Boek 11: Het Optillen van de Sluier / De Liefde voelen

Marshmallow Boodschap
Uit Kryon Boek 11 –Het Optillen van de Sluier

geplaatst: 9 maart 2021
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

De Liefde voelen

Het is een zeer energetisch en krachtig ding, de liefde.

Als zelfs de dieren van de planeet kunnen voelen als een mens hen liefde geeft….denken jullie dan niet dat er feitelijk een energie wordt overgedragen met de emotie van liefde? Toen mijn partner vandaag zijn presentatie bracht liet hij jullie dit zien.

Toen de onderzoeker die met water omgaat zijn experimenten deed (Dr. Emoto) vroeg hij de mensen om hun gedachten van liefde in het water te sturen zagen jullie het visuele bewijs dat het water veranderde. Inderdaad! Wat als de natuur antwoordt op liefde? Wat ik jullie vertel is dat er zeker een verandering is!

Wat als de natuur antwoordt op liefde?

Wat ik jullie vertel is dat er een zeer sterk veld is dat verbonden is met deze emotie. Het kan de chemie binnen een mens veranderen. Het is een veld dat gevoeld wordt door de dieren van de wereld.

De natuur antwoordt hier zelfs op. Is het teveel gevraagd van jullie voorstellingsvermogen om eraan te denken wat dit esoterisch gezien ook zou kunnen doen? Wat als liefde, en de emotie van liefde, interdimensionaal zijn?

Wat voor soort effecten kan dit rondom jullie laten ontstaan? Wat als jullie op een of andere manier de effecten van deze interdimensionale liefdesenergie ergens naartoe zouden kunnen sturen?

Zou dit een verschil maken?

~ KRYON

Door Lee Carroll, het originele Kryon-kanaal