Wat is de Nieuwe Tijd? 2 (Uit hoofdstuk Een van Kryon-boek 7)

Wat is de Nieuwe Tijd? 2

(Uit hoofdstuk Een van Kryon-boek 7)

Lee Carroll / 11 november 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Wij geloven dat het “vreemde” van vandaag de wetenschap van morgen is – misschien zelfs de religieuze doctrine van morgen als iemand ontdekt hoe men er een kerk omheen kan bouwen. Een tiental jaren geleden zei de wetenschap dat God dood was en dat er geen bewijs was voor ander leven in het Universum.Vandaag de dag (volgens een recente uitgave van Newsweek magazine) heeft de wetenschap God “gevonden.”

Er is positief bewijs dat leven zou kunnen bestaan en astronomen hebben een veelheid aan planeten ontdekt buiten ons eigen zonnestelsel. (het “vreemde” van gisteren van de Nieuwe Tijd is nu hoofdstroom-wetenschap geworden) Wij geloven dat er veel van onze “intuïtieve” leringen over een tijdje bewaarheid wordt omdat het overal om ons heen gebeurt, zelfs nu, terwijl ik dit schrijf.

Wij oordelen niet. Wij geloven dat “een ander liefhebben” tolerantie van geloof betekent. Wij eren de pure zoektocht naar God, welke kant dit ook opgaat en welke naam er ook op de deur van het gebouw staat. Velen die in de Nieuwe Tijd geloven gaan geregeld naar een kerk. Om in de Nieuwe Tijd te geloven betekent niet dat jullie de liefde voor Jezus Christus of voor Elias of een andere meester, opzij moeten schuiven (voor het geval dat iemand jullie dit heeft verteld).

Wij zijn vreugdevol als dingen in balans zijn en wij staan klaar om samen te gaan met ieder van een ander geloofssysteem die met ons wil bidden voor een gezamenlijk menselijk doel. Wij zien anderen niet als “verkeerd.” Wij zeggen onze “gelovigen” niet dat God alleen naar ons glimlacht. Wij bemoedigen de zoektocht naar de ware essentie van God!

Wij geloven in het zorgen voor onze eigen persoonlijke spiritualiteit als katalysator voor de verandering van de planeet. Wij denken niet dat ons werk bestaat uit het veranderen van anderen. Iedereen mag voor zichzelf beslissen. Velen die oppervlakkig kijken naar wat wij geloven vinden het moeilijk te aanvaarden omdat er geen structuur is, geen regels en geen doctrine zijn.

Sommigen hebben ons de “kerk van wat er nu gebeurt” genoemd – een komisch/kritische opmerking die aangeeft dat ons veel beweegt.

Ons “bewegende” attribuut is dat er bij ons geen door de mens gemaakte structuur rondom God is. Het is niet verdeeld in boxen die makkelijk (op)gevolgd kunnen worden.

Wij denken dat mensen zijn bekrachtigd om zelf grote spirituele beslissingen te nemen. Dit is niet zo bij de religies van vandaag, waarbij er een systeem moet zijn. Tussen twee haakjes: Jezus leerde ons hetzelfde. Volgens de leerlingen die de Dode Zee-rollen bestudeerden werd Jezus de “slechte priester” genoemd door de Joodse priesters van zijn tijd. Dit komt omdat hij het gewone volk vertelde dat zij waren bekrachtigd (allemaal door en vanuit henzelf, zonder alle dagelijkse ceremonies). Hij vertelde hen dat zij net zoals hij konden zijn (Zonen van God).

Dit is ook wat de mensen van de Nieuwe Tijd denken – geen grote gebouwen of beperkende doctrines – alleen verantwoordelijkheid op cellulair niveau voor alles dat er is.

Wij geloofden al lang voor de explosie van engelenwinkels op de planeet in gidsen en engelen. Onze channeling (het “vreemde” gedeelte) komt grotendeels overeen met de voorspellingen van de Inheemsen van de planeet. Tien jaar geleden sprak onze intuïtie over veranderende weerspatronen die wij nu dagelijks uit het raam kunnen zien. Tientallen jaren lang hebben wij ongefundeerde helingstechnieken gegeven. Opeens, in het afgelopen jaar, werden vele daarvan gewaardeerd door wetenschappelijke studies die werden vermeld in het Journal of the American Medical Association.

Wij geloven ook dat de toekomst van de mensheid verre is van Armageddon, of de hel- en-verdoemenis-voorspellingen van Nostradamus.

