Wetenschap en Spiritualiteit Conferentie

Live Kryon Channeling:

Wetenschap en Spiritualiteit Conferentie

16-17 juni 2018 /Lee Carroll
Vertaald uit het Engels vanaf de video door Henk Steur

Goedendag, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

De drempel waar mijn partner zojuist over is gegaan is er een die jullie voelen, dezelfde stem, maar de energie is anders voor degenen die hem kunnen voelen. Deze drempel opent een deur, een deur waarachter het veld is waar geen tijd is, geen ruimte, geen plaats….het Is gewoon.  Het is ieder van jullie en het is waar ik ben. Sommigen zeggen: “Het Veld is de andere kant van de sluier.” Anderen zeggen: “Het veld is een magische plaats waar je ziel een tijdje kan ontspannen voordat hij weer terug komt. Sommigen zeggen dat het God is. Al deze beschrijvingen zijn correct want bij deze heldenreis die mijn partner heeft beschreven is ieder van jullie naar deze plaats geweest. Door deze deur die is geopend door intentie en waardoor iets gebeurt in deze zaal, een samenzijn en  – alweer – een samenstromen van energie, iets dat gemeten kan worden – menselijke gedachten vanuit het hart die versmelten en waar zij zich veilig kunnen voelen. Veilig!

Sommigen van jullie hebben een doos om zich heen geconstrueerd en denken: “Ik geloof het niet, dus schiet maar een beetje op!” Ik weet wie jullie zijn. Ik zal jullie  vertellen dat er ook voor jullie evenveel liefde is als voor ieder ander op deze planeet. Er zijn zoveel wat jullie “engel-energieën noemen – om jullie heen, want jullie hebben de vrije keuze om deze dingen zelf te onderzoeken. Sommigen zullen zeggen: “Ik hoef niet volledig esoterisch te zijn…..lieve mensen, dat hoeven jullie ook niet.

Laat mij jullie dit vragen: Wat als jullie dingen horen die als waarheid klinken? Wat kan het voor kwaad om eens uit de doos te breken en te luisteren, af te wegen en te onderzoeken…om het met logica te benaderen; zoveel logica als jullie willen? Zet je schrap, want jullie zullen dit nodig hebben.

Ik zal jullie gaan vertellen wat ik al eerder tegen driehonderd mensen zei.

Een paar dagen geleden was er een handdruk. Een handdruk tussen de president van de Verenigde Staten en de leider van Noord Korea. En deze handdruk werd een paar maanden geleden totaal niet verwacht. Het ging tegen alles in! Tegen alle verwachtingen! Maar dit gebeurde wel! Ik wil jullie daarover vertellen zodat jullie het mechaniek zullen gaan begrijpen van voorspelling. “Ik ben een channelaar”, zegt mijn partner. “Ik channel Kryon” zegt mijn partner. Wat mijn partner echt heeft geleerd is om zichzelf opzij te zetten en te duiken in het Veld van Puurheid zodat hij kan zien en contact kan hebben met mij en jullie te vertellen wat daar is.

Voorspellingen zijn geen magie.

Voorspellingen zijn geen toekomst-waarzeggerij. Dit kunnen wij niet doen, lieve mensen, omdat de menselijke natuur vrij keuze heeft. Wat is het dan wel?

Ik wil jullie mee terug nemen naar maart 2012, Dallas, Texas. De channelings waar ik nu naar verwijs zijn gedocumenteerd, uitgeprint, beschikbaar voor jullie om te lezen en ernaar te luisteren. Sommigen van jullie weten dat ik over twee dingen sprak tijdens deze channelings. Er leken voorspellingen te zijn maar dat waren het niet. Het waren potentiëlen die gebaseerd waren op wat er al was in het Veld. Ik vertelde dat jullie snel een nieuwe paus zouden hebben en dertien maanden later was er een. Wij vertelden dat hij een Joker zou zijn en onvoorspelbare dingen zou doen, zelfs voordat de oude paus was gestorven, iets dat boven verwachtingen was, en ik vertelde jullie dit. Dit was geen voorspelling, lieve mensen omdat dit in het Veld was, het was iets dat een verregaand potentieel was, ik vertelde jullie dit. Een verregaand potentieel! Het tweede waar ik jullie over vertelde was een kans van 50 procent, een kans dat de leider van Noord Korea niet de voetstappen van zijn vader zou gaan volgen. Ik zei dat er 50 procent kans was en men begon dit ter discussie te stellen, waarom dit hout leek te snijden, zelfs bij de Koreaanse leider, en ik zei dat dit tijd zou gaan kosten. Ik zei jullie dat de problemen van zijn adviseur en zijn familie zouden komen. Dit zal op een dag allemaal naar buiten komen.

