Kryon Boek 11 “Het Optillen van de Sluier” Sterker dan jullie weten

Marshmallow Boodschap
Uit Kryon Boek 11 “Het Optillen van de Sluier”

geplaatst: 19 maart 2019
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Sterker dan jullie weten

Als jullie eens zouden weten hoeveel er van jullie gehouden wordt. Deze boodschap zal diepgaand voor jullie worden. Niet al te lang geleden gaf ik jullie informatie die vertelde wie jullie werkelijk zijn. Ik vroeg jullie om de verborgen relatie te zien tussen mijzelf, als Kryon, en jullie, wier echte naam jullie niet kunnen uitspreken.

De naam die jullie vandaag horen en lezen is niet jullie echte naam. Jullie hebben zeker een engelennaam die onuitspreekbaar is omdat dit wordt gevoeld als interdimensionaal licht.

Aan de lieftallige vrouwen in de zaal: Zijn jullie je bewust van jullie achtergrond als strijders? Kennen en voelen jullie de mannelijkheid in deze zaal? Als jullie de Akashakroniek in je eigen DNA zouden kunnen zien, zouden jullie de grap zien. Jullie kwamen hier als vrouw met een extra stukje “vroege” intuïtie, om sneller vooruit te kunnen gaan. Maar geloof mij, wij hebben de strijder nog steeds nodig. Zelfs nu ik jullie hier zie wil ik jullie herinneren aan jullie ervaringen op het slagveld die jullie, terwijl jullie hier zitten, graag willen ontkennen.

Jullie zijn veel sterker dan jullie denken.

KRYON

Door Lee Carroll, het originele Kryon-kanaal