Wetenschap & Spiritualiteit Conferentie. 2: De Kernwaarheid

Live Kryon Channeling
Wetenschap & Spiritualiteit Conferentie. 2  

Lee Carroll / 13 juni 2020 
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

De Kernwaarheid

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst
Er zijn nog steeds mensen die zich blijven afvragen: “Wie is Kryon? Wat is Kryon? Waar kom jij vandaan, Kryon?” Het beste antwoord dat ik door mijn partner kan geven is: prachtige, opmerkzame, welwillende en compassievolle energie van de Creatieve Bron. Jullie kunnen mij zelfs engelachtig noemen omdat dit is wat jullie hieromtrent is geleerd. Maar de engel staat altijd apart van jullie, nietwaar? De engel komt altijd vanuit de hemel vlak voor je neus staan.

Maar dit is anders en daar wil ik het over hebben in deze paar momenten. Alweer zal ik dit onderwerp aanbreken: De Creatieve Bron binnenin jullie. Voordat wij beginnen heb ik een verzoek. Toen jullie op deze plek aankwamen en luisterden deden jullie dit waarschijnlijk met opzet, met een doel. Zelfs degenen die hier door een ander mee naartoe zijn genomen of nu zitten te kijken of te lezen wat die “vreemde vent” te vertellen heeft, de channelaar. Als jullie naast een intellectueel onderzoek iets uit deze boodschap willen overhouden wil ik dat jullie samen met mij iets visualiseren. Er zijn nu vele mensen op deze planeet, misschien inclusief jullie, die in een toestand van boosheid zijn, misschien angst, zorgen. Jullie weten niet precies wat er gaat komen. Jullie weten niet precies wat het systeem zal brengen, hoe snel het herstel zal zijn en hoe dit allemaal zal gaan….al deze dingen zijn onbekend. Jullie zitten in een positie die wij feitelijk al hebben beschreven….een beslissing die door de massa genomen moest worden op een bepaald punt in de tijd….allemaal samen! Er zijn vele mensen die in het verleden mijn woorden hebben gehoord of gelezen over de grote aantallen mensen die de planeet zouden gaan verlaten en zeiden: “Dit moet een oorlog zijn. Dit MOET wel een oorlog zijn!” Welkom in de oorlog! Er is geen oorlog, maar de planeet ligt wel op de knieën….”Wat gaat er komen? Wat moeten wij doen?” Dit is een tijd van overdenking die oplossingen zal scheppen. Dit zullen oplossingen op zeer vele gebieden zijn. Jullie gaan praten en er komen oplossingen over de brandende vraag die jullie hebben: “Wat is de relatie die jullie hebben met de Creatieve Bron?”

