Kryon Boek 12 – De Herijking van de Mensheid

Marshmallow Boodschap

Uit Kryon Boek 12 – De Herijking van de Mensheid

geplaatst: 18 mei 2021
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Wat is een Marshmallow Boodschap?

Hallo Henk,

Wel het is een boodschap van Kryon die zacht en vriendelijk, verheffend is en informeert en hij komt meestal uit een van de Kryon boeken uit het verleden  en soms uit de channelings.

Ik heb er dus een voor jullie . Een van Kryon’s eerdere channelings is geweest: “Graven in je Akasha”, en dit helpt om het te verduidelijken.

Graven in je Akasha

In deze nieuwe energie hebben jullie nu de mogelijkheid om in je huidige leven enkele attributen uit een vorig leven te brengen. Toch zeggen wij niet dat jullie zo’n leven kunnen identificeren en op de een of andere manier gebruiken.

In plaats daarvan zeggen wij dat jullie DNA weet wat jullie hebben ervaren, waar jullie doorheen zijn gegaan en hoe jullie werden uitgebeeld….wat tussen twee haakjes, later door Kryon jullie sjabloon werd genoemd. De opwaardering op deze planeet laat jullie natuurlijke gaven toenemen en jullie DNA reageert daarop.

Kinderen worden geboren met meer kwantumbewustzijn en gaan zich realiseren over de Schepper in jullie. Het meesterschap waarover jullie hebben gehoord en dat binnenin jullie is wordt langzaamaan gerealiseerd in plaats van dat het alleen iets is waarvan jullie hebben gehoord.

De uitnodiging is om meer kwantum te worden en veel minder lineair. In

dat proces is er dan hetgeen wij het Graven in de Akasha noemen.

IK kom terug. Dank je wel.

~ KRYON

Door Lee Carroll, het originele Kryon-kanaal