Channeling 176: Wilmington, North Carolina / Als de Vlinder met zijn vleugels slaat. 4

Live Kryon Channeling 176:
Wilmington, North Carolina

Als de Vlinder met zijn vleugels slaat. 4

4 december 2016 /Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Belangrijke dingen voor Nu

Als jullie zouden beginnen om het Higgs singlet te bestuderen zouden jullie gaan zien waarom fractale tijd (fractal: een geometrische figuur waarvan elk deel hetzelfde statistisch karakter heeft als het geheel. Henk) Ik zal ermee stoppen om te wetenschappelijk te worden en ik zal deze boodschap praktischer maken.

Er zijn mensen die zullen zeggen dat tijd een cirkel is. Dat is ook zo. In feite zijn tijd-afdrukken (imprints) energieën ervan die zich vaak herhalen. Jullie hebben waarschijnlijk het gezegde gehoord dat “tijd zichzelf herhaalt.” Dat is ook zo. “Geschiedenis herhaalt zich”. Dat is ook zo. Daarom is het hele idee van een tijdcirkel of van afdrukken van energie op deze cirkel accuraat.

Als jullie dus rond een tijdcirkel gaan, wat jullie rechte lijn is, zullen jullie dan komen op wat wij energiemerktekens van het verleden zullen noemen. Deze energiemerktekens kunnen heel goed het potentieel hebben om hetzelfde te scheppen als dat het de laatste keer heeft gedaan en dus hetzelfde in de cirkel herhaalt. Hier komt het alweer, hier komt het alweer, hier komt het alweer.

Sociologen, historici en met name fractal tijdtheoretici, geloven dat jullie een derde wereldoorlog gaan krijgen, lieve mensen. Toch zal dit niet gaan gebeuren! Jullie zijn dit potentieel 16 jaar geleden gepasseerd. Alle profetieën van de geschriften vertelden dat jullie er een zouden hebben. Zien jullie hoe fractale tijd feitelijk al deze profetieën heeft beïnvloed? Zij hadden verwacht dat dit potentieel zou gaan gebeuren. Hebben jullie gemerkt dat dit door is gegaan? Tegen alles in, gebeurde het niet.

Hoeveel jaren zullen er voorbij gaan voordat de mensheid het zal gaan zien en zegt: “Weet je, het gebeurde niet!” Al deze profetieën, al die jaren hielden jullie in angst en waren jullie erop voorbereid. In feite verwacht een groot deel van de mensheid nog steeds een oorlog.

“Hij-komt-eraan” zeggen mensen nog steeds. Als jullie naar je televisie kijken zullen sommige wetenschappelijke programma’s zeggen: “Hij komt eraan.” Zij kijken nog steeds naar de fractale energie.

Het is heel angstwekkend. Veel van jullie science fiction-films zijn gebaseerd op een scenario waarin dit al is gebeurd! Dit alles omdat jullie de energie van “verwachting” hebben van iets op de cirkel van de tijd.

Luister: De tijd-fractal heeft een zeer interessant attribuut en dit is wat ik jullie wilde vertellen omdat dit voor velen verwarrend is.

Als jullie diepgaand iets veranderen in de cirkel van de tijd, herschrijven jullie de toekomst. Met andere woorden, de fractals die voorheen bestonden en die de tendens hadden om zich te herhalen worden verwijderd en jullie scheppen nieuwe potentiëlen in de cirkel. Je zou kunnen zeggen: naar een iets andere dimensie bewegen waarin de profetieën van het oude niet uit zullen komen.

Daar zit absolute waarheid in en de natuurkunde zal dit laten zien en dit zal op een dag ontdekt worden. Waarom ik jullie dit vertel? Er is een grote gebeurtenis of een zeer anders denken voor nodig om de cirkel te veranderen.

De Higgs singlet kan het verleden alleen maar observeren, maar het menselijk bewustzijn kan dit wel veranderen! Niet om te technisch te worden, maar er zijn zelfs mensen in de fysica die geloven dat jullie het verleden kunnen veranderen als jullie de toekomst veranderen (retro-causaliteit)!

De Joker; Ik had het in een vorige boodschap over Jokers. Ik gaf jullie daar een aantal van. Ik gaf jullie de regels van Jokers en vertelde jullie dat zij niet worden geschapen door Spirit. Het kunnen uitvindingen zijn, personen die de geschiedenis verander(d)en of ideeën. Wat er gebeurt is dit: Mensen gaan voorwaarts met ideeën of hoger bewustzijn en stellen Spirit daardoor in staat om jullie de Joker te geven.

Hebben jullie bijvoorbeeld gemerkt dat enkele van de meest diepgaande uitvindingen allemaal tegelijk op de hele planeet kwamen? Wat een toeval!

Eeuwen zonder luchtvaart en dan versloegen de gebroeders Wright de Fransen met een week of zo. Dit geldt op deze manier ook voor anderen. Het lijkt er gewoon op dat de Aarde deze informatie allemaal tegelijk ontving. Dat is niet helemaal correct. Wij geven jullie deze dingen niet. In plaats daarvan tillen wij de sluier een stukje op en de mensen zijn dan in staat om aan dit soort dingen te denken!

Dit is wat er herhaaldelijk gebeurde. Jullie scheppen dus een Joker met jullie eigen regels en jullie eigen bewustzijn en jullie eigen systemen als het tijd is om de fractal van de tijd te veranderen – en jullie hebben dit onlangs gedaan.

Wij hebben jullie verteld dat jullie recente verkiezingen een Joker gebracht hebben.

De definitie van een Joker is dat het iets is dat totaal en compleet onverwacht is en opeens gebeurt. Het verandert de dingen vanaf dat moment.

Jullie hebben een Joker in jullie pas gekozen president (gechanneld in December 2016).

Nu vraag ik jullie: Schuif je vooroordeel opzij. Dit is voor sommigen van jullie moeilijk! Veeg het opzij en luister even omdat dit de eerste keer is en misschien de laatste keer dat ik jullie dit ooit vertel: Er zijn nu mensen op deze planeet die de fractals van de tijdcirkel kunnen aanvoelen. Zij worden pre-cogs (voor-voelers) genoemd.

Zij hebben een voor-herkenning doordat zij voelen wat er op de tijdcirkel zichzelf herhaalt.

Jullie regering kent hen en heeft hen feitelijk in dienst! Zij vormen de weinigen die kunnen voelen wat er al is omdat de tijd in een cirkel verloopt.

Weten jullie nog? Fractal time presenteert elementen van energie die in deze cirkel naar jullie toekomen en daardoor kunnen zij gevoeld worden en tot voorspellingen gemaakt worden.

Wordt vervolgd