Dit is wat ik jullie vraag om te doen: Ik wil dat jullie alle dingen waarover jullie je zorgen maken en die jullie ’s nacht uit je slaap houden – ik weet wie er luisteren en lezen – opzij schuiven en in een fysieke bundel stoppen die jullie kunnen zien en visualiseren en dan opzij schuiven….allemaal. Deze bundel is alles waar jullie je zorgen over maken en dit geldt ook voor toekomstige dingen als “Wat als…” Vorm hen als een “vlieger-bundel” en breng die bundel in je geest dan je huis uit. Niet binnenin waar jullie leven, maar buiten. Dit kan overal zijn. Het hoeft niet in de vuilnisbak maar het kan ook de tuin zijn, in de lucht….waar jullie maar willen. Visualiseer al deze dingen en jullie doen een belofte aan de bundel. De belofte is deze: Alleen maar tijdelijk, als ik dit wil, maar voor de komende momenten zal ik de bundel niet in mijn huis hebben, niet vlakbij mij, niet in mijn bewustzijn, maar buiten. De belofte aan de bundel is dat jullie je daar later mee bezig zullen houden want deze bundel zal gaan schoppen en schreeuwen, dat kan ik jullie wel vast vertellen. Een deel van jullie zal zeggen: “Ja, maar dat is mijn intellect en het zijn de plannen voor mijn toekomst!” Ik wil dat jullie dit pakken en naar buiten gooien voor de komende vijftien minuten….dat is alles….een kwartiertje maar. Aan het einde van het kwartier kunnen jullie het weer pakken….in je geest, recht in jezelf zodat jullie weer door kunnen gaan met zorgen maken en met alle angsten die jullie hebben. Als jullie dit willen….het is jullie keuze, lieve mensen! Het is nieuw…frommel het ineen, nu, in je geest, en doe het naar buiten. Er zijn mensen die zeggen: “Als ik dit doe, wat blijft er dan nog over?” Daar gaan wij het nu over hebben. Wat blijft er over? Wat er in deze tijd overblijft is een open bron die op een helderder manier gaat denken over wat er momenteel met jullie aan de hand zou kunnen zijn. Wat is het? Op de dertiende van deze maand presenteerde mijn partner iets dat ik “groter overzicht” noem. Het was een presentatie van bijna een uur over een concept dat hoofdzakelijk niet te begrijpen is. “Hoeveel houdt God van jullie? Heeft de Creatieve Bron, die jullie God of Spirit kunnen noemen, en die jullie namen kent, interesse in jullie of niet? Is het een macht in de hemel of is het iets wat groter is en persoonlijker? Ik gaf toen een metafoor die hem al eerder gaf in een channeling. De metafoor gaat als volgt: Twee ouders in een andere soort van wereld hebben kinderen. Deze twee ouders hebben een verbinding met de Creatieve Bron en als de kinderen op een bepaalde leeftijd zijn – nog heel klein – worden zij meegenomen naar een ander dimensie en is er een sluier tussen de twee dimensies en de kinderen hebben de vrije keuze en die bestaat eruit dat zij hun ouders moeten zoeken en vinden….of niet! Snappen jullie dit?

Dit is de opzet ervan, lieve mensen, en de relatie tussen jullie en je kinderen en de liefde die er is wordt weerspiegeld door de relatie die er is tussen de Schepper en jullie ziel. Met vrije keuze zijn jullie in staat om op je eigen manier de Schepper te vinden. Mijn partner vertelde op zijn eigen manier over tijden in zijn leven toen wij in staat waren om door de sluier heen te prikken om hem te prikkelen om te zien of er een realiteit is die groter zou kunnen zijn – voordat Kryon in zijn leven kwam. Er gebeurden bij hem dingen die hem ertoe brachten om te zoeken. Hij zal meer van deze verhalen vertellen, daarvan ben ik zeker. In het proces zien jullie de ouders die een kind hebben in een dimensie waarin af en toe een mogelijkheid is om te zeggen: “Wij zijn hier, als je dit wilt….wij zijn er als je dit wilt!”

Dit is wat er nu aan de hand is met die bundel buiten het huis. Ik wil jullie een paar vragen stellen over God, de Creatieve Bron van het Universum….iets dat meer is dan een macht in de hemel.

Ik zal jullie de waarheid vertellen. Het is de grootste waarheid van de planeet. Het is de kernwaarheid van alle dingen. Het is de waarheid die het begin en het einde is, de waarheid die verder gaat dan alle waarheden en dit is deze waarheid:

DE CREATIEVE BRON VAN ALLE DINGEN, INCLUSIEF DIT MELKWEGSTELSEL EN AL HET LEVEN DAT DAARIN IS, JULLIE AARDE EN JULLIE EIGEN ZIEL, HOUDT VAN JULLIE, KENT JULLIE NAMEN, GEEFT OM JULLIE, HEEFT WELWILLENDE ACTIES VOOR JULLIE EN HEEFT ELK MOMENT VAN DE DAG DE HAND UITGESTOKEN EN….HOUDT ONMETELIJK VAN JULLIE.

Dit gaat dwars tegen alle logica op de planeet in en men zegt: “Ja, ja, maar wat is de betekenis hiervan? Hoe werkt het? Wat kan ik doen?” Wat als jullie je even een momentje ontspannen en nadenken over deze dingen? Kan het God iets schelen? Kan het Spirit iets schelen? Hoe zouden jullie dit moeten weten?

