Wetenschap & Spiritualiteit Conferentie. 1: De Mazzel-mens

Live Kryon Channeling
Wetenschap & Spiritualiteit Conferentie. 1  

Lee Carroll /13 juni 2020  
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur 

De Mazzel-mens 

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst
Er zijn mensen die zich altijd zullen afvragen of de stem van de andere kant van de sluier komt en dat dit een prachtig, spiritueel component van God is….deze stem….maar het bewustzijn weet wat er aan de hand is. Er zijn mensen die zeggen: “Nee, geen idee van de pandemie. Geen idee van dit of dat.” omdat hen is verteld dat God zich niet met deze dingen bezighoudt omdat dit de Schepper helemaal niets kan schelen.

Dit is een onpersoonlijke God, lieve mensen! Ik wil jullie de waarheid geven die ik jullie eerder heb gebracht. Ik wil ook nog even teruggaan naar een channeling van een paar weken geleden die de meesten van jullie niet zullen hebben gehoord of gelezen. De waarheid is deze: Wij weten absoluut zeker wat er aan de hand is….in feite weten wij ook hoe jullie je daaronder voelen. Wij zijn zeer op jullie afgestemd.

“Ik zou jou graag eens willen vragen, Kryon, wat is God nu eigenlijk?” Het antwoord: “JIJ!” Dat is wat God is. Misschien zouden jullie moeten stoppen met het gebruiken van het woord God, omdat dit een woord is dat voor zoveel dingen wordt gebruikt die zeer verschillend zijn van wat er feitelijk is, deze Creatieve Bron die jullie het leven gaf en een ziel schiep heeft iets met jullie gemeen. Hebben jullie ooit gehoord van het zinnetje: Gemaakt naar zijn beeld en gelijkenis? Weten jullie wat dit betekent? Het betekent niet dat er een God in de hemel is die op de mens neerkijkt. (Kryon lacht) Het beeld is liefde! Dit is altijd zo geweest! Gemaakt naar zijn beeld wil zeggen dat jullie ziel de compassie en liefde van de Schepper weerspiegelt. Dit wil zeggen dat jullie van hetzelfde “spul” zijn gemaakt….naar zijn beeld, en dit “spul” waar ik het over had is sterrenstof, als jullie het zo willen noemen…..liefde compassie, weten, verzorgen. Stop misschien wel met het gebruiken van het woord God en gebruik het woord Spirit of iets anders….het is familie…broer, zuster….aan de ander kant zijn er geen geslachten. Deze familie, jullie ziel, heeft hetzelfde spul als God. Als jullie ziel niet hier is, lieve mensen, als jullie weer door de sluier zijn gegaan, weer….is de ziel niet meer hier. Ik zal jullie zeggen waarheen hij gaat. Hij gaat naar HUIS! (Kryon lacht) Hij is al vele malen eerder naar HUIS gegaan en ogenblikkelijk herkennen en zien jullie dingen die jullie daarvoor niet konden zien. Het is bijna alsof jullie een zucht van verlichting slaken en zeggen: “Oh, jee! Dit herinner ik mij!” Jullie zullen het je herinneren als wij jullie naam in licht zingen en wij het “Welkom Thuis”-familiefeest hebben. ”Wij weten waar je doorheen bent gegaan….gefeliciteerd omdat je door die planeet bent gegaan. Gefeliciteerd omdat je tot een bepaald niveau bent ontwaakt zodat de planeet weer een beetje verder is ontwikkeld. Ga jij weer terug?” Jullie zeggen: “Absoluut! Laten wij deze klus klaren!”

Het is familie! Geen bestraffend persoon in de hemel, lieve mensen. Wat jullie ook is verteld….hoe konden jullie dit ooit geloven? Wie heeft dit jullie verteld en waarom namen jullie dit aan….dat de God in de hemel die jullie heeft geschapen zo disfunctioneel is. Hoe staat dit in verhouding met onvoorwaardelijke liefde, deze God die vanuit de hemel toekijkt of jullie goed of slecht zijn? Jullie moeten bepaalde dingen doen op bepaalde manieren en bepaalde dingen geloven en als jullie het fout doen worden jullie gestraft en gaat deze prachtige ziel naar een plek waar hij elke dag wordt gemarteld en, tussen twee haakjes, dit geldt ook voor jullie kinderen.

Wat een verhaaltje! En toch zijn er vandaag de dag nog vele mensen die dit geloven. Zij hebben een disfunctionele Vader als God in de hemel!