Was dit nu een voorspelling. Ik zei dat hij tegen degenen met de mitrailleurs vertelde daarmee te stoppen omdat hij de beide Korea’s wilde verenigen, dat er geen kernwapens meer zouden zijnen dat er een begin zou komen van overvloed voor zijn volk, iets dat hij altijd al wilde in plaats van armoede. En ik zei: “Wacht maar af, maar wees niet bang. Ik sprak jullie hierover in 2014 en sprak er nog vijf keer over; ik sprak hierover in 2017. In augustus 2017 had ik een advies voor hem, punt voor punt noemde ik een advies: volg de potentiëlen die er sinds 2012 waren, en dit was volgens jullie een voorspelling dat hij beroemd zou gaan worden. Lieve mensen, alles wat ik heb gedaan was mij aansluiten bij een Veld dat jullie vandaag de dag toont hoe jullie dit kunnen doen. Alles wat ik deed was jullie de potentiëlen laten zien van dingen Die Daar Al Waren, met andere woorden: Hij dacht daar al over na. Met andere woorden: hij sprak al met anderen, en wat zijn adviseurs hem ook vertelden en raketten afvuurden, hij was altijd aan het denken dat er een andere weg zou kunnen zijn. Dit heeft zich verder ontwikkeld sinds zijn vader overleed. Daarom zat dit in het veld en werd het niet zomaar gegeven, lieve mensen.

Ik wil jullie het vooroordeel tonen van dit verbazingwekkende potentieel dat begon en zich manifesteerde als jullie keken naar de reacties van de pers. Ik wil dat jullie de reacties lezen, zelfs bij de Zuid Koreanen zei men: “Oh, wij kennen Noord Korea, dit zal nooit gaan gebeuren! Wij weten wie zij zijn, wij kennen hun natuur, want in het verleden, in het verleden….in het verleden? (Kryon lacht) hebben zij nooit gedaan wat zij vertelden” Het was dus een grap, zeiden zij. Ook Zuid Korea; “Het is een grap!” De pers zei later: Kijk eens hier naar dit verbazingwekkende feit…..is het geen mooi begin? Tegen alles in zei de pers: Misschien wel, misschien niet, wij zullen wel zien. Hebben jullie het gemerkt? En het ging maar door en het ging maar door……een monstrueus vooroordeel van de duistere kant die al het goede terug wil trekken naar wat het kent. Maar jullie hebben nu gemerkt, herkend, wat zij zeggen. Het verschil in deze heldenreis als jullie en je vrienden zeggen: “Laten zij zich lekker in het duister wentelen, maar wij zien iets dat tegen alles ingaat en wij voelen dat het al in het Veld is.”

Laat mij vertellen wat er nog meer in het veld is. Twee dingen en die zullen erin hakken. Het zijn potentiëlen en wij hebben jullie hier eerder over verteld, en jullie zouden kunnen zeggen: “Kryon, dit heb jij ons al eerder verteld” maar het gaat gebeuren net als de handdruk, zodat jullie het misschien een beetje meer gaan geloven: Er zal een tijd komen waarin de Grote Farmaceuten zullen omvallen door het bewustzijn van het publiek, en iedereen zal het kunnen zien. (applaus en gejoel in de zaal!)