Ik heb jullie eerder verteld dat er axioma’s van waarheid zijn die hebben te maken met waarheid en compassievolle actie. Hoeveel kunnen degenen om jullie heen je schelen? Ik heb het nu niet over jullie familie, maar over de anderen die samen met jullie op deze planeet zijn. Hoeveel kunnen zij jullie schelen? Hoeveel kan het jullie schelen wat er nu gebeurt met degenen die lijden? Hoeveel kan het jullie schelen? Er zijn mensen die zeggen dat zij het heel erg vinden, maar ik zeg jullie dat er ook mensen zijn die die zitten en wachten tot God zich over hen ontfermt en zeggen: “Er is geen enkel bewijs dat het God ook maar iets kan schelen. Ik heb hier al heel lang zitten wachten op een boodschap waaruit dit blijkt” terwijl zij niet begrijpen dat een deel van dit proces het spiegelen is van jullie leven….hoeveel interesseert het jullie? Doen jullie dit dan zullen jullie opeens voelen dat er om jullie wordt gegeven.

Dit is een axioma! Noem het een systeem. Noem het een wet, als jullie willen, en dit heeft te maken met de relatie die jullie aan het leren zijn tussen de Creatieve Bron en jullie. Hoe meer jullie in staat zijn om de dingen te doen die jullie van God verwachten, hoe dichter jullie bij een grootse waarheid zullen komen!

Hoeveel kan het God schelen? Is er communicatie met Spirit mogelijk? Er zijn mensen die zeggen dat zij lange tijd hebben gewacht op communicatie en op het “zetje” wachten. Hoe vaak hebben jullie geprobeerd om op een welwillende manier te communiceren met degenen om jullie heen? Hoeveel compassie hebben jullie kunnen opwekken voor degenen om je heen? Hebben jullie moeilijk gedaan of hebben jullie achterover gezeten en gezegd: “Lieve Spirit, vul mij met begrip en kennis die zelfs de grond zou kunnen verzachten….nu bijvoorbeeld, met dat pakket dat buiten ligt.” Het is een goede tijd om dit te vragen.

IS GOD WERKELIJKHEID? Wij hebben het eerder gehad over de dingen die de liefde van Spirit bij jullie vandaan houden. Als jullie de metafoor volgen die ik jullie heb gegeven….de ouder aan de andere kant van de sluier, die God is…wat heb ik dat de Schepper interesse in mij heeft. “Waarom zou de Schepper zich druk maken om mij? Waarom?” En hier gaat het goed worden want bijna elk spiritueel systeem op deze planeet gelooft in een leven na de dood. Dit betekent dat jullie een ziel hebben. Probeer de ziel niet te definiëren want jullie zullen daar zoveel naast zitten als jullie hem op een intellectuele manier benaderen en dan zitten jullie spiritueel gezien verkeerd. Jullie hebben geen idee. Een multidimensionaal voertuig, als je het zo wilt noemen….iets wat jullie berijden op de planeet, als jullie het zo willen zien. En wat is het? Deze ziel van jullie is een stukje van de Schepper. Jullie kinderen hebben jullie attributen. Een deel van jullie is in hen, en jullie weten dit. Jullie kunnen dit in hun sjabloon zien, jullie kunnen het aan hun manier van denken zien. Hoeveel van jullie ouders zien je kinderen dingen doen die jullie leuk vonden en niet omdat jullie hen dit vertelden….het was natuurlijk, net zoals dit bij jullie zo was, want wat jullie hen doorgaven zat in het DNA.

Hebben jullie ooit het gezegde gehoord: Gemaakt naar zijn beeld? Dit betekent niet dat jullie er als God uitzien, lieve mensen. Het beeld waar jullie naar zijn gemaakt is Liefde, Compassie, Zorgzaamheid, Welwillendheid….dat is het beeld…en het is er allemaal….jullie hoeven er niet naar te zoeken. Als jullie het pakket buiten laten geven jullie deze dingen toestemming om naar voren te komen. Wat dit pakket is? Oh, daar hebben wij het straks over. Jullie ziel is een deel van de Creatieve Bron net zoals jullie kinderen een deel van jullie DNA zijn. Jullie hebben attributen van de Schepper in je. God binnenin….hoe vaak hebben jullie dit gehoord? Dit is wat jullie hebben. Natuurlijk heeft de Schepper de arm uitgestoken, net als jullie! Als jullie kinderen in een andere dimensie zijn willen jullie hen ook helpen en begeleiden door intuïtie. Vaak zullen de kinderen zeggen dat zij het helemaal niet geloven, het niet kunnen zien en dat het er daarom ook niet is en aldus hun eigen weg gaan.

