Wereldwijde Channeling Retraite. 5 / Jullie deel van afscheid nemen.

Live Kryon Channeling
Wereldwijde Channeling Retraite. 5

Jullie deel van afscheid nemen.

15 april 2020 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Dit is het einde van dit driedaagse seminar en normaal gesproken zijn er honderden mensen samen in de zaal en is het tijd om te vieren en afscheid te nemen, om te denken aan degenen die jullie hebben ontmoet en misschien de synchroniciteit te herkennen die zich heeft voorgedaan toen jullie op je plaatsen in de zaal zaten. Het is nu anders. Jullie bekijken dit in je eigen huizen, ook zal zijn er misschien honderden van jullie. Jullie zien elkaar misschien niet van oog tot oog. Jullie hadden niet de kans om degenen naast je de hand te schudden. Er is iets gebeurd op deze planeet en wij hebben jullie hulp nodig. Dit is jullie tijd! Een volwassen oude ziel weet precies waarover ik spreek. Het is tijd voor compassie en actie. Er werd veel afscheid genomen op de wereld in de laatste weken….heel vaak, lieve mensen, sommigen die jullie kennen en anderen weer niet.

Sommigen van jullie zijn misschien gewend om te kijken naar wat jullie sport noemen….stadions gevuld met mensen, 70.000 mensen of meer en soms wordt dit getal nog verdubbeld of verdrievoudigd, en ook daaruit zijn mensen verdwenen in deze laatste weken. Elk van hen heeft familie om zich heen die op dit moment jullie hulp nodig hebben om afscheid te nemen.

Zien jullie, oude zielen, volwassen oude zielen, het is tijd om te oefenen met compassievolle actie. Dit is een energie die zichzelf ondersteunt als jullie hem sturen naar degenen die jullie niet kennen, jullie kennen hun namen niet, maar hoe meer jullie naar hen sturen, hoe meer er naar jullie terugkaatst en daardoor, lieve mensen, wordt jullie leven ook beïnvloed! Dit is een proces dat sommigen zelfs een naam hebben gegeven waarbij – als jullie compassie geven, dit in dubbele mate naar jullie terugkomt. Het komt en spint om jullie heen omdat jullie het uit je hart lieten stromen en een deel van jezelf lieten stromen naar mensen die jullie niet kennen….over de hele wereld tijdens deze wereldwijde noodsituatie. Er zijn nu zoveel mensen met pijn, echt heel veel, en zij weten niet wat zij moeten doen, tot wie zij zich moeten keren en zij komen nooit bij een bijeenkomst van Kryon en zij pakken nooit een Kryon-boek. Het komt nu aan op degene die een lucifer aansteekt in de donkere kamer en de mensen die nu zoveel lijden zullen jullie op een bepaalde manier voelen. In vele talen en over de hele planeet zullen zij en degenen om hen heen ontwaken en zeggen: “Ik voel mij vandaag een beetje beter na dit verlies. Vandaag voel ik dat ik een beetje beter vooruit kan na het verlies. De ongepaste dood, voor zijn tijd, vanwege de dingen die er nu op de Aarde gebeuren….ik snap er niets van, maar op de een of andere manier kan ik voelen dat er hulp van boven komt!”

Die hulp van boven waren JULLIE!!! Die is “van boven” en het is een hogere vibratie die jullie naar hen toesturen….empathie, geen medelijden, maar volwassen compassievolle vrede. Stel jezelf op een plaats waar jullie meer vrede hebben dan ooit in je leven en waar jullie rechtop staan in je volwassenheid en heb deze vrede die alle begrip te boven gaat en stuur die naar hen toe. Niet omdat jullie medelijden met hen hebben, niet omdat jullie empathie voor hen voelen en met hen huilen maar omdat jullie een bastion van kracht zijn op de planeet, een kracht die vol vrede is, een kracht die jullie kunnen uitsturen….door meesters, want dat is wat jullie zijn!

Oude zielen, van jullie is volwassenheid en dit is nieuw. Dit is een voorbeeld van hoe maar weinig mensen vele mensen kunnen beïnvloeden op een positieve en compassievolle manier….op een wereld-veranderende manier!

Wereldwijde channeling retraite….nu weten jullie waarom die zo wordt genoemd! Omdat jullie een effect hebben op degenen die jullie nu nodig hebben, ook degenen die nu zijn overgegaan en een spoor van verdriet en afscheid hebben achtergelaten.

LAAT DEZE DAG NIET VERGETEN WORDEN! En ook niet de dingen die ik heb gezegd want zij zijn nodig zodat jullie elke ochtend of avond hieraan kunnen denken, aan deze woorden kunnen denken om even een moment te nemen, even adem te halen en volwassen vrede te versturen.

