallen jaren zullen er voorbij moeten gaan voordat iemand zich realiseert dat de profetie over wat er bijna twintig jaar geleden zou moeten gebeuren, niet gebeurde.

Dan zullen zij zelfs vragen waarom…

Wat verwachten jullie persoonlijk? Lieve, oude zielen, ik wil dat jullie hier vandaan gaan met deze vragen in je hoofd. Wat verwachten jullie echt?

Verwachten jullie dat de zon naar buiten komt en dat de lichtere energie hier op de planeet gaat winnen? Zullen jullie het onverwachte in het Midden Oosten verwachten?

Kunnen jullie inzien wat de jokers doen en niet angstig worden of je zorgen maken? Als jullie dit kunnen, hebben jullie de eerste stap gezet. Probeer te herkennen wat er werkelijk aan de hand is en wat er echt gaat gebeuren. Er is een nieuwe planeet met nieuw bewustzijn en nieuwe manieren die gaan groeien en zich gaan ontwikkelen. Het zal uiteindelijk het einde van oorlogen betekenen. Het zal het begin zijn van iets dat jullie zelfs niet verwachten. Er komen kleuren aan. Dit is de boodschap.

Persoonlijk voor het individu

Het is een prachtige boodschap. Geloven jullie hierin? Wees niet verward als je leven niet helemaal aansluit bij hetgeen ik jullie vertel en wat ik jullie heb verteld. De timing van het ontwaken en het her-lijnen is uniek voor ieder mens. Hebben jullie dit gehoord? Wij hebben geen grote groep zielen die allemaal op hetzelfde kussen liggen. Ieder van jullie is zo uniek en zo verschillend dat hij/zij zal ontwaken en zich ontwikkelen op verschillende tijden en wel om verschillende redenen.

Soms zal de synchroniciteit van wat eraan komt het nog niet toestaan en springen jullie op en neer en zeggen: “Wanneer? Waarom nu niet? Ik snap het niet!”

Lieve mensen, zoals ik al eerder zei zullen jullie het merken als de trein arriveert. Dan kunnen jullie erop springen. Maar als jullie te vroeg ontwaken en naar het station gaan zo gauw jullie kunnen, gaan jullie gefrustreerd worden omdat de trein er nog niet is. Laat de synchroniciteit voor je werken, niet tegen je werken. Wees geduldig met alle dingen.

Wat doen jullie terwijl jullie wachten? Waarom gaan jullie niet zitten en zeggen: “Dank je wel, God, omdat u van mij houdt.” Denk aan wat voor soorten positieve veranderingen jullie kunnen maken terwijl jullie wachten. Dit begint met het opruimen van de angsten en de zorgen en alle dingen die niet compassievol en mooi zijn.

Misschien is dit wel de reden voor de vertraging die er is. Voelen jullie je waardig?

Ik ben ervan beschuldigd een Pollyanna kanaal te zijn. (uitermate optimistisch, Henk) en ik geef toe dat dit zo is. Dit komt omdat ik weet wat eraan komt en ik dit eerder heb gezien. Vrije keuze is de sleutel en jullie kunnen ermee doen wat jullie willen. Toch heb ik dit eerder gezien. Ik weet waarheen het verwacht wordt te gaan en jullie zijn goed op weg. Lieve mensen, jullie zijn net begonnen en dit is pas het begin. Wat gaan jullie met al deze dingen doen? Sommigen kunnen niet alles wat ik heb verteld, verteren, maar later zullen jullie het begrijpen.

Anderen van jullie begrijpen het nu al; jullie zijn allemaal op verschillende paden!

Spirit weet wie jullie zijn. Spirit kent jullie namen en jullie zijn niet in het donker. Jullie zijn helemaal niet zonder steun. Hoe voelen jullie je hierbij? Vanaf het begin van de channelings – 28 jaar geleden – gaf ik jullie de metafoor: Ik daag je uit om in een kast te gaan, de deur te sluiten en het licht uit te doen en te proberen alleen te zijn! Jullie kunnen dit niet! De welwillende engelen die naar deze planeet kwamen zijn nog steeds bij jullie. Jullie kunnen ons niet kwijtraken!

Dit is de God-in-jullie die jullie omringt met de pracht van de andere kant van de sluier en het Hoger Zelf dat jullie met je meedragen.

Probeer maar te doen dat jullie hen niet hebben als jullie denken dat jullie alleen zijn.

Ik ben Kryon en ik ben verliefd op de mensheid.

En zo is het.

KRYON