Laat mij jullie vertellen wat er nog meer in het Veld is. Bewustzijn zal respect beginnen te hebben voor elkaar zodat misbruik van vrouwen niet langer meer getolereerd zal worden, kindermisbruik ook niet, en jullie zullen zien dat de bisschoppen en kardinalen de een na de ander ontslag zullen nemen, een bewustzijn dat geen van deze dingen zal toestaan, geen bewustzijn dat mensen laat sterven voor geld. (Applaus) Onbewust zal dit gaan gebeuren. Jullie zullen het gaan zien….een industrie die in de problemen zit. Niet alle farmacie is zo, lieve mensen, begrijp dit. Maar degene die wel gaan vallen….ik wil dat jullie om je heen kijken…het is niet zoals de isolatie van Noord Korea. Het zit vast aan een groot geloofssysteem, het zit vast aan de persoon met een geloofssysteem, dit is het probleem in het Midden Oosten en dit gaat veranderen. Kijk ernaar…het zit in het Veld…er zal over gepraat worden.

Laat mij hiermee sluiten: hetzelfde uitzicht, een prachtig gezicht op een prachtige tuin dat ik jullie een paar dagen geleden gaf. Er zijn dingen in jullie Veld voor jullie! Zij zullen jullie leven redden. Tenzij jullie terugkijken en zeggen dat dit onmogelijk is. Tenzij jullie ernaar kijken en zeggen: “Dit is voor anderen, maar niet voor mij!” Tenzij jullie zeggen: “Het is nooit eerder gebeurd, waarom zou het nu gebeuren?”

Dit weerspiegelt de lering van vandaag. LAAT HET VERLEDEN JULLIE TOEKOMST NIET VOORSPELLEN!”

Wat zit er voor jullie in het Veld. Wat is daar dat jullie kunnen zien, kunnen voorstellen, hebben jullie dit al eerder gehoord? Hebben jullie dit van andere wetenschappers gehoord die zeggen dat het visioneren van wat er binnenin is en is gezien door jullie eigen cellulaire structuur en waarbij het Veld er is om die vooruit te duwen, ook naar homeopathie….zien jullie hoe het werkt? Jullie hebben een tinctuur die te klein is om herkend te worden door welk deel van het lichaam ook, maar toch gaat dit het lichaam in als een signaal dat het lichaam zelf iets kan gaan corrigeren. Maar het lichaam ziet het wel en gaat corrigeren! Terwijl homeopathie niet iets is dat op de planeet – hoe zal ik het zeggen – onbekend is. Het is overal. Waarom het bewustzijn geen homeopathie geven? Wat is het verschil tussen een tinctuur samenstellen als een signaal voor heling en langer leven, of bewustzijn dat hetzelfde doet? Het is in het Veld; het is zelfs al bewezen. Alleen de werkwijze een beetje veranderen… De nieuwe energie waarover ik jullie heb verteld, is hier en de hoeveelheid liefde die naar jullie wordt gestuurd is groter dan ooit tevoren vanwege wat jullie doen, oude zielen, jullie en je groep, tijdens jullie reis….dit is te doen voor jullie!!!

Waarvoor zijn jullie hier gekomen? Misschien spelen er bepaalde dingen…ik weet wie hier zijn, waar jullie al lang aan werken. In het Veld zijn zij voor jullie al gecorrigeerd!!!! Wisten jullie dat enkele van de situaties waar jullie in verkeren en die onoplosbaar lijken te zijn….de “O, wat zal ik doen-situaties” gecorrigeerd kunnen worden, elegant zijn, als jullie wachten, als jullie het verwachten, als jullie het zien, als jullie het claimen. HET IS JIJ!! Het is daar!!

Maar er zal niets gebeuren als jullie niet uitrijzen boven het niveau van een oud bewustzijn dat zegt dat het niet kan. JA, het kan WEL!!!

Tegen deze speciale groep oude zielen, lieve mensen, zeg ik dat jullie hier zijn om de wetenschap te horen van bewustzijn, en elk apart woord dat jullie hier zullen horen steunt alles wat ik tegen jullie heb gezegd. Omdat het niet “Maar spiritueel” is. Het is iets dat JULLIE doen met JULLIE bewustzijn als jullie met je bewustzijn naar plaatsen gaan waar jullie nog nooit zijn geweest….of je nu van channelen houdt of niet.

Dit Werkt!!!

Nu zeg ik voor dit weekend: Morgen horen jullie weer van mij!

Laat de wetenschap beginnen!!!

 

En zo is het.

 

Kryon