Boek 9 – Het Nieuwe Begin / Jullie Beloften aan God

Marshmallow Boodschap
Uit Kryon Boek 9 – Het Nieuwe Begin 

geplaatst: 12 november 2020
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Jullie Beloften aan God

Misschien wisten jullie dit niet, maar wij zijn hier om jullie te vertellen dat jullie beloften aan God meegaan van leven naar leven. Wisten jullie dit? Nu, laat mij jullie, Sjamanen, iets vragen: Hoe vaak hebben jullie armoede beloofd? Hoe vaak hebben jullie beloofd alleen te blijven? Willen jullie weten waarom relaties tussen mensen niet werken? Omdat jullie je steeds weer schuldig voelen! Er is een belofte binnenin jullie die jullie eraan herinnert dat jullie celibatair moeten blijven om God te eren!

Maar deze Oude geloften blijven als overblijfselen in jullie aanwezig en jullie vechten elke dag tegen hen, zelfs in de nieuwe energie.

Misschien is het tijd om hen te laten vallen. Wij geven jullie deze informatie zodat jullie stilletjes, in je stoel of later als jullie thuis zijn, zouden kunnen overwegen om deze beloften uit de oude energie te laten vallen.

Hier is wat jullie zouden kunnen zeggen: “Lieve Spirit, ik laat de geloften uit de oude energie vallen. Ik verdien het om overvloed te hebben, dat er van mij gehouden wordt en om samen te zijn met mijn geliefden. Ik verdien het om een nieuw begin te hebben. Ik verdien het om deel uit te maken van een nieuwe energie van oplossingen die het land helpt om te veranderen!”

Onthoud het spirituele axioma: Zorg eerst voor jezelf…..dan zullen alle dingen om je heen veranderen!

~ KRYON

Door Lee Carroll, het originele Kryon-kanaal