Channeling 175: Wilmington, North Carolina, Alaska. /De Jokers van de Aarde. 1

Live Kryon Channeling 175:
Wilmington, North Carolina, Alaska.

De Jokers van de Aarde. 1

19 november 2016 /Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in Wilmington, North Carolina.

Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Vandaag wil ik het hebben over jokers! Ik wil jullie helpen door uit te leggen wat of wie zij door de tijden heen zijn geweest, maar om deze uitleg te kunnen laten begrijpen en accepteren en mooi te laten zijn voor jullie zielen, zullen jullie ook een beetje “moeten doen alsof!”

Aanpassen van jullie houding

Als jullie een wetenschapper zouden zijn die van een andere planeet komt om te kijken naar de menselijke geschiedenis, zouden jullie dit moeten doen zonder emoties of vooringenomenheid. Ik kan het verhaal vertellen over jokers, zowel voor jullie grootouders als voor jullie, maar er zijn vaak emoties en vooringenomenheid bij betrokken. Hierdoor zal ik iets vertellen, maar het is mogelijk dat jullie iets anders horen. Lieve mensen, het kan zijn dat jullie deze boodschap niet (helemaal) begrijpen.

Waarschuwing: Wat er nu gaat komen moeten jullie los zien van wat jullie denken te weten of van de emoties over wie jullie denken te zijn, van wat jullie denken dat er is gebeurd of zelfs van wat jullie denken dat geschiedenis is.

Onthoud dat jullie in dit “doen-alsof-scenario” buitenaardsen zijn die van een andere planeet komen om te leren wat er is gebeurd. Jullie doen alsof, dus zullen jullie afstand nemen. Doe alsof jullie geschiedenis wordt verteld over een ras waarvan jullie helemaal geen deel uitmaken. Dit is nodig zodat jullie je niet betrokken voelen met wat dan ook, als jullie luisteren.

Dit is de enige manier waarop jullie deze lessen van vandaag zullen begrijpen. Het is de enige manier waarop jullie de pracht zullen beginnen te begrijpen van een spiritueel systeem dat jullie voortduwt als het nodig is dat jullie voortgeduwd moeten worden.

Jokers onderzocht

Jokers, zoals die in de spirituele taal worden gebruikt, is een woord dat moeilijk te beschrijven is. Jokers kunnen gebeurtenissen zijn, het kunnen uitvindingen zijn en zij kunnen bij een of meerdere mensen betrokken zijn. Zij kunnen een van vele dingen zijn of maar een ding, maar zij volgen een tijdlijn waar jullie naar kunnen kijken. Wij willen spreken over enkele van deze jokers die jullie in het verleden hadden en waar jullie misschien niet aan hebben gedacht.

Het basisattribuut van elke soort joker is er een dat van verrassende gebeurtenis is. Het is vaak shockerend, soms onthullend, maar altijd een verrassing. Wij gaan ook iets doen aan de numerologie terwijl wij bezig zijn en gaan ook even kijken naar de energieën die helpen te definiëren wat de energie rondom deze specifieke jokers is.

Numerologie is een systeem uit oude tijden dat helpt om de energie rondom iets te definiëren. Bijvoorbeeld: een systeem kan een ding zijn, maar de numerologie zal een verhaal eromheen vertellen dat meer zou kunnen uitleggen. Als jullie zien wat wij gesynchroniseerde numerologie noemen – dezelfde cijfers rondom een joker – vertelt dit veel want er zijn geen toevalligheden.

“Lieve Kryon”, zouden jullie kunnen zeggen: “Schept Spirit jokers voor de planeet?” Antwoord: nee, dat doen jullie. Jullie bewustzijn geeft op een bepaald punt in de tijd de mogelijkheid voor een joker. Spirit is er klaar voor om sommige jokerscenario’s te verhogen en andere weer niet. Maar de energie en het bewustzijn van de mensheid staat hun verschijning toe.

Een joker kan een persoon zijn, een uitvinding, een gebeurtenis, een nieuw systeem of een nieuwe tijdgeest die de planeet verandert. Hij is onverwacht, soms ontstellend en vaak dramatisch in zijn invloed. Als het een uitvinding is moet die buiten het gezichtsveld zijn van wat normaal gesproken zou gebeuren door de evolutie van de wetenschap of de timing van verwachte wetenschappelijke evolutie.

Het is vaak een verhoger van de tijdgeest en komt over het algemeen van een persoon. Als jullie dit zien zullen jullie weten dat het een joker betreft. Het is niet altijd een individuele uitvinding en soms is het collectief. Maar, lieve mensen, als dit zo is kunnen jullie dit vertellen omdat het iedereen voor verrassingen laat staan.

Jokers in de geschiedenis

Jullie hebben er een aantal gehad en ik zal er een paar opnoemen zodat jullie er een idee van krijgen. Jullie zullen ook een systeem van singulariteit zien dat naar uitvinders toe komt. Jullie zullen dit ook zien als ik bezig ben.

Tesla was een joker. Zijn ideeën waren onverwacht, controversieel en verhogend tot op een graad die zelfs vandaag de dag de mensen van de elektronica hun hoofden laat schudden.

Zij zullen kijken naar wat hij heeft uitgevonden en zullen zeggen: “Hoe is dit voor maar een mens mogelijk om dit te hebben gezien? Als je wisselstroom bestudeert, is het een woordraadsel. Faseverhoudingen van wisselstroom zijn briljant en gaan nog verder dan dat!” Dit was Tesla.

Toch is wat jullie van hem weten alleen maar wat naar jullie toe is gebracht. Nu, een briljante geest zoals deze zal ook nog wel andere dingen hebben, denken jullie niet? Die had hij ook, en dus zullen jullie vragen: “Waar zijn die andere dingen dan?” Het antwoord is dat deze andere dingen werden tegengehouden – allemaal.

Alleen hij was in staat om het ding te promoten dat jullie voor de planeet nodig hadden. De brille van zijn geest had vele andere diepgaande ideeën, maar hij was niet in staat om verder te gaan. Hij was gefrustreerd dat hij niet de juiste gereedschappen had om het op regelmatige basis te laten werken. Toch zou het op dat moment niet correct zijn geweest als deze dingen nu aan de mensheid gepresenteerd zouden worden.

Jullie waren er niet klaar voor maar jullie waren wel klaar voor wisselstroom, een van de meest benodigde uitvindingen voor deze tijd. Tesla stierf gefrustreerd, arm, in een kamertje en alleen. Hij kwam om maar een ding te doen en alle andere dingen werden bij hem tegengehouden totdat hij overleed. Jullie hebben de mensen die jokers waren in jullie geschiedenis bestudeerd en er is een patroon.

Wordt vervolgd