Boek 14 “De Nieuwe Mens” / Een rustige zon

Marshmallow Boodschap
Uit Kryon Boek 14 “De Nieuwe Mens”

geplaatst: 9 september 2019
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Een rustige zon

Lieve mensen, ik wil dat jullie doorgaan om de fysieke stukjes samen te stellen in wat jullie zien. Zoals ik al heb gezegd beïnvloeden de veranderingen jullie zon. De heliosfeer van jullie zon moest hiervoor RUSTIG zijn. Ik wil graag dat jullie een astronoom over de zon vragen en over de cycli van de zon. Vraag in welke stralingsperiode de zon zich momenteel bevindt.

De astronoom zal jullie vertellen dat het erop lijkt dat de zon zich in een van de rustigste cycli ooit bevindt. Zonnevlammen en zonnevlekken zijn verstoringen in het multidimensionale veld dat de zon omringt en dus moesten die verdwijnen nu de nieuwe energieën werden geïmplementeerd. Voor al dit werk moest de zon zo rustig mogelijk zijn….en dat is hij ook.

De rustige tijd van de zon beïnvloedt ook jullie weer en wij hebben jullie dit ook verteld. Door deze rust bevinden jullie je in een weercyclus die wij ook hebben voorspeld (er komt een koude tijd aan) die ook veel te maken heeft met de energie die eraan komt. Dit is fysiek.

Vraag een astronoom “Maak jij je hier zorgen over?” Sommigen doen dit wel en anderen niet. Maar het beïnvloedt jullie en de planeet op dit moment.

Nu weten jullie waarom het magnetisch raster veranderde nadat het werd veranderd.

~ KRYON

Door Lee Carroll, het originele Kryon-kanaal