Wij geloven dat wat jullie nu in de wereld zien veel dichterbij is bij wat wij jullie hebben verteld dat er zou gaan gebeuren dan wat anderen hebben verteld met hun op angst gebaseerde scenario’s.

Wij nodigen iedereen uit tot het doen van onderzoek, niet om gelijk te krijgen, maar om jullie te helpen begrijpen dat er misschien een veel groter en grootser beeld van God is dan jullie dachten.

Misschien zit er meer grond in dan jullie dachten. Hebben jullie gemerkt dat Armageddon niet gebeurde? Hoe verklaren jullie dit? Is er misschien iets anders aan de hand?

Geloven jullie in een leven na de dood? Dat doet 85% van de mensheid ook (volgens een artikel in Time Magazine in 1998) Dat doen wij ook.

Dit betekent dat de meeste mensen op de planeet denken dat mensen op de een of andere manier eeuwig zijn. Dit denkt de “Nieuwe Tijder” ook. Wij geloven ook dat een eeuwig wezen is geschapen naar het beeld van God en dat dit misschien betekent dat wij een deel van God ZIJN.

Wij geloven ook dat Jezus juist dit onderwees – dat alle mensen een gelijk beeld van God delen – goddelijk, met keuzevrijheid, en zeer eeuwig.

Dus vieren wij jullie!

Het maakt ons niet uit of jullie met ons meedoen – echt niet! Wij leren dat er geen hemel en hel zijn en dat wij als wij doodgaan overgaan naar onze oorspronkelijke spirituele staat.

Wij geloven dat wij allemaal FAMILIE zijn. Als jullie de rest van dit boek lezen zullen jullie merken dat de gechannelde informatie daarover gaat: FAMILIE!!!

(De Paus is het eens met het “hemel en hel-ding” …..zie zijn geciteerde woorden van de website van het Vaticaan in Kryon-boek 8, bladzijde 110)

Wat willen wij van jullie? Dat jullie net zo denken als wij? Nee. Wij vragen jullie om tolerantie en begrip.

Mensen van de Nieuwe Tijd die elkaar ontmoeten en spiritueel verantwoordelijk zijn voor zichzelf en zelfwaarde uitoefenen en vergevingsgezindheid zijn niet de vreemde, griezelige mensen die “zijn losgeslagen” van de realiteit.

Wij zijn niet “van de wereld af” of ge-brainwashed. Wij zijn een ongestructureerde groep van aardige mensen en het kan ons niet schelen of jullie geloven wat wij geloven. Wij zijn echter teleurgesteld als jullie bang voor ons zijn. Komt deze angst vanuit jullie hart of van wat anderen jullie hebben verteld? Zonder doctrine-oordeel koesteren wij jullie liefde en daardoor zullen wij een band hebben die alle doctrines voorbijgaat en ons toch bevrijdt om ieder ons eigen geloof te hebben.

Laat mij dit verhaal afsluiten met een voorbeeld dat miljoenen mensen op de wereld zagen in de vorm van de meest populaire film die er ooit is gemaakt. Ik weet niet of de maker, James Cameron, de metafoor kende die hij schiep in de laatste scene van TITANIC. Ik viel bijna van mijn stoel in de bioscoop toen ik mij realiseerde wat hij deed. Voor degenen die de film niet hebben gezien, zal ik het niet verklappen – maar ik kan jullie vertellen dat het schip zinkt. (sorry).

Velen die de film zegen herinneren zich dat de laatste scene iets te maken had met een oudere dame die stond op de achtersteven van een modern schip en iets wilde weggooien. Zij vergaten wat ik bedoel. In plaats daarvan is de laatste scene een statement dat wij ALLEMAAL EEUWIG ZIJN! Het roept ons toe dat er na de dood een realiseren is dat “het spel voorbij is” en zelfs de schurken daar staan naast de helden met glimlachen op hun gezichten en de thuiskomst verwelkomen van het laatste familielid. De hele cast was daar – jong, levenslustig en applaudiserend

Wat een statement! Wat een Liefde!

Dank je, James Cameron. Jouw cellulaire intuïtie gaf ons de uiteindelijke visualisatie van waar de Nieuwe Tijd werkelijk om gaat.

Het gaat over houden van elkaar.

Het gaat over spirituele gelijkheid. Het gaat over FAMILIE.

Daar gaat het bij ons over.

Dank je wel voor het lezen hiervan!

In Liefde,

Lee Carroll