Boek 9 – Het Nieuwe Begin / NU gaat het goed worden 

Marshmallow Boodschap
Uit Kryon Boek 9 – Het Nieuwe Begin

geplaatst: 29 december 2020
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

NU gaat het goed worden   

Nu gaat het goed worden! Wij willen jullie graag vertellen over de ontwikkeling van het menselijk bewustzijn, het overzicht daarvan. Wij hebben het er met jullie misschien op deze manier nog niet over gehad. Voor sommigen van jullie is dit een herhaling, maar niet voor allemaal. Honderdduizend jaren lang evolueerde en ontwikkelde de mensheid zich. Jullie weten veel van deze geschiedenis en als jullie ernaar kijken zullen jullie zien dat het bewustzijn van de mensheid behoorlijk lang hetzelfde is gebleven.

Duizenden jaren lang waren profeten in staat om vooruit te zien en te voorspellen wat er zou kunnen gebeuren door de statische natuur van de energie die de mensheid met zich meedroeg op een realiteitsspoor dat voorspelbare consequenties zou gaan hebben. Als het lezen van Tarotkaarten voor een individu was de energie-afdruk van de planeet   verbonden met het realiteitsspoor waar de mensheid zich op bevond en dit was onveranderlijk. Dit maakte het voor de profeten “makkelijk” te lezen.

Tot op het moment waarop bepaalde mensen van jullie hier in je eigen levens kwamen bleef het bewustzijn van de mensheid op hetzelfde spoor. De planeet is pas zeer onlangs – zeer onlangs – van dit spoor afgegaan. Jullie waren hier bijna allemaal als de mensen die jullie nu zijn.

Hoe voelen jullie je erbij om te weten dat de grootste Opwaardering op de planeet –  die niemand kon voorspellen of heeft voorspeld – plaatsvond terwijl jullie hier waren?

~ KRYON

Door Lee Carroll, het originele Kryon-kanaal