Boek 8 – De Herijking van de Mensheid / Akasha-zieners

Marshmallow Boodschap
Uit Kryon Boek 8 – De Herijking van de Mensheid

geplaatst: 26 januari  2021
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Akasha-zieners

Er zijn mensen die in jullie Akasha kunnen zien. Maar anders dan bij een lineair archief kunnen zij het leven niet op een bepaalde lineaire manier zien. In plaats daarvan zien zij de energetische levens die er bovenuit steken, degene die een diepgang voor jullie hebben.

Dit zijn de levens waarin jullie dingen bereikten, of misschien nog erger, waarin jullie dit niet deden. Dit zijn de levens waarin dramatische dingen gebeurden, zoals een vroege dood, verlies van kinderen, of ervaringen op een slagveld.

Het is allemaal gebaseerd op energie en potentiëlen.

Jullie zullen dit nog weleens horen omdat het belangrijk is. Jullie staan in de Wind der Geboorte op het punt om naar de planeet terug te komen. Samen met jullie zijn er alle potentiëlen en mogelijkheden die gebaseerd zijn op jullie vroegere ervaringen en op de imprint van “wie jullie zijn.”

Jullie komen terug als een deel van de spirituele familie van de Aarde en dat is wat jullie zielengroep doet. Waar zullen jullie zijn? Welke sekse? Het moeilijkst te beschrijven is voor mij dat de planning niet lineair is en dat het niet iets is dat lijkt op de logische financiële spreadsheets zoals jullie die kennen.

Het is gebaseerd op energie en zeer vaak beïnvloed door anderen. Daardoor is het ook familie-gebaseerd.

~ KRYON

Door Lee Carroll, het originele Kryon-kanaal