Boek 11 –Het  Optillen van de Sluier / Een Ego dat in balans is.

Marshmallow Boodschap
Uit Kryon Boek 11 –Het  Optillen van de Sluier

geplaatst: 20 april 2021
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Een Ego dat in balans is.

Ik zal jullie een oefening geven over hoe het is om een ego te hebben dat in balans is: Kunnen jullie in een situatie zijn waarin iemand je uitscheldt en dit niet voelen?

Hmm? Zelfs als zij gelijk hebben….kunnen jullie dat dan? (Kryon glimlacht)

Kunnen jullie zitten en dit soort verbaal misbruik horen en niet voelen? Kunnen jullie glimlachen in de vreugde van het moment waarop dit gebeurt? Kunnen jullie je hiervan los voelen en gewoon naar deze “film” kijken, zoals men zegt? Kunnen jullie dit?

Ik zal jullie iets te doen geven, een oefening. De volgende keer als deze situatie zich voordoet, wil ik dat jullie proberen om er afstand van te nemen.

En als jullie naar die aanvallende persoon kijken, in zijn woede, in zijn onbalans, in zijn opwinding, wil ik dat jullie van hem/haar houden. Op dat moment zijn zij degenen die in onbalans zijn, niet jullie.

Hun aanval op jullie is een uitnodiging om met hen mee te doen en ook uit balans te zijn en deze ervaring met hen te hebben. (Kryon lacht) Blijf dus zitten en doorsta hun onbalans….doe er niet aan mee.

Dan, als zij ermee klaar zijn, als zij op aanraakafstand staan, zouden jullie zachtjes hem of haar arm aan kunnen raken en zeggen: “Ik vind het jammer dat jij zo’n rotdag had!” (gelach) Kunnen jullie dit?

Weten jullie wat er gebeurt als zij niet de verwachte reactie van jullie krijgen waardoor het door hen opgevoerde drama nog verder zou gaan?

Zij zijn totaal en compleet ontwapend!

~ KRYON

Door Lee Carroll, het originele Kryon-kanaa