Channeling 176: Wilmington, North Carolina. / Als de Vlinder met zijn vleugels slaat. 2

Live Kryon Channeling 176:
Wilmington, North Carolina.

Als de Vlinder met zijn vleugels slaat. 2

4 december 2016 /Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Er zal langzaam bewustzijn komen, een omhoog gaan, een verandering zelfs in de maatschappij, aangaande wat men wil en wat men nodig heeft. Dit is niet noodzakelijk allemaal bovennatuurlijk, het is vooral de heersende stroming. De oude ziel is echter degene die in de frontlinie staat. Jullie beginnen informatie te krijgen die goed aanvoelt. Dit is een intuïtief bewustzijn en het vertegenwoordigt de menselijke evolutie. Dit is de eerste plaats waar dit vandaan komt. De tweede plaats is jullie universele Akasha. Jullie beginnen je deze opwaardering te her-inneren die goed voelt. Jullie beginnen je deze opwaardering zelfs te herinneren uit jullie verre verleden op andere planeten. Op verschillende manieren is deze opwaardering ook op elke andere planeet gebeurd die naar de ascensiestatus ging. Dit was een spiritueel scenario en dit is het nu ook weer.

Jullie komen Thuis omdat Thuis hoog bewustzijn betekent; Thuis is wijsheid; Thuis is vrede op Aarde; Thuis is compassievolle actie; Thuis is weten dat jullie daar kunnen zijn; Thuis is leven dat gebaseerd is op liefde; thuis is veelvoudig spirituele systemen op de planeet die heel verschillend kunnen zijn maar die eer geven aan allen die kunnen kiezen hoe zij eer willen betonen.

Dat is Thuis. Jullie hebben dit eerder gezien en nu komt dit weer – langzaamaan. Vanmorgen vertelde ik jullie voorzichtig te zijn met wat jullie verwachten omdat hetgeen jullie zeggen of je voorstellen aan jullie afgeleverd zal worden.

Een beetje hulp om door de opwaardering heen te komen

Nummer een: ik wil jullie een voorspelling doen die jullie zal helpen om met deze grote verhoging van de mensheid te werken. Ontspan je in jezelf en weet dat jullie je eigen ouders zijn. Mensen zoeken vaak vervanging als zij van huis weggaan. Dit kan een ander persoon zijn, of de kerk, of iets anders dat hen helpt om de energie van de ouders te vervangen omdat het anders maar een gekke wereld is die voor sommigen angstwekkend is.

Wat jullie doen is de hand nemen van de God binnenin jullie. Kunnen jullie dit? Kunnen jullie naar een ontwikkelde plaats gaan waar jullie de kennis hebben dat alle kennis van binnenuit komt en niet van buitenaf? Sommigen van jullie hebben bemerkt dat in deze nieuwe energie er grotere stemmingsveranderingen zijn. Welkom op de Nieuwe Aarde! In deze stemmingswisselingen is er een tendens, met name voor lichtwerkers, om onmiddellijk om hulp te vragen. Zij vragen: “Waarom voel ik mij zoals ik mij voel? Wat is er mis?” Weersta de verleiding om om hulp te vragen. Weet dat een deel van de energie van de stemmingswisselingen een verhoogde mogelijkheid is om als nooit tevoren zelf in balans te komen.

Ik zal jullie vertellen, lieve mensen, dat er een grote uitgestrekte hand boven jullie is en dat is het prachtige hogere deel van jullie. De God binnenin. God is binnenin jullie!

Nummer twee: Het einde van het lijden. Dit is de soort lijden waar jullie jezelf constant in plaatsen. Dit is een zekerheid van de oude energie en die is niet waar en dat is hij ook nooit geweest. Jullie cultuur vertelt ook dat jullie onwaardig zijn geboren en jullie hebben dit geaccepteerd. Dit brengt een tendens met zich mee dat jullie jezelf plaatsen in een lager bewustzijn dat vaak zal uitmonden in ziekte of depressie. De heilige waarheid is dat jullie prachtig zijn geboren!

Lieve mensen, jullie zijn hier om te vieren! Laat je leven dit weerspiegelen! Vrije keuze gaat over mensen die doen wat zij ook maar willen doen maar die zich ook aangetrokken voelen tot mensen die het allemaal al eens hebben uitgezocht. Balans wordt heel attractief. Er is een bevolking op deze planeet die naar jullie als rolmodel zal kijken als jullie compassie en balans tonen omdat dit het is waar de opwaardering naartoe gaat, oude zielen! Jullie zullen in de frontlinie zitten om als eersten deze balans te bereiken.

Jullie zijn degenen die de meeste ervaring hebben. Jullie hebben het meest getraind. Jullie vochten je een weg door een Aarde met heel veel oude energie en dit sloeg jullie terneer. Jullie zijn op stokken verbrand. Jullie zijn beledigd omdat jullie op je eigen manier van God hielden omdat jullie meer dingen dan anderen wisten en omdat jullie een beetje magie hadden.

Nu ontwaken jullie in deze energie en begint alles wat ik jullie heb verteld zich voor te doen.

Er zijn ook mensen die zullen zien hoe jullie met alles omgaan en zij zullen zien dat jullie  gezichtsuitdrukking vredig is. Zij kunnen zeggen: “Kan ik een tijdje bij jou blijven?”

Dit zal gebeuren omdat jullie over niets in drama gaan. Jullie zijn niet reactionair maar jullie zijn eerder scheppers. Dat is wie jullie zijn, oude zielen, en jullie kunnen gewoon in jezelf gaan en dit vinden. Het is daar om gevonden te worden.

Nummer drie: Angst. Jullie hebben het uitgevogeld. Angst wordt veroorzaakt door een gebrek aan licht. Alles wat jullie hoeven te doen is je licht ontsteken en dan is er geen angst meer! Wij hebben steeds weer gezegd dat mensen door de geschiedenis heen met elkaar hebben gevochten omdat zij elkaar niet konden zien. Zij begrepen compassie niet, maar zij zagen eerder alleen maar de duisternis van wat er om hen heen was.

Als jullie het licht ontsteken en de andere persoon zien, zien jullie God in de ander! Dan zeggen jullie: “Zij zijn net zoals ik. Ik kan het niet met hen eens zijn, maar zij zijn net zoals ik.” Dan beginnen jullie te zien wat jullie gemeen hebben met de anderen.

Als dit zich bij meer mensen gaat voordoen zullen jullie ermee stoppen om elkaar te doden. Velen van hen zijn nog steeds in het duister en hebben elkaar nog niet echt ontmoet. Zij kennen elkaar alleen van wat anderen over die ander hebben verteld. Als mensen het licht ontsteken is dat de manier waarop zij uiteindelijk de anderen “zien”.

Het licht kan niet ontstoken worden als jullie bang zijn. Het licht kan niet ontstoken worden als jullie al hebben besloten om in het duister te blijven, zesjarige! Wat hebben jullie besloten over hoe je toekomst zal zijn? Is het hetzelfde ding als in het verleden?