Wereldwijde Channeling Retraite. 1 / Enkele viruswaarheden om over na te denken  

Live Kryon Channeling
Wereldwijde Channeling Retraite. 1

Enkele viruswaarheden om over na te denken  

14 april 2020 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Wij komen in deze tijd bij jullie en wij weten wat voor tijd dit is. Het is midden april 2020 en wij weten waar jullie doorheen gaan. Wij hebben dit al heel vaak verteld, lieve mensen: Spirit kent jullie namen, kent jullie situatie, kent jullie gevoelens en angsten. Het is alsof wij aan de zijlijn staan en soms naar jullie kijken, en wij staan daar te wachten….wachten, en wij hebben hier vaak over gesproken en hebben het namen gegeven….wachten….totdat jullie onze hand aanpakken. Dit is de spirituele vrije keuze van de mensheid….om het te zien of niet te zien….om het te voelen of niet te voelen.

Wij hebben het vaak gezegd: Deze planeet herkent de ene God, een liefhebbende God, een herkenning….over de hele planeet! Toch lijkt er altijd een muur te zijn, een muur die mensen hebben ontworpen en gebouwd, geschapen….die altijd tussen ons in is, en dit was nooit het ontwerp, lieve mensen. Jullie zijn nooit alleen. Jullie ziel is gevuld met de essentie van God. Dit betekent dat wij niet ergens anders zijn, achter de sluier waar jullie van spreken, maar binnenin jullie….jullie realiseren je dat, nietwaar? Wij zijn niet ergens in de lucht, ergens in de hemel. Ik zeg dit zodat jullie weten waarom ik vandaag deze informatie breng.

Ja, ik ga het hebben over de olifant die onder de tafel zit. Ja, ik ga het hebben over dat wat is…..het virus. Ik ga het hebben over de tijd daarna en over enkele dingen die jullie zouden moeten weten. Het kan sommige mensen bemoedigen en ik ga iets doen waardoor anderen met hun ogen rollen en zeggen: “Dat denk ik niet, Kryon!  Jullie zullen dit straks zien en in de toekomst weten want ik ga jullie een beetje informatie geven over wat jullie zien dat zo droevig is en wat niet droevig zou moeten zijn….over het virus, zoals jullie zeggen, dat zoveel levens neemt. Ik ga jullie nu wat informatie geven die niet helemaal nieuw is….het is al verschenen aan enkele anderen op de planeet omdat er al mee werd gewerkt, maar ik wil het nu naar voren brengen zodat velen van jullie het zullen weten….dat dit virus niet jullie levens neemt omdat het iets anders is, lieve mensen. Oh, het brengt jullie naar die plaats waar jullie heel dichtbij de dood of bij herstel komen, maar dan gebeurt er opeens iets anders en ik wil over dit andere spreken. Ik wil dat de wetenschap en de geneeskunde weten dat dit al gebeurde bij degenen die aan de puzzel werkten en toch zijn zij niet echt zeker over hetgeen zij zien. Waarom ik jullie dit vertel, lieve mensen? Ik hoop dat dit het hart raakt van iemand die hier misschien naar luistert. Zij die naar channelings luisteren zijn meestal niet de wetenschappers die zich in de frontlinie bevinden. Daar ben ik mij van bewust. Laten wij nu eens kijken naar wat de feiten ons laten zien. Het virus zal iemand nemen die een immuunsysteem heeft met een niveau dat gevaarlijk is en met dat gevaar worden zij opgenomen in een ziekenhuis om de best mogelijke verzorging te krijgen. Sommigen zullen op de Intensive Care opgenomen worden, omringd door IC-specialisten en doctoren en verpleegsters die hun best doen om hun leven te redden.

Maar in plaats van het zien van iets dat normaal is bij een IC-protocol bij elk virus, zelfs de virussen voor dit virus…in plaats daarvan zien zij iets heel anders, een verslechtering en bijna een onmiddellijke dood waar dit niet zo zou moeten zijn en zij krabben zich op hun hoofd en zeggen dat dit niet zou moeten gebeuren….het zou niet zo moeten gaan. Er is dus iets anders aan de hand. Dit is feitelijk, lieve mensen, en jullie kunnen het vragen aan degenen die in de frontlinie staan, de doctoren en de verpleegsters die de mensen aan de beademing leggen en hen toch verliezen. Er is iets anders aan de hand en ik zal jullie nu vertellen wat dit is, en het is niet sinister….het is gewoon chemie, en dit zal er hopelijk toe leiden dat men begrijpt dat dit in de toekomst geen killervirus hoeft te zijn….het is gewoon een griep want wat ik jullie ga vertellen zal ook ontdekt gaan worden en als jullie nu met je ogen rollen dan spreken wij elkaar over een paar jaar wel. Dan zien wij wel of jullie nog steeds met je ogen rollen over wat ik jullie nu ga vertellen.

