Channeling 175: Wilmington, North Carolina, Alaska / De Jokers van de Aarde. 2

Live Kryon Channeling 175:
Wilmington, North Carolina, Alaska

De Jokers van de Aarde. 2

19 november 2016 /Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Andere joker-uitvinders zijn naar deze planeet gekomen, omdat de Aarde rijp was voor een speciale uitvinding. Onthoud dat Spirit de informatie niet geeft maar toestaat dat deze wordt vrijgegeven, vaak ineens en over de hele Aarde. Laat mij jullie een paar voorbeelden geven.

Een andere joker waren de gebroeders Wright. Is het niet vreemd dat het nog niet zo lang geleden is dat jullie gemotoriseerde luchtvaart hebben? Dit was gewoon gisteren! Sommige van jullie familieleden leefden nog toen dit werd ontdekt! Lieve mensen, de Chinezen hadden al duizenden jaren vliegers. Denken jullie niet dat zij de dynamiek van een vliegende vogel kenden? Denken jullie dat eeuw na eeuw na eeuw voorbijging zonder dat iemand uitvogelde hoe men kan vliegen zonder wat voor soort krachtbron dan ook? Twee fietsenmakers vogelden dit uit!

Dit is op zichzelf al vreemd genoeg, maar het feit dat zij maar twee weken eerder waren dan de Fransen is iets dat het waard is om nader te bekijken. Dit is vreemd! Het lijkt er bijna op dat deze diepgaande uitvinding tegelijk over de hele planeet tegelijkertijd werd gegeven.

Degenen die de eersten waren zouden de eer krijgen. Het echte vreemde hieraan is de timing. Het is niet logisch dat het zo verborgen was geweest en er opeens zoveel mensen mee aan het werk waren.

De gebroeders Wright waren hier om jullie dit te laten zien en er dan mee te stoppen. Alles wat zij deden was wat jullie zagen als de Kitty Hawk. Zij gingen nooit verder dan de basis: het kromtrekken van de vleugels en zij hadden geen eerste intuïtieve gedachten over ailerons, of de basisbeginselen van de vliegtuig-controle van vandaag de dag.

Voor hen stopte het daar. Lieve mensen, er was grote frustratie, en misschien zelfs gezondheidsproblemen omdat anderen om hen heen de basiszaken van de gecontroleerde luchtvaart ontdekten. Stoornissen en zonder in staat te zijn geweest volgden hen beiden en zij stierven zonder mee te hebben gedaan aan de zaken die volgden op hun uitvinding. Zij kwamen om te doen wat zij deden en gingen weer heen.

Dit is veel algemener dan jullie weten bij jokers, met name als het gaat om uitvindingen die deze planeet veranderen.

Wie heeft de radio uitgevonden? Was dit de Italiaan Guglielmo Marconi, of onze gefrustreerde joker Tesla? Marconi kreeg de eer, maar de uitvinding was overal en was er klaar voor om geclaimd te worden.

De Aarde was er rijp en klaar voor en het werd op de juiste tijd afgeleverd aan het bewustzijn van de planeet. Maar beide mannen kregen het op dezelfde tijd, apart van elkaar. Ik geef jullie dingen om over na te denken.

Wij hebben jullie verteld dat er in de toekomst jokeruitvindingen zullen komen. Met name een ervan is er klaar voor, maar jullie zullen hem niet eerder ontvangen voordat de tijd daarvoor rijp is. Het is bijna alsof er een denkplafond is aan wat jullie kunnen doen. Wij gaven jullie enkele van de attributen van de komende uitvinding, maar niet de naam van degene die hem zal brengen. Er komt een uitvinding aan. Het is een uitvinding die de natuurkunde zoals jullie die kennen, zal herschrijven.

Jullie zouden de patronen zien in de kwantumvelden en er zou een grote Ah zijn! Het zou lijken op het weer uitvinden van het wiel.

“Kryon, waarom kunnen wij die nu al niet hebben? Wat hield hem tegen?” Wij hebben het jullie verteld. Het is te makkelijk om er wapens mee te maken. Als jullie het punt bereiken waarop jullie er geen wapens mee maken, is hij van jullie. Dit alles komt eraan. Het is natuurlijk en het zal komen als het de juiste tijd daarvoor is, net als bij de gebroeders Wright, net zoals bij Tesla, net zoals bij Einstein.

Einstein was een echte joker. Hij was helemaal geen kwantumdenker, maar wat hij bracht is  vandaag de dag nog steeds springlevend en men kijkt nog steeds binnen het atoom door de concepten die hij jullie heeft gegeven.