Maakt het jullie iets beter als jullie het pakketje dat angst heet buiten de deur doen? Het tegenovergestelde van liefde is geen haat, lieve mensen. Het is angst en angst zal liefde uitvlakken….totaal! Als jullie deze attributen op reguliere basis hebben is het logisch dat jullie niet geloven dat er een God is. Het kan jullie verteld zijn maar jullie zullen het niet geloven omdat jullie angst hebben. Angst is een van de grootste dingen die jullie mogelijkheden kunnen wegvagen zodat jullie geen zorgzame God zien. Jullie hebben als mens de mogelijkheid om er een prop van te maken en het weg te gooien….naar buiten te gooien zodat jullie het kwijt zijn. Hier hebben de mensen in deze omgeving al jarenlang over gesproken….de mogelijkheid om angst te vernietigen of te veranderen in iets dat niet meer zo op de voorgrond staat en jullie het op de achterbank kunnen plaatsen. Oh, het is er nog steeds, dat pakketje wat jullie buiten hebben gelegd. Het is er nog steeds en het zal daar heel je leven liggen, maar wat jullie hebben geleerd is ermee te werken en het op de achterbank te houden en het daar te laten. Jullie kunnen er altijd naartoe gaan, “maar niet vandaag omdat ik vandaag voel wat mij intuïtie brengt.”

Helpt het jullie met het Veld als jullie angst hebben, het Veld dat jullie jullie intuïtie brengt en begeleiding met wat jullie willen gaan doen, maar niet als jullie angst hebben? Wat te denken van het grote T-woord? Wat is dit T-woord? Training!

Hoeveel van jullie zijn getraind dat jullie in zonde zijn geboren? “Het kan God niets schelen, behalve als jullie iets doen want dan kan het hem opeens wel weer schelen. Jullie zijn getraind dat jullie vele treden moeten beklimmen en jullie moeten dit en dat doen om ervoor te zorgen dat God zelfs maar naar jullie kijkt.

Zouden jullie dit bij de kinderen doen? Zouden jullie hen aan de andere kant van de sluier plaatsen en hen aan hun lot overlaten en zeggen: “Ik weet hoe afschuwelijk jullie zijn, en dan, je kunt maar beter bang zijn om dood te gaan want als dit gebeurt komen jullie thuis naar een plaats waar ik je steeds zal martelen….en jullie kinderen ook!” Dit is training. Hoeveel van jullie zijn op deze manier getraind over deze liefhebbende Creatieve Bron terwijl jullie een deel van deze liefde zijn….hoe zijn jullie getraind? Jullie zijn daar helemaal vandaan getraind! Denk daar eens over na. Het antwoord is: nagenoeg geheel!

Het is tijd om alles wat jullie hebben geleerd opnieuw te vormen in deze tijd waarin de wereld op de knieën ligt en kijkt naar hetgeen men zou kunnen leren, wat men zal gaan doen, hoe het herstel eruit zal gaan zien en welke oplossingen er zullen komen. Ik zal jullie vertellen: Jullie zullen het gaan zien….oplossingen die meer compassie hebben, welwillender zijn. Het zal af en toe met horten en stoten gaan want het duister is natuurlijk altijd aanwezig terwijl deze planeet zich aan het vernieuwen is. Maar de grootste, de belangrijkste is van jullie: Het pakket….wat gaan jullie daarmee doen als de channeling voorbij is? Als jullie het bij je vandaan houden en begrijpen dat dit jullie weghoudt van God zal dit misschien het begin zijn van de rest van jullie leven op een compassievoller, welwillender, blije en vreugdevoller manier.

Ik kom terug.

En zo is het.

Kryon