Boodschap Uit Kryon-boek 14 “De Nieuwe Mens”

Boodschap uit Kryon-boek 14
“De Nieuwe Mens”

6 december 2017  / Geplaatst 23 december 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Samenvoegend Bewustzijn

Bewust zijn van zichzelf is een van de eerste attributen van spirituele intelligentie en hier zitten jullie dan daarmee. Vandaag de dag zijn jullie veel, veel hoger in ontwikkeling dan de dieren vlak onder jullie. Jullie kijken in hun ogen en kunnen emotie en liefde zien en jullie kunnen intelligentie zien maar zij weten niet wie zij zijn, niet echt – niet zoals jullie. Jullie hersenen zijn de beste op de planeet en dit gebeurde omdat zij complexer werden en systemen samenwerkten op manieren waar jullie nog niet achter zijn gekomen.

Waarom ik jullie dit vertel? Dit komt omdat deze basiswaarheid sociaal gezien nog niet overal wordt weerspiegeld. Hebben jullie ooit gemerkt dat hoe groter een organisatie is, hoe meer disfunctioneren er is? Mag ik jullie nu duidelijk maken dat dit precies het tegenovergestelde is van wat er door de tijd heen met de cellulaire structuur gebeurde? Er ontbreekt iets! De cellen coördineren met elkaar op manieren die jullie nog niet hebben ontdekt.

De ene weet wat de andere doet en er is een chemische en elektrische balans die zich voordoet. Zij proberen elkaar allemaal in balans te brengen. Dit is de pracht van een systeem dat samenvoeging en samenhang heeft. Het stelt alles samen zodat zij allen dezelfde informatie hebben en allemaal naar hetzelfde intelligente doel streven. Hoe kunnen jullie triljoenen en triljoenen cellen in het menselijk lichaam hebben die allemaal samenwerken, lang leven, samenwerken en hun best doen om in leven te blijven en toch zetten jullie een paar honderd mensen bij elkaar en het loopt voor geen meter.

Jullie weten dat ik gelijk heb. Hoe groter de organisatie, hoe slechter het werkt. Dan de regeringen; ik hoef jullie niet te vertellen hoe die werken. In sommige gevallen lijkt het erop dat de organisatie in feite dom is. Wat is er mis met dit beeld? Laat mij jullie dit duidelijk maken omdat dit gaat veranderen.

Hier is een nieuwe term: Samenvoegend bewustzijn. Mensen gaan beginnen dezelfde attributen als de cellen te hebben. Zij zullen verbonden zijn. Zij zullen gaan weten wat de ander denkt. Niet persoonlijk of privé, maar intellectueel en coöperatief. Het gezonde verstand zal de gids zijn. Jullie zullen heel snel iets vinden waarvan jullie dachten dat het nooit zou kunnen gebeuren: grote organisaties gaan veel beter functioneren dan voorheen. Wij hebben zelfs gesproken over een dag waarop er een organisatie zal zijn zonder managers. Dit maakt daar allemaal deel van uit, lieve mensen. Kunnen jullie je een situatie voorstellen waarin niemand de baas is? Dit kan alleen gebeuren als alle individuen samen overal van op de hoogte zijn. Begrijpen jullie wat ik wil zeggen?

Dit is de wijsheid-factor. Kunnen jullie je voorstellen hoe dit iedereen zal beïnvloeden? Laten wij eenvoudig beginnen: Relaties, het zakenleven in het algemeen, politiek en regeringen?

Als bewustzijn natuurkunde is (zoals ik al heb aangegeven) betekent dit dat er absolute natuurkundige regels van wijsheid zijn en dit betekent dat het gezien kan worden en dat ermee gewerkt kan worden.

KRYON

door Lee Carroll