Channeling 176: Wilmington, North Carolina. / Als de Vlinder met zijn vleugels slaat. 5

Live Kryon Channeling 176:
Wilmington, North Carolina.

Als de Vlinder met zijn vleugels slaat. 5

4 december 2016 /Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

De Grote Voorspelling

Er is een voorspelling die opvalt en die werd vorig jaar of iets eerder gezien. De voorspelling, gebaseerd op fractals, is dat jullie een grote, potentieel totale, complete financiële ineenstorting zullen krijgen rond februari of maart 2017.

Velen van jullie hebben dit gehoord en het is angstwekkend. De pre-cogs begonnen hierover te spreken en er waren ook anderen die erover begonnen te spreken. Hoe dichterbij het kwam, hoe meer erover werd gesproken. Nu volgde dit ook wat logica omdat degenen die de financiële patronen bestudeerden, de aandelen, de investeringen en de nationale schulden, deze patronen ook zagen. Zij begonnen te roepen: “Het komt eraan! Zien jullie dit niet?” Enkele analisten vertellen jullie om al je bezettingen in een andere vorm dan aandelen om te zetten. Velen zeggen dat de banken binnenkort zullen omvallen. Wat ik jullie wil vertellen is dat zij gelijk hadden. De fractal heeft inderdaad deze energie!

Het Vlindereffect

Weten jullie wat ik jullie nu ga vertellen? Een man, genaamd Edward Lorenz had een filosofie: Als een vlinder met zijn vleugels slaat kan er iets groots in de toekomst gebeuren. Dit komt omdat kleine dingen grotere dingen veranderen, die weer grotere dingen veranderen die nog grotere dingen kunnen veranderen. Hij heeft gelijk en een Joker is een enorme vlinder.

Hier is wat ik jullie vandaag wil vertellen. Een meerderheid van jullie verwachtte een bepaalde uitkomst van jullie verkiezingen. In plaats daarvan kregen jullie een Joker.

Laat mij jullie vertellen waarom: Als het verwachte was gebeurd, zouden de financiële systemen op precies dezelfde plaats zijn gebleven als waar zij waren. Degene die jullie verwachtten zou zijn overgenomen door de anderen, de systemen die op de rol stonden om te falen zouden precies dat hebben gedaan en exploderen in economisch disfunctioneren. Er zou geen reden zijn om iets te veranderen voor degene die jullie verwachtten omdat het gevoel was dat het allemaal goed werkte.

Stel je eens voor dat jullie bezoekers zijn uit de ruimte en geen interesse of vooroordeel hebben over wat er hier gebeurde. Jullie kijken naar beneden op een bovennatuurlijke manier en zeggen: “Is het niet interessant hoe een Joker alles gaat veranderen wat er in februari of maart zou gaan gebeuren?”

Begrijpen jullie wat ik jullie vertel?

Misschien was het nodig om nu ergens een stok in te steken en flink te roeren. Dit zou zijn om het spectrum van complete en totale mislukking te veranderen. Ik wil graag dat jullie zien wat er gaat gebeuren en niet bang zijn als er zich nog enkele zaden daarvan voordoen – als een oprisping in het systeem als het teveel wordt verheven. Maar ik zeg jullie dat het zonder deze Joker “hetzelfde oude” zou zijn gebleven totdat de vervulling van het probleem daar zou zijn. Dan zouden de pre-cogs gelijk hebben gehad.

De fractale tijdpotentiëlen zouden zich dan als accuraat bewezen hebben. Maar in plaats daarvan is de belangrijkste energie van de financiële horror potentieel vervallen  vanwege de Joker.

Onthoud dat het de vrije wil van de mensen was  en een vrij system dat jullie hebben ontworpen dat de Joker naar voren bracht.

Vooruit gaan

“Kryon, wat gaat er vervolgens gebeuren?” Lieve mensen, dat hangt van jullie af. Wat is de meest welwillende uitkomst? Wat jullie zeggen en doen is als het plaatsen van een order bij het Universum en Het Veld.

Wat is de order die jullie voor de komende zes maanden plaatsten? Zie het alsof jullie alles opschrijven en een opdracht geven aan de “Universele ober.” Wat gaat er naar jullie tafel komen?

Zijn jullie niet moe van het geven van orders van de laagste verwachtingen? Zijn jullie niet moe van het verwachten van vreselijke dingen van andere mensen en die dan ook te krijgen?

Wat gaan jullie hiermee doen? De natuurkunde staat aan jullie zijde, lieve mensen. Jullie hebben de controle van wat er vervolgens gaat gebeuren door middel van hetgeen jullie verwachten.

Net als andere Jokers die jullie eerder hebben ontvangen is het ontwerp dat jullie hiermee sneller door kunnen gaan op deze planeet. Het hoeft geen jarenlang slepende zaak te zijn door een volledig inklappen van de wereldeconomie. Dat is de boodschap van vandaag.

Kunnen jullie de Groep nu voelen? Kunnen jullie de glimlachen voelen en de vreugde van degenen die de potentiëlen kennen van de toekomst die voor jullie ligt? Jullie hebben de controle en toch voelen sommigen van jullie je zo onmachtig. Ik wil dat jullie deze boodschap overdenken. Ik wil dat jullie kijken naar wat er op deze planeet gebeurt en ik wil dat jullie dit verwerken op een manier waarmee jullie ’s morgens op kunnen staan en je order kunnen plaatsen. Denk erom: “denk de meest welwillende uitkomst” voor alles wat jullie zien. Bestel dingen die vreugdevol zijn en die het verdwijnen laten zien van de dagen van het negeren zoals een zesjarige dit doet. Laat dit vervangen worden door volwassenheid, wijsheid en compassie.

Ik hoop dat dit helpt om licht te laten schijnen op de manier waarop de dingen werken in deze nieuwe energie. Er komen meer Jokers aan en sommige daarvan zullen uitvindingen zijn. Het merendeel daarvan zal zijn voor de gezondheid en het welbevinden en de vredigheid van de mensheid op deze planeet.

Ik ga nu afsluiten. Er zullen mensen zijn die hiernaar luisteren en naar buiten gaan en zullen zeggen: ”Dit is belachelijk. Ik ken de menselijke natuur!”

Lieve mensen, zij hebben zojuist hun bestelling geplaatst!

Wees vredig. Ontspan je in jezelf en wees je eigen ouder. Neem vandaag de hand van je Hoger Zelf en als je dit doet zal je langer leven.

Ik Ben Kryon, verliefd op de mensheid en om goede redenen.

KRYON