Lieve mensen, jullie immuunsysteem heeft dit nog nooit gezien. De meesten van jullie hebben een robuust immuunsysteem maar sommige mensen niet. Zij hebben een immuunsysteem dat over-reageert op het virus. Je zou kunnen zeggen dat wat de mensen nu doodt, een verkeerd immuunsysteem is dat reageert op het virus. Het virus zal het naar een bepaald niveau nemen en dan reageert het immuunsysteem dat dit nog nooit heeft gezien met een overreactie en dit over-reagerende immuunsysteem veroorzaakt de dood. Ik gaf jullie nu een sleutel om ernaar te kijken, wetenschap. Als jullie dit immuunsysteem kunnen beïnvloeden zal het niet overreageren en zal deze griep nooit meer een mens doden. Het zal ieder griepseizoen terugkomen, dat zal het doen, maar het zal een gewone griep zijn en het zal geen killergriep meer zijn omdat jullie het hebben uitgezocht. Ik gaf jullie zojuist iets waar jullie mee kunnen werken en wat jullie nu weten. Als jullie denken dat ik het mis heb vraag het dan aan de doctoren op de IC’s of zij dit fenomeen hebben gezien. Zij zullen jullie vertellen dat zij het hebben gezien en dat zij weten dat er iets anders was waarvan zij graag wilden weten wat het was. Concentreer je niet op het vooroordeel maar op de mogelijkheden en hoe jullie dit op een plaats kunnen brengen waar jullie de reactie kunnen controleren en het kunnen tegenhouden om van de plaats vandaan te gaan om weer verwoestend te kunnen zijn en vele harten te breken, wat ongepast is. Dit was nummer een!

Nummer twee: ik wil jullie graag wat informatie geven die misschien cryptisch lijkt, maar het is informatie over de nasleep. Dit heeft ook te maken met voorgaande channelings….niet over de pandemische zaken maar over de binnenkomende energie van verandering. Laten wij ons nu even verwijderen van de gezondheid maar kijken naar de economie. Er zijn vele mensen die hebben gezegd dat dit vernietigend is voor de economie. Ik zal jullie iets vertellen, lieve mensen: het is niet rampzalig….het is een opbloeien. Velen hebben jullie verteld en er zijn boeken over geschreven, futuristen hebben het verteld, dat de aandelenmarkt systematisch van tijd tot tijd problemen heeft, en dit betekent dat hij volgens ontwerp moet inzakken en de manier daaromheen is een integratie, een toename – wij hebben dit eerder verteld, zodat het niet zou mislukken…en er werd heel veel op de hoofden gekrabd. Wat was deze integratie? Ik zal jullie vertellen wat het is. Het is het virus, want wat er gaat gebeuren als de aandelenmarkt weer omhoog gaat – en dit zal gebeuren – is dat hij is ingesteld om weer omhoog te gaan, lieve mensen. Niet om te falen! Let maar op: bij goed nieuws gaat hij weer opveren en bij slecht nieuws niet. De aandelenmarkt is niet dood, maar wat er gebeurt met de beurs en commercie eromheen is een herstart en die gaat de systematische problemen op een natuurlijke manier herstellen….de problemen die voor het inzakken van de beurs hebben gezorgd.

Sommigen zullen zeggen: “Hoe zit het dan met alle winkels die gesloten zijn en niet meer open zullen gaan?” Jullie hebben gelijk, veel winkels zullen niet meer open gaan, maar dit gaat om winkels die er niet meer zouden moeten zijn. Niet met een economie zoals die zou moeten zijn. Een herstart…en een opbloei zonder de dingen die er niet zouden moeten zijn….zien jullie? Systemen die niet meer werkten, processen die bijna defect waren, zullen als zij vanaf nul weer omhoog moeten gaan niet de juiste attributen hebben. Zien jullie hoe dit werkt?

