Boek 7 – Brieven van Thuis / Bezorgdheid

Marshmallow Boodschap
Uit Kryon Boek 7 –Brieven van Thuis

geplaatst: 17 maart 2021
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Bezorgdheid

Begrijp dat veel van de bezorgdheid en het ongemak dat jullie voelen te maken heeft met de evolutie die binnenin aan de gang is. Degenen van jullie die bezorgdheid, angst en onzekerheid voelen over de dingen die om jullie heen aan de gang zijn zeggen wij nogmaals dat jullie de kracht van liefde hebben die deze gevoelens kan transformeren, net zoals dit met rouw, verdriet, het geval is

Als de intentie er is en jullie opstaan en de engel binnenin claimen, zal de link voor transformatie er zijn! Dit is absoluut zo. Dat moet wel, weet je? Jullie zijn de krachtigen! Jullie zijn degenen die wij hier bekrachtigen door jullie intentie – intentie die de bezorgdheid zal transformeren en jullie rust zal geven.

Daar gaat het over, nietwaar…de transformatie – de alchemie van de menselijke geest naar vreugde en vrede in situaties die normaal gesproken niet zo erg samenwerken met dat attribuut!

Dit is de manier waarop jullie weten dat jullie verlicht beginnen te worden.

Jullie lichaam gaat veranderen.

 Wisten jullie dit?

Als jullie in staat zijn om vredig te zijn in situaties die gewoonlijk zeer dramatisch en verontrustend voor jullie waren, hebben jullie zojuist een belangrijke brug overgelopen…..degene die pure intentie eert en dat is de katalysator voor verlichting.

Het vertegenwoordigt de kracht van liefde op het hoogste niveau omdat dit het menselijk bewustzijn op een dramatische manier verandert.

~ KRYON

Door Lee Carroll, het originele Kryon-kanaal