Misschien is er een grotere waarheid? Misschien is het nu tijd om daarover na te denken. Ik heb deze dingen heel vaak verteld want het is zeer belangrijk omdat er een verandering van houding en gedrag is op deze planeet ten opzichte van alles!

Wat is jullie nog meer verteld en dat feitelijk niet waar is? Kunnen jullie voor jezelf de waarheid onderscheiden in een tijd waarin zoveel dingen gebeuren, om beslissingen te nemen die jullie nooit eerder hebben genomen? Hebben jullie gemerkt dat in de jaren na 2012 vele dingen aan het oppervlak komen? Hebben jullie dit gemerkt….dat zelfs de meest zwarte en afschuwelijke dingen in de aandacht komen waarvan jullie zeggen: “Wow, ik wist dat deze dingen er waren, maar nu staan zij vlak voor mijn neus!” Dit klopt helemaal. Zie je, als jullie gaan opgroeien en een hoger bewustzijn gaan hebben komen vele dingen die verstopt waren, en jullie weten dat dit zo is, in het voetlicht te staan, en niet zomaar een beetje….de hele planeet kan hen zien.

Jullie weten waarover ik spreek, nietwaar? De reden hiervan is dat de cultuur, de mensheid, volwassener begint te worden en beter kan bereiken wat men wil. Dit is heel, heel anders dan zelfs maar vijftig of zestig jaar geleden toen jullie nog steeds oorlog voerden. Jullie hebben dit eonen lang gedaan. “Dit doen mensen nu eenmaal” zei men. Velen hebben geleerd dat er steeds weer een andere oorlog was en opeens stopte dit allemaal en nu kijken jullie elkaar aan en zeggen: “Wij zijn nu volwassener dan dat, dus waarom hebben wij nog steeds een paar van deze dingen die er altijd op de planeet waren?

De pandemie zou een herstart kunnen betekenen omdat men even de tijd had om eens rustig na te denken. Misschien was dit wel de pook waar mijn partner over spreekt, die jullie hiernaar liet kijken. Wat jullie gingen zien is dat het tijd is om te veranderen, maar het verschil tussen toen en nu, de geschiedenis, is dat jullie KUNNEN veranderen! Er zijn dingen die nu gaan gebeuren, uitvindingen die gaan komen – andere dingen in het Veld, zou ik zeggen – die jullie andere gereedschappen gaan geven dan jullie ooit eerder hebben gehad.

Deze stem van de andere kant van de sluier is engelachtig en gevuld met liefde, compassie voor ieder van jullie. Mijn partner zit hier en ik toon hem dingen, maar de eerste keer waarop hij in de stoel zat en vroeg: “Als jij echt bent laat het mij dan zien” liet ik het hem ook zien en huilde hij als een baby omdat ik de deur maar een klein beetje opende zodat hij de soort liefde en compassie en de onvoorwaardelijke zorg kon zien die de Schepper voor hem en voor jullie heeft. Misschien hebben jullie dit eerder gehoord en ik zal deze channeling De Mazzel-mens noemen. Er is een gezegde dat jullie misschien vandaag zelfs wel hebben gehoord…..: Er bestaat iets in wat jullie de ethers zouden kunnen noemen, wat voelbaar is en dat het Veld wordt genoemd. Allereerst dienen jullie voor jezelf uit te maken: Is bewustzijn natuurkunde? Is dit echt zo? Kan je bewustzijn meten ten opzichte van andere delen van de natuurkunde? Jullie weten het….het antwoord is JA! Ja, dit is bewezen. Zelfs ook gemeten! Steeds weer! Misschien is het zelfs het gesprek van de dag! Als bewustzijn deel uitmaakt van het scenario van het fysieke deel dat jullie kennen als het Universum, betekent dit dat bewustzijn een speler is in de natuurkunde….en dat is ook zo! Dit betekent dat gedachten waarschijnlijk energie hebben….en dat is ook zo! Waar dit altijd een soort van esoterische gedachte was wordt dit nu opeens fysiek. Volg mijn gedachten, lieve mensen want dit is spirituele praat: Jullie naderen de beste kennis van je leven over Spirit en de manier waarop die nu wordt gepresenteerd op deze planeet. De gedachte is deze: Als gedachten fysiek zijn dan zijn de potentiëlen van wat mensen denken fysiek. Als er dus een hele groep is die op dezelfde manier denkt zou er iets gebeuren in wat jullie het Veld noemen. Laten wij zeggen dat alle gedachten daar naartoe gaan – niet helemaal waar – maar voor deze discussie beantwoordt het de vraag over de manier waarop op afstand zien mogelijk is. Hoe kan iemand zitten met een energie die dit begrijpt en kan zien wat ergens anders gebeurt? Dit is makkelijk omdat de potentiëlen van wat zij denken in het Veld zijn en jullie een samenhang kunnen hebben met het Veld en jullie kunnen dit oppikken! Onthoud dit! Met dit alles gaan wij jullie informatie brengen die voor deze tijd bestemd is.

