Boek 14 “De Nieuwe Mens.” / De Kracht van Bewustzijn

Marshmallow Boodschap
Uit Kryon Boek 14 “De Nieuwe Mens.”

geplaatst: 11 april 2020
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

De Kracht van Bewustzijn

Hoeveel meesters kennen jullie op de planeet die stierven aan een virus? De meesten van hen stierven door de hand van andere mensen. De meesters op de planeet hadden DNA dat veel beter werkte dan dat van jullie.

Sommigen hadden de mogelijkheid om fysieke dingen om hen heen te veranderen en schiepen of veranderden materie door alleen hun bewustzijn te gebruiken.

De menselijke geest kan materie manipuleren en zo is het ook ontworpen. Het is nu bekend dat bewustzijn in staat is om de manier waarop licht zich gedraagt te veranderen en (planetair) massabewustzijn dan feitelijk de kracht van het magnetisch raster veranderen. Het is in bepaalde wetenschappelijke kringen dus een “gegeven” dat bewustzijn een “speler” is in het veld van energie.

Wat denken jullie van spontane genezing? Wat is dit? Hoe werkt het? Vereist het invloed van buitenaf of wordt het intern geschapen? Het antwoord is dit: Bij spontane genezing zien jullie een DNA dat bijna op 100% werkt….voor even maar! Als dit gebeurt is het voor jullie onverklaarbaar en wonderbaarlijk maar jullie kunnen de resultaten hiervan duidelijk zien en herkennen en zelfs documenteren.

De mens kan zichzelf reinigen van bijna alle ziekten, zelfs ‘s nachts!

~ KRYON

Door Lee Carroll, het originele Kryon-kanaal sinds 1989