Kryon Boek 13: “De Nieuwe Mens” De Menselijke Merkabah

Marshmallow Boodschap
Uit Kryon Boek 13: De Nieuwe Mens

Geplaatst 6 juni 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

De Menselijke Merkabah

Lieve mensen, jullie wandelen ieder rond met een enorm veld om je heen dat multidimensionaal is. Het is acht meter in doorsnee en het heet het Menselijke Merkabah. Het is een prachtige blauwdruk van JOU! Als jullie het zouden kunnen zien zoals ik, zouden jullie de heilige geometrie daarin zien.

Dit is Wie Jullie Zijn en jullie hoeven je nooit zorgen te maken over de details van welk esoterisch systeem dan ook en jullie hoeven hen ook niet uit te dokteren!

Als jullie eenmaal geloven dat dit de manier is waarop de dingen werken kunnen jullie feitelijk je eigen bewustzijn activeren.

Synchroniciteit is altijd in beweging en het is dynamisch, afhankelijk van de mate waarin jullie luisteren naar intuïtieve potentiëlen die jullie worden gegeven. Er zullen altijd mensen zijn om te ontmoeten. Er zijn altijd goede dingen beschikbaar.

Synchroniciteit is een welwillende energie die is ontworpen om jullie te helpen.

Doen jullie hier je voordeel mee?

Als jullie je gaan verbinden op de manieren die wij jullie vanavond hebben gegeven, gaan elegante, mysterieuze dingen in beeld komen. Al deze dingen die wij jullie brengen komen samen in een pakket dat wij De Nieuwe Mens noemen. Jullie hoeven er geen lijst van bij te houden of het op te schrijven en de enige reden waarom wij dit vandaag hebben gedaan is om jullie de enormiteit te laten zien van de Merkabah, en jullie de complexiteit ervan te tonen.

Hoe prachtig is dit! Stel je de wijsheid eens voor die in de toekomst kan komen. Stel je de kinderen eens voor die geboren gaan worden met het feitelijk begrip over wie zij kunnen worden en zo gauw zij kunnen spreken en denken weten waar zij naartoe gaan.

De kinderen zullen zich ervaringen uit het verleden gaan herinneren!

KRYON

Door Lee Carroll, het originele Kryon-kanaal