Channeling 176:Wilmington, North Carolina. / Als de Vlinder met zijn vleugels slaat. 1

Live Kryon Channeling 176:
Wilmington, North Carolina.

Als de Vlinder met zijn vleugels slaat. 1

4 december 2016 /Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in Wilmington, North Carolina.

Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst

Er zijn mensen die ervan overtuigd zijn dat de man in de stoel gewoon zijn Hoger Zelf channelt. Het is veel meer dan dat en door de jaren heen heeft nog niemand dit kunnen bewijzen. De reden hiervan is dat jullie vrije keuze hebben. Van de grootste tot de kleinste zienswijzen kunnen jullie op deze planeet het geschenk van vrije keuze aanvaarden of afwijzen en Spirit zal deze vrijheid die jullie hebben nooit aantasten.

Wat Spirit voor jullie doet en met jullie doet, is het toestaan van wat jullie (laten) doen. Jullie kunnen makkelijk waarheid of overvloed stoppen door angst of ongeloof. Jullie hebben altijd de controle daarover. Hier is een vraag die op dit moment diepgaand is: Zullen jullie jezelf toestaan om onze groep die hier aanwezig is voor even in jezelf te laten doordringen? Is het teveel aan geloof van jullie gevraagd, lieve mensen, om te denken dat er wezens zijn die jullie niet kunnen zien en die toch uitbreiden wat jullie denken dat fysiek onmogelijk is? Is het ook teveel voor jullie om te geloven dat er natuurkunde zou kunnen zijn die “kennis” of bewustzijn heeft?

Weten jullie misschien nog niet alles?

De box waar de meeste mensen zich in bevinden is er een van bescherming. Jullie geloven in wat jullie is verteld en jullie kijken ook naar wat er van het verleden naar jullie is overgebracht. Deze twee dingen worden dan jullie realiteit en bepalen wat jullie van de toekomst verwachten.

Waar in deze box zit het toestaan van de schoonheid van God, die buiten jullie is zoals jullie is verteld? Denken jullie dat het mogelijk is dat als jullie een kast ingaan en de deur sluiten er triljoenen van ons zijn die jullie namen en jullie omstandigheden kennen? Misschien zijn jullie die kast ingegaan om te huilen en alleen te zijn, maar jullie hebben geen idee wie daar werkelijk zijn.

Voor deze speciale channeling zijn er vele richtingen om op te gaan. Ik zal jullie vertellen wat er nu op jullie planeet gebeurt. De laatste keer dat ik voor mensen zat had ik een verzoek: Zet het menselijke dat jullie hebben voor even opzij en doe alsof jullie van een andere planeet kwamen en hier alleen maar kwamen voor deze les. Handel alsof jullie nergens op Aarde bij betrokken zijn en totaal onbevooroordeeld zijn ten opzichte van alles wat jullie ervaren.

Ik wil met deze aanname de toon zetten. Als mensen de toekomst projecteren doen zij dit helemaal gebaseerd op het verleden waarvan zij weten wat daarin gebeurde. In de psychologie wordt dit de menselijke natuur genoemd. De manier waarop de mensheid zich in het verleden gedroeg vormt de verwachting over wat er morgen, en verder, zal gaan komen. Als er niets in het verleden zou zijn gebeurt zou dit jullie een geheel nieuw perspectief geven omdat jullie eenvoudigweg op de toekomst plakken wat het verleden jullie liet zien.

Laat mij jullie een voorbeeld geven. Jullie zijn samen met een prachtig zes jaar oud kind. Misschien is het jullie eigen kind en misschien niet, maar jullie zijn verbonden met dit zes jaar oude kind. Jullie kijken in zijn/haar hart en jullie zien niets anders dan onschuld, liefde en schoonheid. Jullie zeggen tegen het zes jaar oude kind: “Wat zou jij werkelijk graag in de toekomst willen? Vertel mij alles wat jij wilt over hoe jij een perfecte toekomst wilt beschrijven. En over het prachtigste ding dat jij in de toekomst wilt.”

De zesjarige zou omhoog kijken en zeggen: “Dat is makkelijk! Ik wil elk stuk speelgoed dat ik ooit zou kunnen hebben totdat ik dood ga. Ik wil al het speelgoed. Dan wil ik dat ik bij jou ben. Ik wildat jij mijn hand vasthoudt totdat ik dood ga omdat ik dan veilig ben. Ik wil samen met jou naar plaatsen gaan en dingen doen. Ik wil plezier hebben met wat ik heb. Dat zou het beste zijn! Denk eens aan al het mooie en opwindende speelgoed en nog meer speelgoed dat ik zou hebben!”

Dit is de perfecte toekomst voor een kind van zes jaar.

Dan halen Julie even diep adem en realiseren je iets. Het kind heeft het helemaal niet over een hypotheek gehad, of over gezondheid of iets anders dat belangrijk is voor de toekomst van een volwassene omdat het zes jaar oude kind alleen maar zes jaar heeft geleefd om de toekomst te kunnen projecteren. Begrijpen jullie wat ik bedoel?

Zelfs als volwassene projecteren jullie je eigen toekomst alleen maar op wat jullie in het verleden hebben ervaren. Als er iets is dat dramatisch verandert zal de zesjarige onmiddellijke angst projecteren, geen vreugde, geen speelgoed en de afschrikwekkende situatie om alleen te zijn.

De volwassene zal hetzelfde doen met volwassen parameters, maarde verwachtingen zijn hetzelfde – bemeten wat eraan komt door wat er in het verleden is gebeurd.

Lieve mensen, onderschat de opwaardering van 2012 niet. Er is jullie hierover verteld door astrologie en het is aanwezig in de numerologie van de Ouden. De sterren zelf  kijken op dit alles neer en zij kennen jullie. De opwaardering waar jullie in zitten gaat de menselijke geschiedenis herschrijven en dus ook de menselijke toekomst.

Laat mij jullie een voorspelling doen: Jullie beginnen thuis te komen! Nu, dit is niet wat jullie verwachtten te horen, nietwaar? Jullie beginnen thuis te komen. “Wat bedoel jij, Kryon, en wat is Thuis?”

Laten wij deze voorspelling even verder brengen. Lieve oude zielen in deze zaal en die hiernaar luisteren en dit lezen: jullie hebben dit eerder voortgebracht, en niet alleen op de planeet Aarde. Jullie zijn kinderen van het Universum en dit melkwegstelsel kent jullie goed. Al letterlijk miljoenen jaren zijn jullie ergens in dit melkwegstelsel biologische entiteiten en deze herinneringen zijn op een bepaalde plaats in jullie Akasha. Het is een speciaal plekje in jullie dat binnenin begint te ontwaken en jullie beginnen iets te voelen. Sommigen van jullie beginnen te anticiperen en voelen deze opwaardering, alsof jullie je die van eerder herinneren. Het voelt bekend en er gebeurt iets op de planeet, maar jullie kunnen er niet precies je vinger achter krijgen omdat het niet in het nieuws of waar dan ook naar voren komt. Het zit binnenin en het is intuïtief.

 Wordt vervolgd