Ik zal jullie dus deze stelling geven: Einstein is nog niet klaar, omdat de concepten die door zijn werk zijn ontvangen toegevoegd zullen worden aan de uitvinding van de eeuw. De principes van Einstein, zelfs al zijn zij niet kwantum, zullen heel veel betrokken zijn bij wat er gaat komen. Je zou kunnen zeggen dat hij een joker was en doorgaat met een joker te zijn. De grap is dat zijn concepten blijven en blijven, buiten de tijd, en zijn belangrijkste ideeën over tijd gingen. Als jullie Einstein zouden vragen of hij blij was met wat hij naar de planeet heeft gebracht, zou hij daar nee op antwoorden.

Hij was gefrustreerd omdat hij niet kwam tot wat hij werkelijk wilde. Net zoals Tesla voelde hij dat er iets was dat net buiten zijn bereik lag en hij het niet kon pakken om dit uit te voeren.

Toen kwam de Tweede Wereldoorlog. Lieve mensen, stel je eens voor dat jullie buitenaardse wetenschappers zijn. Neem even afstand van je emoties. Jullie kwamen van een andere planeet om dit te zien en hiernaar te kijken.

De Tweede Wereldoorlog was geen joker, maar de man die hem schiep en mogelijk maakte was dit wel. Deze planeet bevond zich op de rand van ultieme donkere energie en vernietiging. Niemand verwachtte dit. De meest verachtelijke oude energiekaart speelde zich uit op precies de manier waarop dit moest. Met het bewustzijn van de planeet dat ging waar het naartoe ging en waar dit zichzelf had gebracht. Jullie hadden juist de Eerste Wereldoorlog beëindigd en toch werd de Tweede Wereldoorlog ontstoken en ging het verder.

De Tweede Wereldoorlog was dus gewoon een toevoeging aan de Eerste Wereldoorlog. Jullie deden het weer, alleen ditmaal werden de wapens groter en in staat om de gehele mensheid te vernietigen. Herinneren jullie je de profetie uit jullie geschriften? Jullie zouden naar massavernietiging gaan. De Tweede Wereldoorlog zou de Derde Wereldoorlog worden en rond het jaar 2000 zouden jullie bijna verdwenen zijn.

Zoals ik al zei was de Tweede Wereldoorlog niet de joker maar dit was eerder de man die het laagste bewustzijn van de nabije geschiedenis leidde. Hij was de joker en jullie weten over wie ik nu spreek. Deze joker doodde miljoenen mensen die zelfs helemaal niet deelnamen aan het militaire deel van de oorlog. Volkerenmoord was begonnen, een rassenoorlog was begonnen en velen volgden hem. Het liet de donkerste kant van de mensheid zien – meer dan jullie ooit hadden gezien en het bracht de vernietiging van de beschaving…. als hij had gewonnen.

Het was een afschuwelijke joker en de planeet had hem geschapen. Toch, toen het voorbij was haalde de hele wereld even adem en even – heel even, was er een glimp van het realiseren dat: “Dit niet door kon gaan, want wij zullen dit weer gaan doen.” Door dit realiseren vonden er vele dingen plaats. Zonder deze joker zouden jullie geen Europese Unie hebben, jullie zouden de Verenigde Naties niet hebben of wat voor poging tot eenheid op Aarde dan ook. Neem even afstand van jullie logica en emoties, lieve mensen. Deze dingen werden niet vanuit Spirit geschapen maar eerder vanuit de diepte van de lagere mensheid. Dit is de donkere zijde op zijn slechtst; die zich vertoont met bijna vrije heerschappij, maar de wereld maakte er bezwaar tegen en begon eruit te klimmen. Dit was meer dan een halve eeuw geleden het begin van wat jullie nu beginnen te zien in de opwaardering.

De verbazingwekkende opwaardering waar jullie nu in zitten is iets dat langzaam gaat. Het gebeurde niet allemaal ineens. De Koude Oorlog was een natuurlijke verschijning vanuit het bewustzijn dat deel uitmaakte van het einde van de Tweede Wereldoorlog. Maar, lieve mensen, jullie zouden deze opwaardering nooit kunnen hebben als deze Koude Oorlog was gebleven zoals hij was. Er kwam nog een joker: Het uiteenvallen van de Sovjet Unie.

De Koude Oorlog kon niet doorgaan en werd in deze vorm tot stoppen gebracht. Lieve mensen, voor degenen die dit nu lezen, dit was een van de grootste jokers van allemaal. Het bewustzijn van de Aarde zei “Nee” en het eindigde. Dit was een enorme joker. Hij veranderde alles; hij werd niet verwacht; niemand zag het aankomen en het veranderde alles. Het veranderde misschien niet alles direct op de manier waarop jullie dit meteen wilden, maar het schiep datgene wat jullie in die tijd nodig hadden.

Wordt vervolgd