Oude zielen, jullie zijn nu op de planeet nodig. NU, om de opwaardering van het bewustzijn vooruit te brengen op een positieve manier. Oude zielen, dit betekent dat jullie hier al zeer vaak hebben geleefd…jullie zijn hier en daar geweest en hebben dit en dat gedaan op deze planeet. Jullie weten dit. Zoals jullie hier zitten weten jullie hoe de dingen werken. Deze planeet is van jullie….behoort jullie toe, is altijd jullie partner geweest en is dit nog en wat ik jullie nu wil geven is de stelling – jullie hebben dit eerder gehoord maar dienen het weer te horen zodat dit echt voor jullie wordt: Is het mogelijk dat jullie samenhang kunnen hebben met het Veld, in die mate dat dit een wegenkaart kan worden voor wat jullie zullen gaan doen omdat jullie zo’n beetje weten wat mensen denken? Vatten jullie dit? Jaren geleden zat ik voor jullie en vertelde dat jullie weldra een nieuwe paus zouden hebben en drie maanden later hadden jullie een nieuwe paus. Dit was niet Kryon die een voorspelling deed. Dit was in Texas en op band opgenomen. Dit was geen voorspelling want Kryon voorspelt niet. Ik gaf jullie wat er op dat moment betreffende het Vaticaan aanwezig was in het Veld. Het kon door vrije keuze nog alle kanten op maar op dat moment was het al zover dat ik wist wat er zou gaan gebeuren omdat het een natuurlijke gebeurtenis was gebaseerd op hetgeen er met de toenmalige paus gebeurde. Hij stierf niet, lieve mensen, er presenteerde zich een Joker….paus Franciscus, een reïncarnatie van Franciscus van Assisië, en dit was nodig om de kerk te veranderen en dit is precies wat er is gebeurd. Dit zou onder de oude paus, die nog steeds bij jullie is, nooit zijn gebeurd. Dit noemt men een Joker en ik gaf dit jullie omdat dit in het Veld was. Tijdens een vorige Spiritualiteitsconferentie die gehouden werd in Canada, gaf ik jullie er nog een dat er een handdruk zou gaan komen tussen de Noord Koreaanse leider die vlak daarvoor nog raketten liet lanceren. Ik vertelde jullie een jaar daarvoor dat er iets zou gaan gebeuren met de Noord Koreaanse jongen die een ander plan had en zelfs misschien wel “Persoon van het Jaar” zou kunnen gaan worden van Time Magazine omdat zijn agenda er niet uit stond om projectielen op jullie te richten. Zijn agenda was dat hij KONING wilde worden. (Kryon lacht) Echt….een welwillende leider voor zijn volk en dat er via de Verenigde Naties een vriendschap zou komen met het Zuiden. Hij is niet dom. “Waarom zou dit nu nog niet zo zijn?” Omdat hij wacht op een nieuwe president, lieve mensen. Aziaten hebben heel veel geduld. Kijk maar of dit wel of niet waar is. De deal bevalt hem nog niet maar hij kan wachten…..maar het gaat niet om raketten. Ik gaf jullie deze informatie en de handdruk kwam er ook, vlak voor jullie conferentie.

Dit is geen waarzeggerij. Dit zat altijd in het Veld…het is daar…het is daar om het eruit te pikken. Jullie kennen het gezegde dat jullie je eigen realiteit scheppen. Als mensen dit horen rollen zij met hun ogen. “Jullie kunnen dit en dat laten gebeuren, een baan, geld, een relatie….jullie kunnen dit gewoon zelfs scheppen!”

Mensen, hebben jullie even geluk dat dit was wat er gebeurde! Hebben jullie ooit mensen gekend die bij wat zij ook deden het er altijd op leek dat het hen gewoon kwam aanwaaien en jullie zeiden: “Tjonge, wat een mazzel heb jij!”

Wat als mazzel hier helemaal niets mee van doen heeft? Wat als zij op de een of andere manier samenhang hebben met het Veld en kunnen bespeuren wat er aan de hand is?

