Channeling 175: Wilmington, North Carolina, Alaska. / De Jokers van de Aarde. 3

Live Kryon Channeling 175:
Wilmington, North Carolina, Alaska.

De Jokers van de Aarde. 3

19 november 2016 /Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Toen kwam Steve Jobs. Hij was een joker. Wat hij deed had weinig met technologie te maken want dat zou hoe dan ook al snel genoeg gaan gebeuren. In plaats daarvan had het te maken met de tijdgeest van het muziek-zakenleven op Aarde. Hij bevrijdde dit en de tijdgeest van hoe muziek werd verkregen en werd gehoord werd nooit meer dezelfde. Toch deed Steve Jobs in de basis iets voor jullie allemaal en toen overleed hij.

Zien jullie enige connecties als jullie de puntjes verbinden met enkele uitvinders die naar de planeet kwamen om jullie een ding te geven en dan te vertrekken? Als hij had geleefd, zou er dan nog meer zijn gekomen? Ja, maar jullie zijn daar nog niet klaar voor. Het bewustzijn moet ondersteunen wat er gebeurt.

Ja, het lijkt erop dat wij enkele dingen hebben weggelaten – de uitvinding van het DNA, de atoombom, etc. Toch waren dit geen jokers. Zij zijn jullie beschaving binnen een normale evolutie van de wetenschap. Jokers zijn zeer onverwachte dingen en er komen er meer jullie kant op.

De joker van 2016

Onthoud: geen emoties nu. Jullie zijn van een andere planeet gekomen en jullie kijken naar het einde van 2016  – en er is een verkiezing. Begrijp nu zonder vooroordeel.

Laten wij voor 2016 de numerologie eens doen. Jullie tellen de cijfers op en krijgen een negen. Negen is voltooiing in eenvoudige numerologie en als jullie een negen zien betekent dit vaak de voltooiing van iets. Vaak is het de voltooiing van een tijdcyclus, een energie of de voltooiing van een tijdgeest. Maar het is zeer sterk.

De negens zijn sterker dan vele van de andere numerologische aspecten en jullie voelen hen. De presidentsverkiezing (op dit moment van schrijven) is een sterke joker. Hij moet de 45e president worden. Wat een toeval! 45 is een negen! Een negen en een negen samen zijn meer dan overduidelijk. Zij vertellen een verhaal over wat er gebeurt. Ik zal jullie iets anders vertellen. Dit verhaal is nog niet afgelopen en er komt nog meer. Jullie weten niet wat jullie niet weten dus houd je niet bezig met alle mogelijke uitkomsten. Jullie komen van een andere planeet, weten jullie nog? Er is geen emotie en geen vooroordeel, geen politiek en niets om over te oordelen. Kijk ernaar voor wat het is.

Er is zojuist een grote stok gestoken in wat normaal is en alles zal opgerakeld worden. Als de grote stok ronddraait zullen andere dingen er op antwoorden die anders nooit geantwoord zouden hebben. Ik wil jullie vertellen, lieverds, oude zielen, je te ontspannen over de komende jokers. Zij doen wat zij doen met het doel dat jullie in de toekomst een betere samenleving hebben. Soms tonen zij jullie wat er niet werkt en soms veranderen zij tijdgeesten die anders nooit veranderd zouden worden. Maar wat jullie nu hebben is een diepgaande joker.

Dat is de boodschap.

Het is voor jullie heel gewoon om op bepaalde manieren te antwoorden als jullie in het proces hebben geïnvesteerd. De reflexmatige reactie is verwacht, of jullie zouden geen mensen zijn. Toch zijn jullie voor deze les van een andere planeet en kijken naar beneden en zien het. Doe alsof!

Is het niet interessant, een negen en een negen samen? Het betekent dat er werkelijk een einde aan iets komt. Misschien is dit het einde van de oude manier waarop dingen werden gedaan? Misschien is het een oprakelen van het systeem zodat het zichzelf kan corrigeren?

Probeer niet te denken waar het naartoe gaat omdat het nog niet is afgelopen. Toch, wacht even. Hebben jullie je gerealiseerd dat 2017 een “een”-jaar is? Niet alleen is het de energie van voltooiing, maar ook van de voltooiing samen met een dubbele negen, maar het gaat naar “een nieuw begin” (de definitie van de 1 in de numerologie)

Ik heb jullie meer te vertellen over numerologie en ook iets dat opheldering zal geven over deze hele situatie. Ik zal jullie dit in de volgende channeling geven.

Kunnen jullie je ontspannen in het aangezicht van de onzekerheid als het over jullie eigen land gaat? Kunnen jullie je ontspannen in het aangezicht van wat er gaat komen? Als jullie zo betrokken zijn kunnen jullie je dan onttrekken aan de andere kant van de strijd?

Dit is de test van een lichtwerker.

Er komt nog iets anders. Lieve mensen, dit is prachtig. Wat jullie ook denken en wat jullie reactie op deze channeling ook is, wat er gebeurt is correct voor jullie tijd en het is nodig voor jullie nabije toekomst. Ik zal hier later over spreken. De pracht ervan is als jullie opzij stappen en zien hoe groot(s) dit is, dat Spirit genoeg om jullie geeft dat hij een grote stok toestaat om te verschijnen die jullie welbehagen in deze tijd zal oprakelen. De echte reden?

De opwaardering is hier!!!

Hoe voelen jullie je? Ik wil dat jullie je ontspannen en glimlachen over wat de opwaardering jullie heeft gebracht. Voor degenen van jullie die hebben gedacht dat dit “geklets over de opwaardering” onzin was, kan dit jullie ontwaken zijn. Het is echt.

Het komt eraan!!!

Dit is de boodschap van de dag.

Ik ben Kryon en ik ben verliefd op de mensheid, en om goede redenen.

En zo is het.

KRYON