Boek 7 –Brieven van Thuis / Bewustzijn

Marshmallow Boodschap
Uit Kryon Boek 7 –Brieven van Thuis

geplaatst: 10 Februari  2021
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Bewustzijn

Velen van jullie hebben in je levens gereisd (ik bedoel hiermee al jullie vorige levens) steeds en steeds weer. Jullie zeiden dat dit het was wat jullie moesten doen en dat het wordt verwacht, dat het spiritueel gezien correct is en dat jullie het daarom ook doen.

Iemand komt op de proppen met iets nieuws en zegt: “Dit zou jij nu moeten doen” en dan doen jullie het. En velen van jullie hebben een lange rij teleurstellingen in dat “volgende” proces gehad.

Nu gaan wij jullie iets verbazingwekkends vertellen. Wij gaan jullie vertellen dat het bewustzijn van “dingen of mensen volgen” nu aan het veranderen is en wij vragen jullie nu om de schaapherder en niet het schaap te zijn. Wij zitten hier samen als familie en hebben het over iets dat diepgaand is.

Jullie lichtwerkers zijn de voorlopers in de frontlijn voor wat eraan komt. Elk van jullie ziet jezelf als een lichtwerker – houdt het licht hoog – en verankert het licht. Elk van jullie kan uit de stoel opstaan met het potentieel van een herder en nooit meer als een schaap!

Dit is een deel van het nieuwe ontwaken voor “wie jullie zijn!”

~ KRYON

Door Lee Carroll, het originele Kryon-kanaal