Boek tien: Een Nieuwe Dispensatie – De Manier waarop Gemanifesteerde Energie wordt geschapen

Marshmallow Boodschap
Uit Kryon Boek tien: Een Nieuwe Dispensatie

geplaatst: 20 juli 2021
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

De Manier waarop Gemanifesteerde Energie wordt geschapen

Lieve mensen, ik ga jullie een hypothese geven – een spirituele, fysieke regel die jullie al eerder hebben gehoord maar die jullie niet vaak genoeg kunnen horen. Het gaat over het scheppen van energie, lichtwerkers, elke keer komt er weer angst in jullie omhoog en hebben jullie succes om die te laten verdwijnen door de kennis en de wijsheid die jullie meedragen; jullie hebben dan een veldslag gewonnen.

Meer dan dat, binnen het proces van het vermijden van deze angst hebben jullie een derde energie geschapen. Schijnbaar uit het niets hebben jullie geschapen wat wij een derde energie noemen. Het is een “derde” energie omdat die reageert op twee andere energieën.

Die andere zijn: (1) de energie van jullie bewustzijn (menselijke energie) en (2) de uitdaging die voor jullie ligt (de energie van de situatie). Als jullie in staat zijn om de (1) te gebruiken om de (2) te vermijden of te veranderen verschijnt tegen jullie verwachting in, een (3) die een “gemanifesteerde nieuwe energie” is.

Dit wordt – interdimensionaal gezien – op de top van de piramide van deze situatie geplaatst en wordt een “energie van ankeren” genoemd.

~ KRYON

Door Lee Carroll, het originele Kryon-kanaal