Boek 14 “De Nieuwe Mens.” / De Menselijke Natuur in de Dualiteit

Marshmallow Boodschap
Uit Kryon Boek 14 “De Nieuwe Mens.”

geplaatst: 5 maart 2020
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

De Menselijke Natuur in de Dualiteit

De menselijke natuur heeft jullie in een zeer sterke dualiteit en jullie zijn je daar zelfs niet van bewust. Jullie zitten ook in een spirituele box. Stel je eens even voor dat jullie op weg zijn naar een spirituele bijeenkomst. Wat gebeurt er in jullie bewustzijn? Sommige mensen zijn kritisch en klagen luid op de plaats waar de meditatie begint. Dan zijn zij nederig en spiritueel. Dan, in de pauze, is de temperatuur niet goed, de koffie verkeerd en wensen zij dat er meer van dit of dat is. Hun houding is er een van teleurstelling en klagen. Dan gaan zij weer terug naar de bijeenkomst en worden weer spiritueel.

Welkom bij de “verborgen dualiteit” waarvan velen zich helemaal niet bewust zijn. Zien jullie de vreemde onbalans hiervan?

Er zijn zelfs mensen hier en mensen die later luisteren of lezen, die zich dit concept niet helemaal realiseren. De samensmelting overbrugt het gat in de dualiteit en het schept een mens die een heel andere wereld ziet. Hoeveel meesters die op de Aarde rondliepen hadden een klagende houding? Geduld is een schone zaak en is overduidelijk in een bewustzijn dat zich prettig en ontspannen voelt met de dingen van de Aarde.

~ KRYON

Door Lee Carroll, het originele Kryon-kanaal