Stel je even voor dat jullie op een weg zijn en dat er op die weg altijd stopplaatsen zijn en dat die plaatsen gedachten zijn die fysiek zijn en dat jullie niet weten waar zij zijn maar dat jullie hen wel kunnen voelen zodat jullie hen voelen terwijl jullie vooruit rijden en dat jullie weten dat je niet naar links moet gaan om in een gat te rijden en als je naar rechts gaat in een goed gebied terecht komen. Het is dus geen waarzeggerij maar intuïtief sturen naar de juiste plaats….INTUITIEF STUREN NAAR DE JUISTE PLAATS! Wat een concept! En dan zal men naar jullie kijken en zeggen: “Tjonge, wat een mazzelaar ben jij!”

In een voorgaande channeling vertelde ik over de mens die vanaf de geboorte wordt verteld om op te passen en voorzichtig te zijn. “Deze Aarde is niet jouw vriend. Je kunt maar beter uitkijken want niemand weet wat er kan gebeuren. Je kunt door een vrachtwagen overreden worden….je weet het nooit. Wees dus voorzichtig….niet doen….niet doen….kijk uit….kijk uit, want elk moment….” Jullie zouden slachtoffers zijn van een plan omdat jullie slechte dingen verwachten, nietwaar?

Lieve mensen, dit zijn gewoonten! Dit zijn jullie die uitvoeren wat jullie is verteld! Het is niet eens intuïtief. Wordt het geen tijd om deze dingen opzij te schuiven en te zeggen: “Lieve Spirit, als u daar bent laat mij dan zien dat dit echt zo is.” Dit is alles wat ervoor nodig is. Geloven en herkennen van iets dat jullie nooit hebben verwacht is geen kwakzalverij! “Geef mij de intuïtie om te voelen wat er in het Veld is zodat ik op de juiste tijd op de juiste plaats ben. Hoor mij, lieve engelkrachten van het Universum, lieve Spirit….laat mij dit voelen.” En jullie doen dit dan…en dit is geen hocus pocus, lieve mensen, want gedachten zijn gewoon energie en gedachten zijn natuurkunde en zij gaan naar een plaats die jullie kunnen benaderen en die plaats is niet nieuw, maar de beschikbaarheid ervan, de leringen ervan, de evolutie ervan, en waar dit naartoe gaat….is het nieuwe normale. Het zijn jullie die aan het uitzoeken zijn hoe jullie je eigen realiteit kunnen scheppen…..door niet in het gat te rijden! Meer dan dat….hoeveel van jullie hadden de laatste tijd synchroniciteit? Ongebruikelijk veel? Ontmoeten van de juiste mensen, op de juiste plaats zijn en de juiste situaties die er “vanzelf” voor jullie komen? Sommigen van jullie hadden dit en jullie weten precies waarover ik het heb en op die momenten is het: “Dank u, Spirit, omdat u mij de intuïtie hebt gegeven om te weten of ik hier of daar naartoe moet. Lieve Spirit, dank u en breng mij meer!” En dit meer is een toename van intuïtie. “Breng mij meer!”

Ik begon deze channeling en ik eindig met hetzelfde. Wat denken jullie van het bewustzijn van de stem die jullie horen van de andere kant van de sluier? Is het een partner, een broer of een zus, of staat hij apart van jullie? Ik weet wie hier luisteren, kijken of lezen. Zelfs als jullie later kijken, lezen of luisteren, weet ik wie dit doen, en ik zeg tegen jullie allemaal dat er meer in dit verhaal zit dan jullie denken. Er is meer liefde, compassie en verzorging als jullie je hand maar uitsteken en een paar van deze dingen proberen. Deel uitmaken van het Veld is niet alleen doenbaar….het is jullie afstamming….daarom zijn jullie hier. De groei van wat jullie geloven en verwachten is een onderdeel van het nieuwe normale. Er zullen vele mensen zijn die zich tot jullie richten en vragen: “Waarom werkt alles bij jou zo goed en bij mij niet?” Dan kunnen jullie gaan zitten, misschien met een kop koffie of een glas thee, en zeggen: “Laat mij jou een verhaaltje vertellen.” En jullie gaan hen vertellen over wat echt en wat niet echt is. Over wat gewoonte is en wat niet en dat jullie je leven door intuïtie leven en dat jullie weten dat dit in EENHEID is verbonden met ALLES.

Dit is de boodschap van Kryon en die is het ook altijd geweest. Dit is geen doctrine, lieve mensen….het is de WAARHEID!

Ga hier anders vandaan dan jullie kwamen. Dit hebben jullie eerder gehoord.

En zo is het.

Kryon