Laat mij dit op een andere manier zeggen: Als een mens in de problemen zit en hierbij echt hulp nodig heeft en naar een dokter, een psycholoog of zoiets gaat, zullen zij hem vertellen: “Stop even een tijdje, haal even adem en ga terug naar nul en herijk jezelf. Herijk jezelf, en elke lichtwerker weet hoe dit werkt. Jullie gaan mediteren. Op de hele wereld weet men hoe dit werkt. Je moet even stoppen. Met alles. Je stopt even met werken, je stopt even met je familie, je stopt even met alles en jullie gaan overdenken wat jullie belangrijk vinden en wat niet. Jullie moeten even naar die plaats gaan waar niets beweegt….en dan komt intuïtie naar voren die zegt: “Oh, ik zie wat er fout gaat. Ik zie deze dingen die mij niet dienen. Ik was teveel bezig met andere dingen en weet dit nu. Ik moet de dingen eens anders bekijken. Ik was teveel bezig met mijzelf en ik was te bang voor mijn omgeving….ik had dit en dat en vergat voldoende te slapen. Geen wonder dat ik deze dingen niet kon zien.” En dus weten jullie mensen dat als jullie het even niet meer halen met de finishlijn in zicht, het enige wat jullie kunnen doen is: stoppen, diep ademhalen, in balans komen met jezelf, mediteren, de tijd nemen….en dan stroomt de intuïtie binnen en dan zonder alle drukte die jullie zo verstoorde en die van jullie eigen spiritualiteit komt, van jullie eigen ziel….misschien wel van achter de sluier, en die zegt: “Er wordt veel van jullie gehouden! Kijk eens goed naar de dingen om je heen want nu is er de mogelijkheid om hen te elimineren en opnieuw een frisse start te hebben.” Als jullie dit doen zullen jullie gezonder zijn, lievere mensen zijn en begrijpen wat wel en niet werkt.

Lieve mensen…..de planeet is nu met een herstart bezig!

Er is nooit eerder zoiets geweest dat zoveel eenheid op de planeet schiep….zelfs een wereldoorlog niet! Dit virus is nieuw, kijk om je heen, en precies op tijd. Het kwam van de natuur en het bereikte jullie niet, maar daar wil ik het een andere keer over hebben. Ik wil jullie nu vertellen dat als deze dingen voorbij zijn en het weer terug bij het normale gaat komen – dit gaat gebeuren – komt men frisser terug en met systemen die zichzelf corrigeren, maar kunnen industrieën verdwijnen, en niet vanwege het virus maar omdat zij als onnodig worden gezien. Nieuwe industrieën en nieuwe uitvindingen komen hierdoor naar voren. Ik zeg jullie dat wat jullie ook denken dat er gaat gebeuren: jullie hebben het mis want dit is de herstart waarover wij spraken, de energie-opwaardering waarover wij spraken en alle neezeggers betreffende de economie zullen zeggen dat jullie gelijk hebben. Jullie zitten nu op nul en jullie zullen, net als de aandelenmarkt weer opveren op een andere manier. Er is hierdoor zoveel hoop voor deze planeet!

Ik vertel jullie deze dingen met liefde en compassie en jullie zullen zien dat dit waar is. Jullie zullen het misschien moeilijk vinden om te begrijpen waarom dit en dat moesten gebeuren maar dit is de redding van de mensheid. Dit is het begin van een hoger bewustzijn en het begrip en het samenzijn van de mensheid. Jullie lieten een microbe je op de knieën brengen. Wat als het de volgende keer LIEFDE is, of begrip en compassie voor elkaar? Dit kan de planeet schoonvegen met liefde en compassie en het kan ervoor zorgen dat al deze dingen gebeuren….iets dat nooit eerder gebeurde. Dit is niet wat jullie denken!

Ik geef jullie deze dingen in liefde om te vertellen dat er niet alleen hoop voor de toekomst is maar dat er hoop is op een andere toekomst! Jullie gaan niet terug naar hetzelfde, en dit geldt voor de politiek en voor de media. Dit geldt voor hetgeen jullie later zullen uitvinden over wat er werkelijk gebeurde met wat jullie covid19 noemen. Deze dingen zullen gebeuren omdat jullie dit nodig hebben en hen daardoor kunnen corrigeren waardoor dit een betere planeet zal zijn om op te leven.

Geloof mij…..jullie gaan niet terug naar de oude wereld! Nooit meer!

Ik Ben Kryon en ik ben verliefd op de mensheid, en ik kom terug!

En zo is het.

Kryon