Boek 10: Een Nieuwe Dispensatie / Oude geschiedenisboeken

 Marshmallow Boodschap
Uit Kryon Boek 10: Een Nieuwe Dispensatie

geplaatst: 13 april 2021
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Oude geschiedenisboeken

Dit proces van alleen maar vertrouwen op wat “werd gezegd” heeft ons, jammer genoeg, oude geschiedenisboeken laten onderzoeken die werden geschreven door de spirituele leiders en profeten van zeer oude culturen om ons te helpen met onze huidige dagelijkse problemen.

En hier is de wrijving: als jullie waarlijk geloven dat jullie alleen maar spirituele geschriften kunnen gebruiken om te oordelen over hetgeen jullie vandaag geacht worden te doen, dan zullen jullie niet erg populair zijn!

Slavernij is nog steeds in orde (volgens de profeet Mohammed). Als jullie Christenen zijn, zullen jullie zien dat het in orde is om je buurman te doden als je hem ziet werken op de Sabbat. (Exodus 35:2), en je kunt je eigen dochter als slavin verkopen. (Exodus 21). Ook het eten van schaaldieren is een schanddaad in de ogen van God. (Leviticus 10:10).

Wat bedoel ik hiermee? Met andere woorden, deze dingen die totaal niet overeenkomen met het bewustzijn van vandaag, zijn langzaamaan ingebed in de grootste doctrines die een systeem promoten waarbij jullie “eruit kunnen pikken” welke Schrift relevant is en welke niet, welke jullie het best bevalt.

Alleen dat geeft al aan dat er een aantal dingen uit de tijd zijn!

Zouden er misschien een paar aanpassingen moeten komen? Wij denken van wel!

~ KRYON

Door Lee Carroll, het originele Kryon-kanaal