Er zijn mensen die hieraan twijfelen….er zijn altijd twijfelaars die alles betwijfelen.

Op een dag zal het onderzoek solide zijn. Degenen die het Veld kunnen bereiken, samenhang kunnen bereiken, zeggen: “Kijk, kijk, het wil mij iets laten zien!’ Bewustzijn is energie en jullie kunnen dit versturen omdat het multidimensionaal is en zij hebben gelijk. Er zullen ook neezeggers zijn en deze neezeggers zijn geen oude zielen. Nog niet! Op een dag zullen zij het zijn als zij weten wat jullie weten. Maar wat jullie hier nu doen kan levens veranderen en het kan troost en verlichting geven aan zielen die jullie namen niet kennen en die nooit zullen weten wie de lucifer heeft aangestoken om hen te helpen iets te zien dat zij nog nooit eerder hadden gezien….weg van het verdriet, een weg om de zon te kunnen zien, een weg waarop zij weten dat zij morgen en overmorgen kunnen lachen, een weg die zij kunnen belopen waaraan zij nu niet eens kunnen denken.

DIT IS WAT JULLIE DOEN!

DIT IS WIE JULLIE ZIJN!

DIT IS WAT WIJ JULLIE VRAGEN TE DOEN!

Ook als deze ontmoeting ten einde komt, met alle leringen, met alle channelings en alle zelfhulp die hier is geweest.

Nu wij hier sluiten zeggen wij tegen jullie: Dit is de taak die voor jullie ligt….oude volwassenen, verzenders van vrede die zoveel meer begrijpen dan ik nu kan zeggen.

Doe deze dingen omdat jullie een deel van God zijn en maak een verschil voor degenen die jullie nu nodig hebben. De zon zal voor hen opkomen zoals hij ook voor jullie opkomt. Zij zullen het licht zien en weten dat er hoop is en over dit verdriet heen kunnen komen. Er zijn er zoveel…..er zijn er zoveel!

Dit is de tijd hiervoor en ik zeg het nogmaals: Hier zijn jullie voor gekomen, misschien voor deze dag, misschien voor deze dag waarop jullie een licht kunnen laten schijnen waarvan niemand kan zeggen dat jullie dit niet hebben. Jullie hebben het! Dit te doen zal helpen om jullie te verbinden.

Er zijn mensen die vragen: “Hoe kan ik die verbinding leggen? Hoe doe ik dit, hoe doe ik dat?” Door al deze dingen aan de planeet, aan de mensen en aan jezelf te geven! ”Neem jij mij in de maling?” Dit is het gereedschap van de nieuwe energie!!! Compassievolle actie verandert alles om jullie heen en met name degenen waar jullie dit naartoe sturen.

Dank jullie, lieve mensen. Dank jullie lieve mensen, dank jullie lieve mensen, omdat jullie hier zijn ….omdat jullie zo geweldig zijn en naar ons luisteren….omdat jullie naar ons luisteren terwijl anderen zeggen dat dit stom, belachelijk en ogen-rollend is. Jullie weten dat hier een verschil is….dit is echt….levens-veranderend. Het heeft geen dubbele agenda en het vraagt jullie niet om iets of iemand te zijn dat anders is dan een prachtig menselijk wezen dat bereid is om andere mensen die in de problemen zitten te helpen. Er is geen agenda!

Ik ga nu sluiten met dit idee. Er zullen veel meer mensen zijn die channelen en er zullen vele ontmoetingen als deze zijn, maar nu op deze dag, op deze datum, de 16e april, hebben wij jullie nodig….allemaal!

Laat de weinigen de velen op deze planeet beïnvloeden….wat jullie zullen weten en wat zij zullen weten en misschien zullen mensen zich in de toekomst op het hoofd krabben en zich afvragen wat hen de brug over hielp en weten dat er voor hen werd gebeden en weten dat er iets met hen gebeurde waardoor zij er doorheen kwamen.

Jullie zullen glimlachen en weten dat JULLIE het waren. Dit zijn de macht en de kracht die jullie nu hebben. Nog nooit is er een tijd op deze planeet geweest waarin jullie allemaal meededen. Laat deze samenhang van gedachten en wat jullie nu doen gedragen worden door het Veld naar degenen die dit nodig hebben.

DIT IS HET PROCES VAN COMPASSIEVOLLE ACTIE!!!

Oh, afgestudeerden, ik laat het hierbij. Jullie zijn degenen die nu op deze planeet een verschil kunnen maken voor zovelen die dit nodig hebben.

Wij feliciteren jullie, wij houden van jullie en wij zijn altijd hier om van jullie te houden….er is geen afscheid.

Er is hier geen afscheid!

En zo is het….en zo is het!

Kryon