Wat zit er in Het Veld?

Live Kryon Channeling:

Wat zit er in Het Veld?

 Butchart

12 juni 2018 /Lee Carroll
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

 

Goedendag, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

De bijeenkomst van vandaag is een voorloper voor de volgende dagen. De 400 aanwezigen zullen er uiteindelijk 1.200 worden. Wat ik op dit moment wil doen is jullie op deze zaterdagmorgen een vooruitblik geven op de channelings en de boodschappen die hierin zitten. De reden waarom ik dit nu wil doen is het vangen van de energie van iets, en ik zal jullie dit zodra vertellen.

Het is vredig buiten, het is prachtig, en weldra zullen jullie de pracht zien van de droom van een vrouw. Wij zullen jullie vertellen wat er gebeurt met de ziel van een mens terwijl zij nog steeds hier is. Het is niet alleen maar een prachtige dag, het is vredig en jullie kunnen van plaats naar plaats gaan. Jullie kunnen met vrienden praten. Jullie hebben de vrijheid, de vreugde en de mogelijkheid om zelf te denken wat jullie maar willen. Toch zijn er zoveel plaatsen op deze planeet die deze dingen niet hebben en als jullie terugkijken in de geschiedenis, lieve mensen, zullen jullie zien dat dit de manier is waarop de dingen zijn. Jullie zullen zeggen dat jullie zeker geluk hebben dat jullie hier zijn want jullie hadden misschien ook op een van deze plaatsen kunnen zijn. Er is altijd een tegenstelling, nietwaar, tussen degenen die deze dingen hebben en degenen die hen nooit zullen krijgen. Misschien vanwege de weersomstandigheden of situaties in het leven.

In 2012 begonnen wij jullie wat sommigen ongelooflijke scenario’s noemen, te geven, over een veranderende planeet. De profetieën die werden gegeven, ook over deze vroege natie hier, zijn zeer, zeer gelijk aan de profetieën die jullie hoorden van de Maya’s. Wij hadden het over het einde van een oude tijd – als jullie het zouden halen. Door de precessie van de equinoxen aan het einde van 2012 bleek dat jullie het zouden halen, zodat deze planeet zou beginnen om iets anders te worden. Daarvoor ben ik hier. Ik ben hier voor de boodschappen hieromtrent, ik ben hier om daarvoor het magnetisch raster te veranderen, Alles wat Is, en de boodschappen van Kryon gingen al 29 jaar lang over de opwaardering. En jullie waren erin geïnteresseerd.

In 2012 begon ik over iets te spreken omdat er in 2011 iets gebeurde, en nu weten jullie waarom ik hierover wil spreken. Vanwege een specifieke handdruk, gisteren, in Noord Korea. In 2011 nam de jonge leider het over van zijn overleden vader en het leek erop dat hij dezelfde richting als zijn vader in zou slaan, want dat was Noord Korea! In 2012 begon ik boodschappen te brengen over deze leider. Al die tijd tot 2017 en 2018 waren de boodschappen hetzelfde. Ik wil jullie vertellen wat deze boodschappen waren. De boodschappen vertelden dit: Dat er tegen alles in een kans van 50% was dat de beide Korea’s een zouden worden; dat er geen kernwapens zouden zijn en er een dialoog zou komen met het Westen. Het einde van een zevenjarige oorlog. Dit was de boodschap in 2012 omdat er iets gebeurde. Jullie herinneren je misschien een andere boodschap uit die tijd. Dat de paus snel zou worden vervangen. Dit betekende dat de oude moest overlijden. Hier is de crux, lieve mensen, dit is een vooroordeel en daar gaan wij zaterdag over spreken. Het is een vooroordeel van een oud systeem dat zegt dat als er iets moet gebeuren, er ook iets anders moet gebeuren. In 2012 vertelde ik jullie dat er iets opmerkelijks zou kunnen gaan gebeuren met de nieuwe leider in Noord Korea. Terwijl de tijd verstreek leek het er helemaal niet op; het leek zelfs op het tegenovergestelde. Ik zal deze boodschap zaterdag bespreken omdat het heel belangrijk voor jullie is om iets te zien dat er pas geleden iets gebeurde, want hoewel het nu in jullie tijdlijn plaatsvindt werkt het al sinds 2012.

Ik zou jullie nooit een boodschap brengen die zo bizar is als deze. Wat jullie gisteren zagen was een potentieel van het begin van het einde van een zevenjarige oorlog en uiteindelijk de hereniging van de twee Korea’s. Met wachtposten die hun geweren neerleggen en families die over die grenszone lopen en elkaar ontmoeten. Hiervan werd gezegd dat het onmogelijk was want om dit te laten gebeuren, Kryon, moest er dit, dit en dat eerst gebeuren. Geen enkele van deze dit, dit en dat is er gebeurd. Geen een. Wat jullie hier dus zien gaat tegen alles in. Er gebeurde iets. Jullie moeten begrijpen dat ik hier in 2012 over kon spreken omdat het in het Veld was, en dit betekent dat het door andere mensen was voorbedacht. Het betekent niet dat de Noord Koreaanse leider Kryons boodschappen las. Het betekent dat deze dingen zichzelf bewezen. Niet alleen maar voor lichtwerkers maar ook voor anderen op belangrijke plaatsen die de lijnen uitzetten en ernaar keken, en hoe hij ernaar keek en kon krijgen wat hij altijd al wilde: beroemdheid en een fortuin, op een manier die zijn vader nooit zou hebben toegepast. Het startte al lang voor de handdruk van gisteren. En dan nog de reacties die er daarop waren: “Wat is er aan de hand? In allebei de landen.” Maar in plaats daarvan wil ik het met jullie – deze kleinere groep – over iets persoonlijks hebben. Wat is er in het Veld met jullie aan de hand? Wat gaat daar tegen alles in? Het zou nu in deze zaal kunnen zijn. Er zou hier de feitelijke manifestatie van deze energie kunnen zijn.

Toen, in 2012, waren er mensen die zeiden dat het nooit zou lukken met Noord Korea. “Dit gaat niet gebeuren, Kryon, zeker niet!” Sommigen zeiden dat Kryon een beetje onwetend was over wereldzaken. Toen was er gisteren de handdruk. Zien jullie waar dit naartoe gaat? Dit is een nieuwe energie waarin jullie zitten waarin dingen mogelijk zijn die vroeger nooit mogelijk waren. Dat jullie een lijn kunnen trekken voor jullie logica en zeggen: “Dit is niet mogelijk voor mij want dan moet dit, dit en dat eerst gebeuren!” Wat als geen van deze dingen nodig zijn? Wat is het waar jullie jezelf in zien? Jullie zeggen: “Wij leven!” Ik weet wie hier zijn. Sommigen van jullie zullen zeggen: “Ik wil uit de situatie zijn waarin ik zit.” En anderen zullen zeggen: “Ik zou graag in een bepaalde situatie willen zitten.” Anderen zullen zeggen: “Ik wil uit het drama zijn.” En anderen willen meer binding om het zoals het nu is, niet werkt. Weer anderen zullen zeggen dat er moeilijke tijden aankomen. Maar ik wil dat jullie een diepgaand voorbeeld nemen; iets dat onlangs gebeurde: iets dat tegen alles in ging en onmogelijk was. Wees nu eerlijk tegen jezelf….er zijn zoveel dromers in deze zaal. Jullie kunnen deze dromen manifesteren en hulp vragen bij wat jullie doen, zodat er dingen binnenin jullie kunnen veranderen en wat nooit eerder is gebeurd…. een vrede krijgen die jullie nooit eerder hadden, omdat dit in het Veld zit. En wat ik bedoel is dat er een energie is die hier voor 2012 nog nooit eerder was. Zelfs lichtwerkers zijn schuldig aan het zozeer in het verleden leven dat zij de pracht van de opwaardering niet vooruit duwen.

Ik ben hier om jullie te vertellen dat het feit dat gisteren gebeurde, een grote gebeurtenis is – onder vele kleine dingen. Individuen, mens voor mens, zijn hier en zij zijn hier om te helpen. Wij hebben jullie nodig. Wij hebben jullie nodig met je kennis, met jullie zaden omdat jullie weten wat jullie weten, en moeten weten. En met dit alles hebben wij het nodig dat jullie lachen en vreugdevol zijn.

Dit is de katalysator, lieve mensen, en die zal het altijd zijn. Jullie weten dat zij er altijd is zoals gepland, voor healings. Elke glimlach verandert jullie chemie. Het is bijna alsof dit het basiswerk voor jullie doet en om jullie toe te staan dat jullie dromen.

Wat is het, in elke gepastheid, dat jullie vanaf nu in je leven willen hebben? Ik wil dat jullie jezelf daar zien… ik wil dat jullie het mogelijk maken in je geest en glimlachen. Ik wil dat jullie zeggen dat het beter gaat. Ik baseer dit allemaal op de absolute waarheid van de handdruk van gisteren. Deze dingen zijn niet te ver weg. Kijk eens hoeveel jaren er voor mij nodig waren om naar dit potentieel te kijken en het gebeurde. Deze dingen gebeuren dus niet in een ogenblik. Kijk hoeveel jaren het duurde vanaf het moment waarop ik jullie dit potentieel gaf en het nu pas gebeurde. Deze dingen gebeuren dus niet in een ogenblik. Het Veld moet op manieren bewegen die in samenhang met anderen om jullie heen zijn, met situaties. Hebben jullie de intuïtie om bepaalde dingen te veranderen? Doe het dan! Dit is een nieuwe: de intuïtie begint zich voor jullie op en dramatische manier te verhogen en te veranderen. Er beginnen zich aan jullie op een dramatische manier tekenen te vertonen en zij vragen jullie om je te veranderen om je dromen te faciliteren.

Dit is de boodschap van Kryon. Maar nu – sinds 2012 – beginnen jullie dit in het nieuws te zien. Ik zal hier zaterdag verder over spreken en over de reacties die jullie zullen zien want de meeste hiervan, geloof het of niet, zullen negatief zijn. De reden hiervan: het is gewoon de manier waarop mensen zijn en dat, lieve mensen, is het punt waarop jullie op de proppen komen, want dit is wie jullie zijn!

De mensheid gaat omhoog, het bewustzijn beweegt, en in de komende dagen zullen de experts die op het podium staan het jullie laten zien en zij geven het namen en beelden, identificeren het, bewijzen het op manieren die er op Aarde nooit eerder zijn geweest.

Dit is de reden waarom wij hier zijn.

Misschien is het een beetje vroeg om te zeggen: Laat de conferentie beginnen, maar dit is al gebeurd. Het heeft bij jullie te maken met herkenning van een realiteit die jullie niet kunnen ontkennen.

De dingen zijn niet meer zoals zij waren!!!

En zo is het.

Kryon